captcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 11:27:32
Quote Anchor link
kan iemand mij bertellen/laten zien hoe ik een captcha toepas in dit script?
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?php
include('config.inc.php');    
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST') {                        
    $formulier = true;
}
else {                        
    $formulier = false;    
    //controles uitvoeren    
    
    if(!ereg("^[A-Za-z0-9]+$",$_POST["username"]) || strlen($_POST["username"]) < 3) {
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; De door u gekozen gebruikersnaam is ongeldig.</b><p />';    
        $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $formulier = true;    
    }

    
    $result = $mysqli->query("SELECT ID FROM ".$settings['db_gebruikers_table']." WHERE gebruikersnaam LIKE '".$mysqli->real_escape_string($_POST['username'])."'");
    
    if(!empty($_POST["username"]) && $result->num_rows > 0) {    
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; De door u gekozen gebruikersnaam is al in gebruik.</b><p />';    
        $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $formulier = true;    
    }

    
    if(empty($_POST["pass"])) {    
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; Het door u gekozen password is ongeldig.</b><p />';    
        $_POST["pass"] = ""; $formulier = true;    
    }


    if(empty($_POST["email"]) || !preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,6})$#i', $_POST["email"])) {    
        echo '<b style="color:#FDB839">&#8226; Uw emailadres is ongeldig.</b>';    
        $_POST["email"] = ""; $formulier = true;    
    }
            

    if($formulier) {     // Wel of niet verzenden
        echo '<br>';    
        $_POST["pass"] = "";
    }
else { // Verzenden
        
        $sql = "
            INSERT INTO "
.$settings['db_gebruikers_table']." (
                gebruikersnaam,
                wachtwoord,
                voornaam,
                tussenvoegsel,
                achternaam,
                emailadres,
                ip,
                startdatum )
            VALUES (
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['username']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(sha1(htmlspecialchars($_POST['username']).$_POST['pass']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['fname']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['iname']))."',                 
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['lname']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['email']))."',
                '"
.$mysqli->real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."',
                NOW()
            )"
;
        
        if(!$result = $mysqli->query($sql))    {
            trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
            echo '<br />Er is een fout opgetreden, u bent niet toegevoegd.';
        }
else {
            echo 'U bent succesvol toegevoegd.';
        }    
        
        
    }

}


if($formulier) {
    echo '   <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">                
                <label style="color:#38610B">Username:</label><input type="text" name="username" value="" /><p />
                <label style="color:#4B8A08">Password:</label><input type="password" name="pass" value="" /><p />
                <label style="color:#38610B">First Name:</label><input type="text" name="fname" value="" /><p />
                <label style="color:#38610B">Tussenvoegsel:</label><input type="text" name="iname" value="" /><p />
                <label style="color:#4B8A08">Last Name:</label><input type="text" name="lname" value="" /><p />
                <label style="color:#38610B">E-mail Address:</label><input type="text" name="email" value="" /><p />    
                <p><input type="submit" value="Send form" /></p>                        
            </form>
    '
;                
}


  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 21:51:32
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 11:58:40
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if request-method != post
    -> genereer nieuwe captcha code
    -> zet code in $_SESSION
else
    -> controleer of ingevulde code overeen komt met code in $_SESSION

In je formulier (de html ervan) maak je een extra veld om de captcha in te vullen erbij, en een verwijzing naar een plaatje, dat wordt gegenereerd door captcha.php: <img src="captcha.php">.

In captcha.php dan genereer je met gd een plaatje met de code uit je $_SESSION.
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 12:00:51
Quote Anchor link
ja maar ik heb geen html formulier. maar een formulier geintegreerd in php (($formulier))
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 12:15:18
Quote Anchor link
Dat is gewoon html. Dus dan zet je daar de verwijzing naar het plaatje in.
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 14:14:00
Quote Anchor link
ik heb zelf nu wat gemaakt alleen krijg ik nu en foutmelding die ik niet opgelosd krijg.

fout melding:

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\test\basis\registreer.php:203) in H:\test\registration.php on line 68


Dit heb ik al zelf kunnen doen:

Quote:
session_start();

if( isset($_POST['submit'])) {
if( $_SESSION['security_code'] == $_POST['security_code'] && !empty($_SESSION['security_code'] ) ) {
// Plaats code voor het verwerken van het formulier, bijvoorbeeld de indiening e-mailen, die binnenkomen in een database.
echo 'Bedankt."'.$_POST['message'].'"';
unset($_SESSION['security_code']);
} else {
// als sessie niet lukt
echo 'Sorrie, maar de het door u ingevoerde komt niet overeen met het voorbeeld!';
}
} else {

if($formulier) {
echo ' <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">
<label style="color:#38610B">Username:</label><input type="text" name="username" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Password:</label><input type="password" name="pass" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">First Name:</label><input type="text" name="fname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">Tussenvoegsel:</label><input type="text" name="iname" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Last Name:</label><input type="text" name="lname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">E-mail Address:</label><input type="text" name="email" value="" /><p />
<img src="CaptchaSecurityImages.php?width=100&height=40&characters=5" /><br />
<label for="security_code">Security Code: </label><input id="security_code" name="security_code" type="text" /><br />
<p><input type="submit" value="Send form" /></p>
</form>
';
}
}
?>
Gewijzigd op 31/08/2010 14:14:54 door raymond van Os
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 14:56:13
Quote Anchor link
ik denk dat je ervoor moet zorgen dat er echt niks voor je session_start(); staat,

