Breadcrumbs menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

27/04/2011 09:08:53
Quote Anchor link
Ik ben een absolute beginner met PHP. Wel is het mij gelukt om een database in te voegen door een php-bestand te importeren. Het betreft een productenoverzicht. Ik wil de functionaliteit graag verbeteren door een breadcrumbs-menu toe te voegen. De code van de geïmporteerde database is de volgende:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
        if (isset($cat)) {
            if (isset($_GET['showprod']) && $cat > 0) {
                $q = "SELECT COUNT(*) AS totaal FROM produkten WHERE subcat = ".$subcat." AND vis = 1";
                $rs = mysql_query($q);
                $aantalprod = (mysql_num_rows($rs) > 0 ? mysql_fetch_object($rs)->totaal : 0);
                
                // Selectievelden
                echo '<form action="?page=assortiment" method="get">';
                echo '<fieldset>';
                echo '<input type="hidden" name="page" value="assortiment" />';
                echo '<input type="hidden" name="cat" value="'.$cat.'" />';
                echo '<input type="hidden" name="subcat" value="'.$subcat.'" />';
                echo '<input type="hidden" name="showprod" value="'.$showprod.'" />';
                echo 'Weergave per pagina : toon ';
                echo '<select name="maxperpage" onchange="this.form.submit();">';
                
                for ($i = 20; $i <= 100; $i += 20)
                {

                    echo '<option value="'.$i.'"';
                    echo ($i == $maxperpage ? ' selected="selected"' : '');
                    echo '>'.$i.'</option>'."\n";
                }

                
                echo '</select>';
                echo ' produkten<br />';
                echo 'Aantal gevonden producten: '.$aantalprod;
                echo '</fieldset>';
                echo '</form><br />';
                
                // Pagina's
                $numpages = $aantalprod / $maxperpage;
                
                echo '<div>';
                
                if ($numpages > 0)
                {

                    echo 'Pagina: ';
                }

                
                for ($x = 0; $x < $numpages; $x++)
                {

                    $y = $x + 1;
                    $z = $x * $maxperpage;
                    
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat.'&amp;offset='.$z.'" style="text-decoration:none;">'.$y.'</a> ';
                }

                
                echo '</div><br />';
                
                // Icoon output
                $offset = (isset($_GET['offset']) ? $_GET['offset'] : 0);
                
                $q = "SELECT * FROM produkten WHERE subcat=".$subcat." AND vis=1 ORDER BY volgorde ASC LIMIT ".$maxperpage." OFFSET ".$offset;
                $rs = mysql_query($q);
                
                $float_clear = array();
                $counter = 1;
                
                for ($i = 5; $i <= 100; $i += 5)
                {

                    $float_clear[] = $i;
                }

                
                while ($row = mysql_fetch_object($rs))
                {

                    $pafbeelding = ($row->afbeelding != '' ? $row->afbeelding : $root.'/buttons/noimg100.jpg');
                    
                    echo '<div class="prodList">';
                    echo showthumb($pafbeelding);
                    echo $row->naam.'';
                    echo '</div>';
                    
                    if (in_array($counter, $float_clear))
                    {

                        echo '<div class="floatClear">';
                        echo '<!-- Valid Filler -->';
                        echo '</div>';
                    }

                    
                    $counter++;
                }

                
                $restu = 'showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat;
                
                if ($numpages > 0)
                {

                    echo 'Pagina: ';
                }

                
                for ($x = 0; $x < $numpages; $x++)
                {

                    $y = $x + 1;
                    $z = $x * $maxperpage;
                    
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$subcat.'&amp;offset='.$z.'" style="text-decoration:none;">'.$y.'</a> ';
                }

                
                echo '</div><br />';
            }

            else if (isset($cat) && $cat > 0) {
                $q = "SELECT categorie.*, catdesc.* FROM categorie LEFT JOIN catdesc ON catdesc.id=categorie.child WHERE categorie.parent=".$cat." AND categorie.tonen = 1 ORDER BY categorie.volgorde";
                $rs = mysql_query($q);
                
                while ($row = mysql_fetch_object($rs)) {
                    $button = ($row->button != '' ? $row->button : '/buttons/noimg75.jpg');
                    
                    echo '<div class="categorieList">';
                    echo '<a href="?page=assortiment&amp;showprod=1&amp;cat='.$cat.'&amp;subcat='.$row->child.'">';
                    echo '<img src="'.$root.'/'.$button.'" alt="Categorie Knop" /><br />';
                    echo $row->descr;
                    echo '</a>';
                    echo '</div>';
                }
            }

            else {
                echo '<div class="categorieList">';
                echo 'Er is een fout opgetreden, de ingevoerde categorie bestaat niet (meer).';
                echo '</div>';
            }
        }

        else {
            $q = "SELECT categorie.*, catdesc.* FROM categorie LEFT JOIN catdesc ON catdesc.id=categorie.child WHERE categorie.parent=0 AND categorie.tonen = 1 ORDER BY categorie.volgorde";
            $rs = mysql_query($q);
            
            while ($row = mysql_fetch_object($rs)) {
                $button = ($row->button != '' ? $row->button : '/buttons/noimg75.jpg');
                
                echo '<div class="categorieList">';
                echo '<a href="?page=assortiment&amp;cat='.$row->child.'">';                
                echo '<img src="'.$root.'/'.$button.'" alt="Categorie Knop" /><br />';
                echo $row->descr;
                echo '</a>';
                echo '</div>';
            }
        }

    ?>


Dit resulteert in de pagina www.prohoreca.nl/assortiment.

Maar hoe realiseer ik nu dat breadcrumbs-menu? Ik heb al iets geprobeerd met $cat en $subcat, maar daarmee krijg ik alleen nummers...
Gewijzigd op 27/04/2011 09:09:40 door
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:07:21
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

03/05/2011 14:14:03
Quote Anchor link
ik zou het doen met een 'array'

vervolgens kun je dan met "array_pop" laatste segment van de array pakken ( dit is dan de aktieve page waar je op zit ) en alle segmenten die je overhoud kun je doorheen loopen als voorlopers van je breadcrumbs

dus: tafelaankleding -> servetten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.