Boeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:07:00
Quote Anchor link
He beste, ...

Dit klinkt mischien raar aan je oren maar het is mischien wel een goed idee.

Wat dachten jullie ervan jullie hebben al een jaren bestaan achter de rug, met vele vragen die veel hem zeer goed zijn beantwoord.
Mischien is dan een goed idee om dit uit te werken in een Boek
Zo heb je voor phphulp.nl extra inkomsten en is dit gelijker tijd goede reclame.

(ik zou wel een behoefte hebben aan dat boek)

graag jullie mening hier over en wat jullie zeggen, ja leuk zo'n boek of nee van mij hoeft het niet (mischien is dit anders iets voor een poll).

met vriendelijke groet Sander van Wijnbergen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Desertme(sander)
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 06:28:49
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 11:09:00
Quote Anchor link
Vind het een geod idee :). Alleen wie moeten er aan gaan werken is de vraag en nnog belangrijkere vraag WIE wil er aan gaan werken
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:12:00
Quote Anchor link
eitje, ik heb toch tijd zat ;)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:13:00
Quote Anchor link
ik denk dat er vele van ons wel genoeg vrije tijd hebben en mischien daar een mee een kleine bijdrage willen leveren door het aan leveren van teksten,
maar dit zijn dingen die later komen het is de beslissing van phphulp.nl wat ze willen.

(ik ben in feb. klaar met me DTP opleiding dan ik waarschijnlijk even een tijd vrij en kan ik wel kijken wat ik kan doen :) maar alleen zal het zeker lang duren)

Edit:

hier dat bedoel ik wes heb je al die wil helpen ik help wel ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:16:00
Quote Anchor link
was sarcastisch bedoelt, ik heb nooit tijd :) moet jij weten
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:17:00
Quote Anchor link
haha en in het weekend werk je ook :P zeker ;)
weet ik ook wel:}

maaru dit id van een Boek was geen sarcasme

Edit:

zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:27:00
Quote Anchor link
desertme(sander) schreef op 01.10.2007 11:17:
zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Ik niet, het staat allemaal online... ;)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Slecht argument, alles in andere boeken staat ook online, al helemaal alles over PHP en MySQL
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:33:00
Quote Anchor link
En dan mag jij in mijn boekenkast ook komen zoeken naar boeken over PHP of MySQL. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
Nu nog een goeie titel voor het boek ;-)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
maar wat vinden de admins en/of mods hiervan daarom heb ik hem hier gepost en niet bij de koffie hoek

Edit:


was ik net iets te snel

maar :

PHPhulp

laat je duidelijk maken aan de omslag van het boek wat er in staat ik heb al leuke ideeën hehe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:39:00
Quote Anchor link
'PHP by phphulp, flameproof, approved by wes'

lijkt me goed
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:50:00
Quote Anchor link
maar zijn er vrijwilligers die willen helpen Het groote Boek

en wat vinden de admins?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/10/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Boek: "Het leven als mod op PHPhulp" approved by Jan Koehoorn.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:18:00
Quote Anchor link
Dagboek van het hulpje

"Lief dagboek,

Vandaag wéér zoiets. Eén of ander, niet nader bij naam te noemen, figuur kwam met de vraag waarom hij een wit scherm had. Ongelooflijk! Ik heb al tijden een mooie zoekfunctie, maar ze weigeren het gewoon...

Misschien moet ik er maar eens een boek over schrijven."
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 12:26:00
Quote Anchor link
ik bedoel dus over de serieus gestelde vragen 100 meest gestelde vragen en basis php scripting ofzo.
en met de 100 meest gestelde vragen bedoel ik dan bv de fouten die tegen kan komen en hoe vele van deze op te lossen zijn enz.
Je weet best wat ik versta onder zo'n boek Elwin :( hehe ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dat staat toch eigenlijk ook al in de talloze tutorials die overal op internet staan?

Misschien zou je dan beter een boek schrijven hoe mensen beter kunnen zoeken op het internet waardoor zo'n topic ook niet nodig is.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 12:33:00
Quote Anchor link
Tja en we hebben ook de FAQ hier.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Tjah, en een PHP functieboek hoeft ook niet. Misschien wel leuk om iets te maken waarbij mensen de juiste terminologie leren kennen, als ze iets gedaan willen hebben.
(bijv -> Knippen van woorden , Explode() enzovoort ;)

@Elwin
Klopt. Maar wat me wel opvalt is dat de meeste boeken (ben eigenlijk nooit anders tegengekomen) zonder error_reporting aan mensen hun ding laten doen en dat er ook eigenlijk nooit aandacht wordt besteed aan de veiligheid tot misschien aan het eind van het boek, waar het even kort wordt genoemd.

Wat ik persoonlijk een verademing zou vinden is dat er een boek is/ komt waar ze wel met error_reporting aan, een cursus geven en ook meteen met de fouthandeling of het voorkomen van fouten bezig gaan.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/10/2007 12:58:00
Quote Anchor link
En er zijn boeken en cursussen over googlen te vinden :P
ik denk dat dat het belangrijkste is voor de meeste mensen :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 13:02:00
Quote Anchor link
"Het groote phphulp.nl termen boek"

bijv :
"Post even code" -> post een stukje releveanteo code waarvan je het vermoeden hebt dat daar de fout in zit. Mocht het hier niet in zitten komt er vast een vriendelijke poster dieje verteld dat je eerst fouten moet leren opsporen voordat je ze kunt oplossen :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.