Browsergame hulp (vrijwillig) gevraagd.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Nada

Jan Nada

25/08/2012 17:47:59
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Ik ben al een tijdje bezig met het ontwerpen van een browsergame op papier. Ik heb al een concept dat ik later in dit bericht ga uitleggen.
Al ongeveer een jaar ben ik bezig met het leren van scripttalen waaronder html, php, javascript.
Ik zoek iemand die goed is in programeertalen waaronder php,html,javascript en eventueel ook grafisch zeer goed is.

Wat voor een browsergame word het:
Het zal geen browsergame worden met het populaire onderwerp: crime en oorlog, maar dit:
Een spel waarin jij een zakenman bent. Je begint met een klein bedrijfje waarvan je de naam zelf kunt kiezen. Langzaam maar zeker wordt je bedrijf groter en groter totdat je uiteindelijk genoeg geld hebt om een nieuw gebouw voor je bedrijf te stichten op een andere plek van de wereld of in hetzelfde land als je vorige gebouw. Je kunt ook nieuwe bedrijven stichten of failiete bedrijven overnemen. Dit is de hoofdgedachte. Hierbuiten zijn er natuurlijk nog een heleboel mogelijkheden zoals cafés stichten, een bondgenootschap oprichten, reclame maken voor popsterren etc. In 1 bedrijfsgebouw moet je kamers maken. Een aantal kamers zullen noodzakelijk zijn als je wilt dat je bedrijf veel verdient en kan uitbreiden. Als zakenman is het ook de bedoeling dat je sponsert en privéjets etc koopt. Het draait dus niet allemaal rond bedrijven.
Als iemand wilt helpen kan dat via dit forum of een bericht naar: [email protected]
Dit is volledig gratis! Je krijgt er dus geen vergoeding voor terug. Enkel als het spel commercieel goed draait dan zullen de helpende handen wel een vergoeding krijgen.
Als iemand nog wat wilt weten zeg het maar!
Gelieve geen tutorials neer te zetten. Ik krijg les van iemand die ook meehelpt met de game.

Met voorbaat dank,
Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:58:02
 
Eddy E

Eddy E

25/08/2012 17:48:36
Quote Anchor link
13 in een dozijn?
Of meer: 145 in een gros.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/08/2012 17:53:54
Quote Anchor link
Leuk idee, maar hoeveel tijd denk je dat hiervoor nodig is?
Ik acht de kans klein dat iemand dat vrijwillig gaat doen.
Te meer daar, zoals Eddy al aangeeft, er veel van zulke games zijn.
 
Jan Nada

Jan Nada

25/08/2012 17:54:13
Quote Anchor link
Ik had wel even gedacht dat hier serieus op gereageerd kon worden. Dit is niet zo'n vraag van een kind waarop jullie altijd zo reageren. Wij weten wat we doen maar we zoeken nog iemand.

Toevoeging op 25/08/2012 17:55:08:

Obelix en Idefix op 25/08/2012 17:53:54:
Leuk idee, maar hoeveel tijd denk je dat hiervoor nodig is?
Ik acht de kans klein dat iemand dat vrijwillig gaat doen.
Te meer daar, zoals Eddy al aangeeft, er veel van zulke games zijn.

ong. een jaar. Ik heb nu al twee mensen die hier goed mee kunnen werken en het vrijwillig doen.
Gewijzigd op 25/08/2012 17:57:53 door Jan Nada
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/08/2012 18:01:17
Quote Anchor link
Naar mijn idee zijn beide reactie serieus.

Je beschrijft uitgebreid wat je wilt gaan doen, maar er ontbreekt nog heel veel info:
Ongeveer een jaar: 1 uur per dag, week, maand?
Hoe zie je de rol-/taakverdeling?
Stel dat het slaagt: hoe zal de financiële verdeling zijn bij een commercieel succes?

Kortom: geef meer informatie.
 
Jan Nada

Jan Nada

25/08/2012 18:04:31
Quote Anchor link
Prima.
Dagelijks zal er aan gewerkt worden. In uitzonderlijke gevallen kan het natuurlijk zijn dat dit niet zo is.
De taakverdeling kan ik pas geven als er genoeg animo is.
De financiële verdeling zal eerlijk verlopen. Hangt ervan af hoe groot de inzet was.

Toevoeging op 25/08/2012 21:30:20:

Ik zoek vooral grafici.

Toevoeging op 26/08/2012 12:04:02:

Iemand interesse?
 
Bram w

bram w

26/08/2012 22:27:36
Quote Anchor link
Misschien kan je wat met dit mmo framework (gebaseerd op yii) http://www.gamerbreed.com/
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/08/2012 22:41:05
Quote Anchor link
Thomas Korthals op 25/08/2012 18:04:31:
Toevoeging op 26/08/2012 12:04:02:
Iemand interesse?

