change password

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:30:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een Change Password mogelijkheid voor leden. nu heb ik mijn script af en doet hij alles goed, behalve het veranderen van het wachtwoord. hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$playerinfo
="SELECT * from players where name='$player'";
$playerinfo2=mysql_query($playerinfo) or die("could not get player stats!");
$playerinfo3=mysql_fetch_array($playerinfo2);

$oldpass=$_POST['old_pass'];
$newpass=$_POST['new_pass'];
$newpass2=$_POST['new_pass2'];
$oldpass=strip_tags($oldpass);
$oldpass=md5($oldpass);

$queryCP = "select name, password from players where name='$player' and password = '$oldpass'";
$resultCP = mysql_query($queryCP) or die("Could not query players");
$resultCP = mysql_fetch_array($resultCP);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        if ($resultCP)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


in de pagina hiervoor heb ik een formpje, daarmee kan dit script ook perfect communiceren. hoe zorg ik dat hij wél het wachtwoord in de database veranderd?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 14:22:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:38:00
Quote Anchor link
Ik mis teveel aan je script:

- Variabelen butien quotes
- Je mist fatsoenlijke foutafhandeling
- SQL injection is mogelijk, en voor iedereen is het een feest om je database over hoop te gooien
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:41:00
Quote Anchor link
Het script is niet echt dat je zegt van toppie.

SQL injection in mogelijk en er is geen goede foutenafhandeling. Or die errors zijn niet echt gebruiksvriendelijk!

EDIT

Ik zie dat AAR het ook al gezegd heeft. Even wat inhoudelijk dan:

Als je wilt weten wat SQL injection is moet je daar even op google. Maar het komt er zo op neer dat mensen het beheer over je database hebben. PLat gezegd.

Over fouten afhandeling:

Wat jij doet is het volgende

or die (mysql_error());

Dit is niet gebruiks vriendelijk. Je kan het beter zo oplossen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if($Result = mysql_query ($Query))
{

}

else
{

      echo 'Er is een fout opgetreden in de query ';

}



?>


Verder gebruik jij in je query's de variablen binnen de quote's. Dat kan je dus zo beter oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

# FOUT
$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = $Var";

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

# GOED

$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = '".$Var."'";

?>


2e EDIT

Ook zie ik een schoonheidsfoutje. De ene keer gebruik je update en de andere keer UPDATE en hetzelfde met WHERE. Het is voor jezelf overzichtelijker om het in hoofdletters te doen.

voorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$Query_Insert
= "INSERT INTO tabel (veld1, veld2) VALUES ('".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer1'])."', '".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer2'])."')";

      # gelijk maar even kijken of de query gelukt is. Owja.. mysql_real_escape_string is dus voor het voorkomen van de SQL injections

       if($Result = mysql_query ($Query_Insert))
       {


             echo 'Query is gelukt';

       }

       else
       {

            echo 'Query is niet gelukt.';  # eventueel nog mysql_error neerzetten voor het debuggen

        }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:44:00
Quote Anchor link
Krijg je geen enkele melding?

Je hoort deze te krijgen: "could not update player in database"

Edit: En uiteraard de opmerlingen van Aart en Niels. Verder probeer je het nieuwe password zonder md5() (en zonder gebruik van quotes) in de database te stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:47:00
Quote Anchor link
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
Ook met je gereviseerde script?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 10:47:
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors

Dan is het nieuwe password waarschijnlijk 'password'.
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Verwerk de punten van aar en mij eens.. Je zult zien dat de fout dan wat sneller boven water komt. Ook zet jij je password in 1 keer in de database zonder hem te encrypten. Gebruik daarvoor de functie md5 of sha1
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:56:00
Quote Anchor link
@ niels:

is het zo beter?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='".$player."'";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
            echo "There occured an error at the query.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


edit: bij het registreren incrypt ik em met md5, ik zal dat hier ook in doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:01:00
Quote Anchor link
Nee, eerder nog rommeliger.
Lees de opmerkingen nog eens goed door.

Edit: En waarom eerst die SELECT?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:03:00
Quote Anchor link
hmm, ik moet 2 else's hebben omdat het anders niet gaat werken denk ik, dan moet ik toch gewoon 1 else if hebben, en daarna een else? dan gebruik ik die else voor de error ipv die "or die"


EDIT:

dus als ik het goed begrijp, als ik iets in de database wil INSERTEN dan is het veiligst niet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('$player','$email','$password','0','0')";
?>

maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('".mysql_real_escape_string ['$player']."','".mysql_real_escape_string ['$email']."','".mysql_real_escape_string ['$password']."','".mysql_real_escape_string ['0']."','".mysql_real_escape_string ['0']."')";
?>


zo ja, hoe zit het dan met data UPDATEN in de database? ook met mysql_real_escape_string?

EDIT2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                $password
=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
?>


zo pakt ie wel md5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:08:00
Quote Anchor link
or die() moet je vergeten. Je wilt je script niet zomaar laten stoppen.l
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!empty($_POST['new_pass']) and ($_POST['new_pass'] == $_POST['new_pass2']))
{

    $SQLchangepass = "UPDATE players
                SET password = MD5("
. $_POST['new_pass'] . ")
                WHERE password = MD5("
. $_POST['old_pass'] . ")
                AND name = '"
. mysql_real_escape_string($player) . "'";
    $result = mysql_query($SQLchangepass);
    if($result and (mysql_affected_rows() > 0))
    {

        echo "Successfully changed your password.";
    }

    else
    {
        echo "Nothing changed.";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:18:
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.


correct!

EDIT:

is dit beter of slechter?:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."' where name=" .mysql_real_escape_string ['$player']."";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 11:29:00
Quote Anchor link
Santhe

Moet het MD5 gebeuren niet zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
'".mysql_real_escape_string (md5($_POST['blabla']))."'
?>



@TS


'" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."'

Dit moet zo zijn


'" .mysql_real_escape_string ($newpass)."'


En nog steeds gebruik je or die..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:32:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string over een MD5() is niet echt nodig. Ik heb nog nooit een single-quote o.i.d. gezien.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ('$newpass')."' where name=" .mysql_real_escape_string ('$player')."";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
                echo "There occured an error at the query.";
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }
}

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:36:00
Quote Anchor link
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code van 15.01.2010 11:21:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:36:
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).

zie mijn vorige post :) de rest zal ik nog even nachecken

@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:42:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:47:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:42:
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.


ok dat heb ik gefixed.

Hoe haal ik de "or die"'s weg als ik midden tussen if's en else if's zit?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.