button links instellen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »
Stef ter Braak

Stef ter Braak

09/07/2010 15:34:43
Quote Anchor link
Beste PHPérs,

ik heb deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
    <tr>
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_03.gif" width="28" height="674" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_04.gif"><a href="index.html">Home</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_05.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_06.gif"><a href="tab2.html">Producten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_07.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_08.gif"><a href="tab3.html">Diensten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_09.gif" width="5" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_10.gif"><a href="tab4.html">Links</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_11.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_12.gif"><a href="contact.html">Contact</a></td>
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_13.gif" width="31" height="674" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="61" alt=""></td>
    </tr>


en wil in de .css de font, grootte, italic, etc. instellen
moet ik het dan tussen div zetten om het in 1 keer te doen voor alle button links/tekst?

en wat zet ik voor de tekst zodat ik het in .css kan aanpassen? en wat zet ik dan in .css

kom er niet uit kan iemand helpen?

Groeten,

Stef ter Braak
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 13:02:31
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 17:22:53
Quote Anchor link
Is het nodig dat je tables gebruikt? Anders zou je dit makkelijker met div icm css kunnen doen.
Over CSS : http://www.w3schools.com/css/

Hoe je font etc kunt gebruiken in css, kun je echt wel opzoeken.

<style type="text/css">
body {
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}
</style>

Dit plaats je in de <head> van je site en gelden deze instellingen voor je hele site. Je kunt "body" veranderen in "table" om 't alleen voor tables te gebruiken. Je kunt 't ook in een div zetten zoals:


<style type="text/css">
#content {
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}
</style>

<div id="content">
Nu gelden bovenstaande instellingen alleen in deze div.
</div>
Gewijzigd op 09/07/2010 17:23:47 door Michael -
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

09/07/2010 17:38:52
Quote Anchor link
Beste Turmin bedankt voor je reactie!

Ik heb nu inderdaad al het text schuin op index door deze code:

<style type="text/css">
table { //table!!
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}
</style>

Hoe kan het dat ik dit niet in het style.css bestand kan doen?
(terwijl ik <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> heb geplaats onder head en de rest wel via .css gaat).

En hoe voorkom ik dat link tekst niet meer underlined is? van b.v. buttons.

Groetjes!

P.S. ik wil het liefst alles met div. doen in plaat van td. maar hoe kan ik dat krijgen als ik een template inlaad?

ik heb nu: (sorry voor de lange code)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
<html>
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="shortcut icon" href="images/favicon.ico">
<title>index</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (index.psd) -->
<table width="1025" height="769" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01">
    <tr>
        <td rowspan="14">
            <img src="images/index_01.gif" width="1" height="768" alt=""></td>
        <td colspan="19">
            <img src="images/index_02.gif" width="1023" height="25" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="25" alt=""></td>
    </tr>
    
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_03.gif" width="28" height="674" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_04.gif"><a href="index.html">Home</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_05.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_06.gif"><a href="tab2.html">Producten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_07.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="3" background="images/index_08.gif"><a href="tab3.html">Diensten</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_09.gif" width="5" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_10.gif"><a href="tab4.html">Links</a></td>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_11.gif" width="4" height="81" alt=""></td>
        <td colspan="2" background="images/index_12.gif"><a href="contact.html">Contact</a></td>
        <td rowspan="12">
            <img src="images/index_13.gif" width="31" height="674" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="61" alt=""></td>
        
