Bluehost.com nep of..?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »
Mitchell

Mitchell

14/07/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Hey phphelpers, ik heb een vraagje over de webhost bluehost.com. Wat op de site staat lijkt me namelijk te mooi om waar te zijn.
- Unlimited Hosting Space
- Unlimited File Transfer

Weet iemand meer over deze provider?

Site: Bluehost.com
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 11:18:26
 
GaMer B

GaMer B

14/07/2008 21:42:00
Quote Anchor link
Het is inderdaad te mooi om waar te zijn, maar ze stellen gewoon alles op 'unlimited', omdat men toch nooit meer als X aantal space / transfer verbruikt.

Ikzelf zit bij een hoster die 530 GB space en 5 TB transfer belooft in plaats van unlimited.

Het is maar hoe je het leest.

EDIT: Ik denk dat ze wel te vertrouwen zijn trouwens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Mitchell

Mitchell

14/07/2008 21:44:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 14.07.2008 21:42:
Het is inderdaad te mooi om waar te zijn, maar ze stellen gewoon alles op 'unlimited', omdat men toch nooit meer als X aantal space / transfer verbruikt.

Ikzelf zit bij een hoster die 530 GB space en 5 TB transfer belooft in plaats van unlimited.

Het is maar hoe je het leest.

EDIT: Ik denk dat ze wel te vertrouwen zijn trouwens.
Ja, maar dat zou betekenen dat je ook iets als YouTube erop kan bouwen?
 
--

--

14/07/2008 21:54:00
Quote Anchor link
In principe wel, zij gaan ervanuit dat niemand ooit zoveel gaat verbruiken.. Maar als je dat wel doet, hebben zij miss wel een probleem :D
 
Chris Avontuur

Chris Avontuur

14/07/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Toch voorzichtig zijn denk. Zat zelf bij hostsnake en die beloofde geen forced ads. Maar voor ik het wist stond ie vol met ads! Op zich niet erg maar ik ben er wel weggegaan.
 
Winston Smith

Winston Smith

14/07/2008 22:47:00
Quote Anchor link
Lees inderdaad de algemene (en evt. bijzondere) voorwaarden voordat je hosting neemt. Ze hebben uiteraard geen ongelimiteerde schijfruimte, maar gaan uit van gemiddelden. De een verbruikt heel weinig, de ander heel veel. Bij een site als bluehost.com blijven de meesten waarschijnlijk onder het gemiddelde.

Voor youtube-achtige sites zijn ze denk ik niet zo bang: zulke sites hebben eigen servers of betalen grof geld voor een snellere verbinding (daar wordt wellicht ook op beknibbeld bij bluehost.com). Maar kern van deze post: lees alles goed door voordat je de overeenkomst sluit!
 
Dennis

Dennis

14/07/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Misschien dat je met videohosting een probleem krijgt, omdat er ergens in kleine lettertjes staat dat videostreaming verboden is, en/of het als downloadsite gebruiken
 
Folkert

Folkert

15/07/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Ze zijn echt, ik help zelf mee op een project die daar een website heeft lopen, er zit wel een maximum cpu usage op ofzo, heb daar zelf niet superveel verstand van ik ben meer van het coden, als je er overheen gaat dan halen ze je site even een paar minuten down.

Die paar keren dat ik contact had met de helpdesk werd er vlot gereageerd. Dus ze zijn wat mij betreft een goede host tot nu toe (we zitten er nog maar een paar maanden)
 
Tom K

Tom K

29/07/2008 13:00:00
Quote Anchor link
ik wil denk ik m'n website ook hosten bij Bluehost, alleen ik heb een vraag, is die 6 dollar 95(4 euro 42) voor 1 maand of 24 maanden??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/07/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Ik zou ze gewoon mailen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

29/07/2008 13:33:00
Quote Anchor link
Professional Webhosting for $6,95/month

Lijkt me duidelijk?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

02/09/2009 16:18:00
Quote Anchor link
Tom schreef op 29.07.2008 13:00:
ik wil denk ik m'n website ook hosten bij Bluehost, alleen ik heb een vraag, is die 6 dollar 95(4 euro 42) voor 1 maand of 24 maanden??


Kijk ook eens bij one.com, heb een paar mensen die daar zitten, en die zijn er zeer tevreden over.
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Beetje oud topic, maar zit zelf ook al bij One.com.

Denk dat ik iets als bluehost ga nemen voor een aankomende community site though..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchell
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.