Chat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:05:37
Quote Anchor link
hey,

ik heb past geleden een chat gemaakt maar nu wil ik die chat berichten extern tonen via een plaatje
dat plaatje maken gaat nog wel maar hoe laat ik elke bericht op een nieuwe regel beginnen het lukt me gewoon weg niet
wie kan me helpen??:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include("incl/besturing/config.php");
include("incl/leden/lidgegevens.php");
include("incl/functies/functions.php");
include("incl/functies/bbcodes.php");
$plaatje = imagecreate( 200, 80 );
$background = imagecolorallocate( $plaatje, 247, 238, 211 );
$text_colour = imagecolorallocate( $plaatje, 0, 0, 0 );
$chat = mysql_query("SELECT ID,ally,Lidid,Bericht,Datum FROM chat WHERE ally = '".$ally->id."' ORDER BY ID DESC  limit 10") or die(mysql_error());
if(!mysql_num_rows($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, 20, 'De chat is leeg!' ,$text_colour);
}

while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, 2, Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'', $text_colour );
}

imagesetthickness ( $plaatje, 5 );
header( "Content-type: image/png" );
imagepng( $plaatje );
imagecolordeallocate( $text_color );
imagecolordeallocate( $background );
imagedestroy( $plaatje );
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:22:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2012 21:08:11
Quote Anchor link
\n gebruiken?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:10:00
Quote Anchor link
Werkt niet had ik als eerst geprobeert :P
 
Jurgen B

Jurgen B

23/04/2012 21:17:00
Quote Anchor link
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?
Gewijzigd op 23/04/2012 21:17:25 door Jurgen B
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

23/04/2012 21:17:14
Quote Anchor link
Kan dat zijn omdat je stripslashes() gebruikt?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:30:11
Quote Anchor link
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/04/2012 21:33:23
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:30:11:
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)


Het aantal \n of <br /> of dergelijke tellen x line-height is de y coördinaat?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:35:47
Quote Anchor link
Hertog Jan op 23/04/2012 21:33:23:
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:30:11:
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)


Het aantal \n of <br /> of dergelijke tellen x line-height is de y coördinaat?



ja maar elke bericht staat in een aparte tabel die moeten op een eigen regel!
en niet de enters in de bericht
 
Jurgen B

Jurgen B

23/04/2012 21:36:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= 1;
while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, ($i * 2), Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'', $text_colour );
    $i++;
}

?>


Dit zou moeten werken? Weet niet hoe hoog een regel tekst is (line-height zoals Hertog Jan zegt), dus dat is dan een kwestie van aanpassen.
Gewijzigd op 23/04/2012 21:37:46 door Jurgen B
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/04/2012 21:39:23
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:35:47:
Hertog Jan op 23/04/2012 21:33:23:
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:30:11:
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)


Het aantal \n of <br /> of dergelijke tellen x line-height is de y coördinaat?



ja maar elke bericht staat in een aparte tabel die moeten op een eigen regel!
en niet de enters in de bericht


Als je toch alle regels apart uit de database haalt is het helemaal toch niet moeilijk? Regel nummer ($i) * line-height??
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:43:06
Quote Anchor link
Jurgen B op 23/04/2012 21:36:59:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= 1;
while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, ($i * 2), Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'', $text_colour );
    $i++;
}

?>


Dit zou moeten werken? Weet niet hoe hoog een regel tekst is (line-height zoals Hertog Jan zegt), dus dat is dan een kwestie van aanpassen.


Jouw manier werkt ty moest even uitvogelen maar hij doet het:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$i = 1;
$aantal = mysql_num_rows($chat);
while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, ($i * 10), Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'',$text_colour );
    $i++;
}
Gewijzigd op 24/04/2012 06:26:39 door ScrapZz nl
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.