zet dus

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


helemaal vanboven in je bestand
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 15:33:41
Quote Anchor link
GEPROBEERD MAAR DAN GAAT HET NOG MIS MET DEZELFDE MELDINF ALLEEN NU BOVENAAN IN HET SCRIPT. HEB OOK AL GEPROBEERD SESSION_UNSET; SESSION_DESTROY; OM DE VORIGE SESSIE EERST OPEN TE ZETTEN EN DAARNA TE VERWIJDEREN MAAR HET BLEEF BIJ DEZE FOUTMELDING.

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\test\basis\registreer.php:203) in H:\test\registration.php on line 68
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 15:36:26
Quote Anchor link
er staat niks boven he dus je bestand is nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC...
<html>
<head>
</head>
<body>
...
Gewijzigd op 31/08/2010 15:36:55 door Jasper DS
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 15:37:29
Quote Anchor link
Blijkbaar heb je in registreer.php op regel 203 een echo statement oid staan dat eerder aangeroepen wordt dan session_start(). Het maakt niet zoveel uit waar session_start() staat, zolang je het maar aanroept voordat je andere output genereert.

Andere output kan een aanroep naar echo, maar ook een spaties of utf8 BOM stukjes e.d. buiten PHP tags zijn.
 
Carlo boy

Carlo boy

31/08/2010 17:37:35
Quote Anchor link
Raymond reniers op 31/08/2010 15:33:41:
GEPROBEERD MAAR DAN GAAT HET NOG MIS MET DEZELFDE MELDINF ALLEEN NU BOVENAAN IN HET SCRIPT. HEB OOK AL GEPROBEERD SESSION_UNSET; SESSION_DESTROY; OM DE VORIGE SESSIE EERST OPEN TE ZETTEN EN DAARNA TE VERWIJDEREN MAAR HET BLEEF BIJ DEZE FOUTMELDING.

Quote:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\test\basis\registreer.php:203) in H:\test\registration.php on line 68


Licht het nu aan mij, of is zij kwaat op PHP en afkeert op de mensen die haar willen helpen??

Maar wat de persoon voor mij zij; haal session_start() weg in de file registration.php en zet hem helemaal bovenaan (er mag zelfs geen spatie voor de < ?php komen te staan) in het bestand registreer.php. Dan zal het lukken
Gewijzigd op 31/08/2010 17:38:49 door Carlo boy
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 19:17:04
Quote Anchor link
dat bedoelde ik, mss een beetje verkeerd verwoord..
 
Raymond van Os

raymond van Os

01/09/2010 08:14:06
Quote Anchor link
heb even gekeken maar ik heb geen session_start() in mijn registreer.php, in dit bestand include ik alleen registration.php of heeft het te maken met het includen?

Toevoeging op 01/09/2010 08:22:54:

opgelost het lag aan registration.php daar had ik een spatie gedaan wat niet moest.
maar bedankt iedereen.

maar kan iemand mij misschien vertellen het kleine captcha scriptje werkend krijg in het script dat ik nu heb(bovenstaande)en deze: session_start();

Quote:
if( isset($_POST['submit'])) {
if( $_SESSION['security_code'] == $_POST['security_code'] && !empty($_SESSION['security_code'] ) ) {
// Plaats code voor het verwerken van het formulier, bijvoorbeeld de indiening e-mailen, die binnenkomen in een database.
echo 'Bedankt."'.$_POST['message'].'"';
unset($_SESSION['security_code']);
} else {
// als sessie niet lukt
echo 'Sorrie, maar de het door u ingevoerde komt niet overeen met het voorbeeld!';
}
} else {

if($formulier) {
echo ' <form method="post" action="'.end(explode('/', $_SERVER["REQUEST_URI"])).'">
<label style="color:#38610B">Username:</label><input type="text" name="username" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Password:</label><input type="password" name="pass" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">First Name:</label><input type="text" name="fname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">Tussenvoegsel:</label><input type="text" name="iname" value="" /><p />
<label style="color:#4B8A08">Last Name:</label><input type="text" name="lname" value="" /><p />
<label style="color:#38610B">E-mail Address:</label><input type="text" name="email" value="" /><p />
<img src="CaptchaSecurityImages.php?width=100&height=40&characters=5" /><br />
<label for="security_code">Security Code: </label><input id="security_code" name="security_code" type="text" /><br />
<p><input type="submit" value="Send form" /></p>
</form>
';
}
}
?>
 
Chris -

Chris -

01/09/2010 10:23:57
Quote Anchor link
Krijg je een foutmelding?
 
Raymond van Os

raymond van Os

01/09/2010 11:47:40
Quote Anchor link
nee maar hij geeft niets weer als ik niet dezelfde leters/cijfers intyp uit het captha boxje, ik kan gewoon registreren ook al typ je wat anders dan dat daar staat.

Toevoeging op 01/09/2010 13:53:09:

kan iemand mij hier alstu meehelpen want heb het nodug en zou graag willen dat het werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.