button links instellen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »
Stef ter Braak

Stef ter Braak

09/07/2010 15:34:43
Quote Anchor link
Beste PHPérs,

ik heb deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
    <tr>
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_03.gif" width="28" height="674" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_04.gif"><a href="index.html">Home</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_05.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_06.gif"><a href="tab2.html">Producten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_07.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_08.gif"><a href="tab3.html">Diensten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_09.gif" width="5" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_10.gif"><a href="tab4.html">Links</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_11.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_12.gif"><a href="contact.html">Contact</a></td>
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_13.gif" width="31" height="674" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="61" alt=""></td>
    </tr>


en wil in de .css de font, grootte, italic, etc. instellen
moet ik het dan tussen div zetten om het in 1 keer te doen voor alle button links/tekst?

en wat zet ik voor de tekst zodat ik het in .css kan aanpassen? en wat zet ik dan in .css

kom er niet uit kan iemand helpen?

Groeten,

Stef ter Braak
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:48:55
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 17:22:53
Quote Anchor link
Is het nodig dat je tables gebruikt? Anders zou je dit makkelijker met div icm css kunnen doen.
Over CSS : http://www.w3schools.com/css/

Hoe je font etc kunt gebruiken in css, kun je echt wel opzoeken.

<style type="text/css">
body {
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}
</style>

Dit plaats je in de <head> van je site en gelden deze instellingen voor je hele site. Je kunt "body" veranderen in "table" om 't alleen voor tables te gebruiken. Je kunt 't ook in een div zetten zoals:


<style type="text/css">
#content {
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}
</style>

<div id="content">
Nu gelden bovenstaande instellingen alleen in deze div.
</div>
Gewijzigd op 09/07/2010 17:23:47 door Michael -
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

09/07/2010 17:38:52
Quote Anchor link
Beste Turmin bedankt voor je reactie!

Ik heb nu inderdaad al het text schuin op index door deze code:

<style type="text/css">
table { //table!!
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}
</style>

Hoe kan het dat ik dit niet in het style.css bestand kan doen?
(terwijl ik <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> heb geplaats onder head en de rest wel via .css gaat).

En hoe voorkom ik dat link tekst niet meer underlined is? van b.v. buttons.

Groetjes!

P.S. ik wil het liefst alles met div. doen in plaat van td. maar hoe kan ik dat krijgen als ik een template inlaad?

ik heb nu: (sorry voor de lange code)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
<html>
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico">
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (index.psd) -->
<table width="1025" height="769" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01">
    <tr>
        <td rowspan="14">
            <img src="images/index_01.gif" width="1" height="768" alt=""></td>
        <td colspan="19">
            <img src="images/index_02.gif" width="1023" height="25" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="25" alt=""></td>
    </tr>
    
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_03.gif" width="28" height="674" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_04.gif"><a href="index.html">Home</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_05.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_06.gif"><a href="tab2.html">Producten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_07.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_08.gif"><a href="tab3.html">Diensten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_09.gif" width="5" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_10.gif"><a href="tab4.html">Links</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_11.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_12.gif"><a href="contact.html">Contact</a></td>
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_13.gif" width="31" height="674" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="61" alt=""></td>
        
