change password

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:30:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een Change Password mogelijkheid voor leden. nu heb ik mijn script af en doet hij alles goed, behalve het veranderen van het wachtwoord. hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$playerinfo
="SELECT * from players where name='$player'";
$playerinfo2=mysql_query($playerinfo) or die("could not get player stats!");
$playerinfo3=mysql_fetch_array($playerinfo2);

$oldpass=$_POST['old_pass'];
$newpass=$_POST['new_pass'];
$newpass2=$_POST['new_pass2'];
$oldpass=strip_tags($oldpass);
$oldpass=md5($oldpass);

$queryCP = "select name, password from players where name='$player' and password = '$oldpass'";
$resultCP = mysql_query($queryCP) or die("Could not query players");
$resultCP = mysql_fetch_array($resultCP);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        if ($resultCP)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


in de pagina hiervoor heb ik een formpje, daarmee kan dit script ook perfect communiceren. hoe zorg ik dat hij wél het wachtwoord in de database veranderd?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 15:58:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:38:00
Quote Anchor link
Ik mis teveel aan je script:

- Variabelen butien quotes
- Je mist fatsoenlijke foutafhandeling
- SQL injection is mogelijk, en voor iedereen is het een feest om je database over hoop te gooien
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:41:00
Quote Anchor link
Het script is niet echt dat je zegt van toppie.

SQL injection in mogelijk en er is geen goede foutenafhandeling. Or die errors zijn niet echt gebruiksvriendelijk!

EDIT

Ik zie dat AAR het ook al gezegd heeft. Even wat inhoudelijk dan:

Als je wilt weten wat SQL injection is moet je daar even op google. Maar het komt er zo op neer dat mensen het beheer over je database hebben. PLat gezegd.

Over fouten afhandeling:

Wat jij doet is het volgende

or die (mysql_error());

Dit is niet gebruiks vriendelijk. Je kan het beter zo oplossen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if($Result = mysql_query ($Query))
{

}

else
{

      echo 'Er is een fout opgetreden in de query ';

}



?>


Verder gebruik jij in je query's de variablen binnen de quote's. Dat kan je dus zo beter oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

# FOUT
$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = $Var";

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

# GOED

$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = '".$Var."'";

?>


2e EDIT

Ook zie ik een schoonheidsfoutje. De ene keer gebruik je update en de andere keer UPDATE en hetzelfde met WHERE. Het is voor jezelf overzichtelijker om het in hoofdletters te doen.

voorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$Query_Insert
= "INSERT INTO tabel (veld1, veld2) VALUES ('".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer1'])."', '".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer2'])."')";

      # gelijk maar even kijken of de query gelukt is. Owja.. mysql_real_escape_string is dus voor het voorkomen van de SQL injections

       if($Result = mysql_query ($Query_Insert))
       {


             echo 'Query is gelukt';

       }

       else
       {

            echo 'Query is niet gelukt.';  # eventueel nog mysql_error neerzetten voor het debuggen

        }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:44:00
Quote Anchor link
Krijg je geen enkele melding?

Je hoort deze te krijgen: "could not update player in database"

Edit: En uiteraard de opmerlingen van Aart en Niels. Verder probeer je het nieuwe password zonder md5() (en zonder gebruik van quotes) in de database te stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:47:00
Quote Anchor link
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
Ook met je gereviseerde script?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 10:47:
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors

Dan is het nieuwe password waarschijnlijk 'password'.
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Verwerk de punten van aar en mij eens.. Je zult zien dat de fout dan wat sneller boven water komt. Ook zet jij je password in 1 keer in de database zonder hem te encrypten. Gebruik daarvoor de functie md5 of sha1
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:56:00
Quote Anchor link
@ niels:

is het zo beter?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='".$player."'";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
            echo "There occured an error at the query.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


edit: bij het registreren incrypt ik em met md5, ik zal dat hier ook in doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:01:00
Quote Anchor link
Nee, eerder nog rommeliger.
Lees de opmerkingen nog eens goed door.

Edit: En waarom eerst die SELECT?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:03:00
Quote Anchor link
hmm, ik moet 2 else's hebben omdat het anders niet gaat werken denk ik, dan moet ik toch gewoon 1 else if hebben, en daarna een else? dan gebruik ik die else voor de error ipv die "or die"


EDIT:

dus als ik het goed begrijp, als ik iets in de database wil INSERTEN dan is het veiligst niet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('$player','$email','$password','0','0')";
?>

maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('".mysql_real_escape_string ['$player']."','".mysql_real_escape_string ['$email']."','".mysql_real_escape_string ['$password']."','".mysql_real_escape_string ['0']."','".mysql_real_escape_string ['0']."')";
?>


zo ja, hoe zit het dan met data UPDATEN in de database? ook met mysql_real_escape_string?

EDIT2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                $password
=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
?>


zo pakt ie wel md5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:08:00
Quote Anchor link
or die() moet je vergeten. Je wilt je script niet zomaar laten stoppen.l
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!empty($_POST['new_pass']) and ($_POST['new_pass'] == $_POST['new_pass2']))
{

    $SQLchangepass = "UPDATE players
                SET password = MD5("
. $_POST['new_pass'] . ")
                WHERE password = MD5("
. $_POST['old_pass'] . ")
                AND name = '"
. mysql_real_escape_string($player) . "'";
    $result = mysql_query($SQLchangepass);
    if($result and (mysql_affected_rows() > 0))
    {

        echo "Successfully changed your password.";
    }

    else
    {
        echo "Nothing changed.";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:18:
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.


correct!

EDIT:

is dit beter of slechter?:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."' where name=" .mysql_real_escape_string ['$player']."";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 11:29:00
Quote Anchor link
Santhe

Moet het MD5 gebeuren niet zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
'".mysql_real_escape_string (md5($_POST['blabla']))."'
?>



@TS


'" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."'

Dit moet zo zijn


'" .mysql_real_escape_string ($newpass)."'


En nog steeds gebruik je or die..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:32:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string over een MD5() is niet echt nodig. Ik heb nog nooit een single-quote o.i.d. gezien.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ('$newpass')."' where name=" .mysql_real_escape_string ('$player')."";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
                echo "There occured an error at the query.";
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }
}

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:36:00
Quote Anchor link
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code van 15.01.2010 11:21:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:36:
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).

zie mijn vorige post :) de rest zal ik nog even nachecken

@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:42:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:47:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:42:
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.


ok dat heb ik gefixed.

Hoe haal ik de "or die"'s weg als ik midden tussen if's en else if's zit?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.