Je verwacht dat iemand +/- een jaar lang dagelijks (helaas geef je niet aan hoeveel uur) er vrijwillig aan gaat werken. Ik denk dat menigeen ook nog andere verplichtingen heeft, zoals een studie en/of werk. Nog los van gezin en sociale verplichtingen.
Dat de animo 'niet zo heel groot is', lijkt me dus niet zo gek.
Zou willen dat ik elke (!) dag tijd over had ;-)
 
Jan Nada

Jan Nada

27/08/2012 16:53:00
Quote Anchor link
Bedankt Bram, maar dat is niet wat ik zocht.
En Obelix en Idefix, de tijden zijn in feite nog niet bepaald. Dit hangt af van wanneer iemand tijd heeft. Ik heb nu 3 programmeurs (met mij inbegrepen) en een tester.
Dus er zijn genoeg mensen die tijd hebben. Waar komen die andere browsergames dan vandaan?
Maar ik hoor het wel als er interesse is :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2012 17:04:43
Quote Anchor link
Wordt er ook gebruik gemaakt van een versioningsystem, en zo ja, welke? Hoe zit de taakverdeling in elkaar, en de communicatie tussen elkaar?
Gewijzigd op 27/08/2012 17:06:48 door - Ariën -
 
- Mark -

- Mark -

27/08/2012 17:09:09
Quote Anchor link
99% van de spellen gebruiken gewoon de source code van de overige 1%. Het merendeel van die zogenaamde admins weet nog niet eens hoe ze iets kunnen aanpassen.

Ik ben zelf ook begonnen met ontwikkelen omdat ik zelf een browsergame wilde. Ik heb er al in geen jaren meer naar omgekeken maar toendertijd waren er al 50+ varianten gemaakt met de source code van mijn spel alleen.

Dat was een leuke tijd waarin ik veel geleerd heb en uiteraard veel fout gedaan heb. Achteraf gezien zat alles maar met touwtjes aan elkaar om het zo maar te noemen.

Anyway, veel plezier met de bouw van je spel. Zolang je het voor je plezier/kennis doet en niet voor het geld dan komt het wel goed.
 
Jan Nada

Jan Nada

27/08/2012 19:31:07
Quote Anchor link
Het is inderdaad voor het plezier.
En we schrijven alles zelf. Eerlijk.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2012 19:32:39
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2012 17:04:43:
Wordt er ook gebruik gemaakt van een versioningsystem, en zo ja, welke? Hoe zit de taakverdeling in elkaar, en de communicatie tussen elkaar?

Ik was hier even benieuwd naar....
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

27/08/2012 19:44:12
Quote Anchor link
Ik heb een tijd geleden ook is geprobeerd zo iets te maken maar af gehaakt vanwege het veel werk is!
maar als je een helpende hand nodig heb ben ik je man ;)
(alleen om dagelijks achter de pc te zitten weet ik niet heb natuurlijk ook andere bezig heden!)
 
Roel -

Roel -

27/08/2012 21:38:44
Quote Anchor link
Ik zou zeggen, doe eens een poging in je ééntje.
Ik heb ook ooit een browsergame gemaakt, zelf. Hier heb ik echt ontzettend veel van geleerd en het is altijd leuk om te zien dat mensen plezier beleven aan je creatie!

Doe het niet voor het geld, want dat verdien je er nagenoeg niet mee.
 
Jan Nada

Jan Nada

27/08/2012 21:53:26
Quote Anchor link
Sorry Aar. Ik had erover gelezen. Maar ik weet nog niet wat ik ga gebruiken.
Dan Roel, ik doe het zeker niet voor het geld. Ik verwacht ook niet dat ik er iets mee verdien.
En ten slotte, ScrapZz, voeg me we even toe op skype: gp.noorddam
Dan kan ik wat vragen stellen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2012 21:55:57
Quote Anchor link
Thomas Korthals op 27/08/2012 21:53:26:
Sorry Aar. Ik had erover gelezen. Maar ik weet nog niet wat ik ga gebruiken.

Ga eerst maar in hierin verdiepen voordat je met een groep gaat beginnen. Straks gaat iemand iets aanpassen en uploaden, terwijl iemand anders zijn wijziging upload waarbij jouw wijziging nog niet geintegreeerd zit.. moeite voor niks....
 
Jan Nada

Jan Nada

27/08/2012 21:57:03
Quote Anchor link
Ik ga samen met de groep beslissen wat we gaan gebruiken, hoe en wanneer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2012 21:58:03
Quote Anchor link
Aha, okee.. Mijn advies is GIT, of anders SVN...
 
Reshad F

Reshad F

27/08/2012 22:10:36
Quote Anchor link
Gewoon GIT :) eventueel Teambox voor de taakverdeling etc...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2012 22:12:32
Quote Anchor link
Punt is altijd GIT is toch alleen voor open-source? Omdat alles op github wordt gedeeld?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.