    <tr>
        <td colspan="3">
            <img src="images/index_14.gif" width="197" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="images/index_15.gif" width="197" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="images/index_16.gif" width="193" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="2">
            <img src="images/index_17.gif" width="192" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="2">
            <img src="images/index_18.gif" width="168" height="20" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="20" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_19.gif" width="8" height="206" alt=""></td>
        <td colspan="8">
            <img src="images/index_20.gif" width="471" height="167" alt=""></td>
        <td rowspan="3">
            <img src="images/index_21.gif" width="9" height="214" alt=""></td>
        <td colspan="6">
            <img src="images/index_22.gif" width="465" height="167" alt=""></td>
        <td rowspan="6">
            <img src="images/index_23.gif" width="11" height="289" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="167" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="8">
            <img src="images/index_24.gif" width="471" height="39" alt=""></td>
        <td colspan="6" rowspan="2">
            <img src="images/index_25.gif" width="465" height="47" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="39" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" rowspan="3" bgcolor="#360A4B">&nbsp;</td>
        <td colspan="7">
            <img src="images/index_27.gif" width="359" height="8" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="8" alt=""></td>
  </tr>
    <tr>
      <td colspan="4" rowspan="4">
            <img src="images/index_28.gif" width="128" height="82" alt=""></td>
        <td colspan="10" bgcolor="#260735">Welkom!</td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="46" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="10" rowspan="2">
            <img src="images/index_30.gif" width="705" height="29" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="6" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" rowspan="2">
            <img src="images/index_31.gif" width="120" height="30" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="23" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="7">
            <img src="images/index_32.gif" width="448" height="7" alt=""></td>
        <td colspan="4" rowspan="3">
            <img src="images/index_33.gif" width="268" height="260" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="7" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
      <td rowspan="3">
            <img src="images/index_34.gif" width="8" height="297" alt=""></td>
        <td colspan="4" bgcolor="#84539C">blab</td>
      <td rowspan="3">
            <img src="images/index_36.gif" width="40" height="297" alt=""></td>
        <td colspan="7" bgcolor="#84539C">blablabla</td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="243" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="4" rowspan="2">
            <img src="images/index_38.gif" width="200" height="54" alt=""></td>
        <td colspan="7" rowspan="2">
            <img src="images/index_39.gif" width="448" height="54" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="10" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="4">
            <img src="images/index_40.gif" width="268" height="44" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="44" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="19" bgcolor="#260735">&copy;&nbsp; Copyright 2010 Uw website/bedrijf. All Rights Reserved</td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="69" alt=""></td>
  </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="28" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="8" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="112" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="77" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="4" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="7" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="40" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="150" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="4" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="77" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="9" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="107" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="5" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="96" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="96" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="4" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="157" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="11" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="31" height="1" alt=""></td>
        <td></td>
    </tr>
</table>
<!-- End Save for Web Slices -->
</body>
</html>
Gewijzigd op 09/07/2010 17:41:53 door Stef ter Braak
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 17:47:25
Quote Anchor link
Stef, je kunt het volgende stukje gewoon in je style.css plaatsen (Geen // gebruiken in je style.css)

table { /*table!!*/
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}

"En hoe voorkom ik dat link tekst niet meer underlined is? van b.v. buttons."

Je mag best iets meer googlen hoor. Dit is allemaal makkelijk te vinden door bijvoorbeeld te zoeken op "a underline" of zo.

A {
text-decoration : underline;
}
A:hover {
text-decoration : underline;
}

De bovenste is voor alle links, en de onderste voor als je er over heen gaat.

Wat je template betreft, dan zou je je heel site opnieuw moeten maken in div's. Ik raad je eerst aan wat beter CSS te leren (Als je engels kunt, neem dan deze site door)
Gewijzigd op 09/07/2010 17:48:34 door Michael -
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

09/07/2010 17:59:46
Quote Anchor link
Ik heb die site van te voren al doorgenomen ik heb de verkeerde vraag gesteld, sorry!
Ik kán het underlinen ook na hover.. maar bedoel juist de standaard underlining van een link weghalen (is lelijk). zeg maar UNunderline ik dacht het op false zetten!?

En over het in het CSS gebruiken, ik had niet begrepen dat je <style type="text/css"> weg moest laten in .css (ben een ongelovelijke noob) ik vond het al raar die doorverwijzing :P

ik heb ook je eerste link eens doorgelezen maar hoe kan ik td vervangen door div (ken div beter maar weet niet hoe ik het moet vervangen)

Groetjes en heeeel erg bedankt voor je lessen!

Stef
Gewijzigd op 09/07/2010 18:02:06 door Stef ter Braak
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 18:28:14
Quote Anchor link
A {
text-decoration : none;
}
A:hover {
text-decoration : none;
}

Je kunt td niet eventjes veranderen in div. Je zou alle table/td/tr dingen weg moeten halen, en moeten kijken waar je je div's plaatst en hoe je dit weer op z'n plek gaat krijgen. Of terwijl, gewoon opnieuw maken zonder tables.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.