    <tr>
        <td colspan="3">
            <img src="images/index_14.gif" width="197" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="images/index_15.gif" width="197" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="3">
            <img src="images/index_16.gif" width="193" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="2">
            <img src="images/index_17.gif" width="192" height="20" alt=""></td>
        <td colspan="2">
            <img src="images/index_18.gif" width="168" height="20" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="20" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td rowspan="2">
            <img src="images/index_19.gif" width="8" height="206" alt=""></td>
        <td colspan="8">
            <img src="images/index_20.gif" width="471" height="167" alt=""></td>
        <td rowspan="3">
            <img src="images/index_21.gif" width="9" height="214" alt=""></td>
        <td colspan="6">
            <img src="images/index_22.gif" width="465" height="167" alt=""></td>
        <td rowspan="6">
            <img src="images/index_23.gif" width="11" height="289" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="167" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="8">
            <img src="images/index_24.gif" width="471" height="39" alt=""></td>
        <td colspan="6" rowspan="2">
            <img src="images/index_25.gif" width="465" height="47" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="39" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" rowspan="3" bgcolor="#360A4B">&nbsp;</td>
        <td colspan="7">
            <img src="images/index_27.gif" width="359" height="8" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="8" alt=""></td>
  </tr>
    <tr>
      <td colspan="4" rowspan="4">
            <img src="images/index_28.gif" width="128" height="82" alt=""></td>
        <td colspan="10" bgcolor="#260735">Welkom!</td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="46" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="10" rowspan="2">
            <img src="images/index_30.gif" width="705" height="29" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="6" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" rowspan="2">
            <img src="images/index_31.gif" width="120" height="30" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="23" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="7">
            <img src="images/index_32.gif" width="448" height="7" alt=""></td>
        <td colspan="4" rowspan="3">
            <img src="images/index_33.gif" width="268" height="260" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="7" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
      <td rowspan="3">
            <img src="images/index_34.gif" width="8" height="297" alt=""></td>
        <td colspan="4" bgcolor="#84539C">blab</td>
      <td rowspan="3">
            <img src="images/index_36.gif" width="40" height="297" alt=""></td>
        <td colspan="7" bgcolor="#84539C">blablabla</td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="243" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="4" rowspan="2">
            <img src="images/index_38.gif" width="200" height="54" alt=""></td>
        <td colspan="7" rowspan="2">
            <img src="images/index_39.gif" width="448" height="54" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="10" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="4">
            <img src="images/index_40.gif" width="268" height="44" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="44" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="19" bgcolor="#260735">&copy;&nbsp; Copyright 2010 Uw website/bedrijf. All Rights Reserved</td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="69" alt=""></td>
  </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="1" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="28" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="8" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="112" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="77" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="4" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="7" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="40" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="150" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="4" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="77" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="9" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="107" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="5" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="96" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="96" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="4" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="157" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="11" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="31" height="1" alt=""></td>
        <td></td>
    </tr>
</table>
<!-- End Save for Web Slices -->
</body>
</html>
Gewijzigd op 09/07/2010 17:41:53 door Stef ter Braak
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 17:47:25
Quote Anchor link
Stef, je kunt het volgende stukje gewoon in je style.css plaatsen (Geen // gebruiken in je style.css)

table { /*table!!*/
font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-style : italic;
font-size : 12px;
}

"En hoe voorkom ik dat link tekst niet meer underlined is? van b.v. buttons."

Je mag best iets meer googlen hoor. Dit is allemaal makkelijk te vinden door bijvoorbeeld te zoeken op "a underline" of zo.

A {
text-decoration : underline;
}
A:hover {
text-decoration : underline;
}

De bovenste is voor alle links, en de onderste voor als je er over heen gaat.

Wat je template betreft, dan zou je je heel site opnieuw moeten maken in div's. Ik raad je eerst aan wat beter CSS te leren (Als je engels kunt, neem dan deze site door)
Gewijzigd op 09/07/2010 17:48:34 door Michael -
 
Stef ter Braak

Stef ter Braak

09/07/2010 17:59:46
Quote Anchor link
Ik heb die site van te voren al doorgenomen ik heb de verkeerde vraag gesteld, sorry!
Ik kán het underlinen ook na hover.. maar bedoel juist de standaard underlining van een link weghalen (is lelijk). zeg maar UNunderline ik dacht het op false zetten!?

En over het in het CSS gebruiken, ik had niet begrepen dat je <style type="text/css"> weg moest laten in .css (ben een ongelovelijke noob) ik vond het al raar die doorverwijzing :P

ik heb ook je eerste link eens doorgelezen maar hoe kan ik td vervangen door div (ken div beter maar weet niet hoe ik het moet vervangen)

Groetjes en heeeel erg bedankt voor je lessen!

Stef
Gewijzigd op 09/07/2010 18:02:06 door Stef ter Braak
 
Michael -

Michael -

09/07/2010 18:28:14
Quote Anchor link
A {
text-decoration : none;
}
A:hover {
text-decoration : none;
}

Je kunt td niet eventjes veranderen in div. Je zou alle table/td/tr dingen weg moeten halen, en moeten kijken waar je je div's plaatst en hoe je dit weer op z'n plek gaat krijgen. Of terwijl, gewoon opnieuw maken zonder tables.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.