Chat

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:05:37
Quote Anchor link
hey,

ik heb past geleden een chat gemaakt maar nu wil ik die chat berichten extern tonen via een plaatje
dat plaatje maken gaat nog wel maar hoe laat ik elke bericht op een nieuwe regel beginnen het lukt me gewoon weg niet
wie kan me helpen??:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include("incl/besturing/config.php");
include("incl/leden/lidgegevens.php");
include("incl/functies/functions.php");
include("incl/functies/bbcodes.php");
$plaatje = imagecreate( 200, 80 );
$background = imagecolorallocate( $plaatje, 247, 238, 211 );
$text_colour = imagecolorallocate( $plaatje, 0, 0, 0 );
$chat = mysql_query("SELECT ID,ally,Lidid,Bericht,Datum FROM chat WHERE ally = '".$ally->id."' ORDER BY ID DESC  limit 10") or die(mysql_error());
if(!mysql_num_rows($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, 20, 'De chat is leeg!' ,$text_colour);
}

while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, 2, Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'', $text_colour );
}

imagesetthickness ( $plaatje, 5 );
header( "Content-type: image/png" );
imagepng( $plaatje );
imagecolordeallocate( $text_color );
imagecolordeallocate( $background );
imagedestroy( $plaatje );
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:10:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/04/2012 21:08:11
Quote Anchor link
\n gebruiken?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:10:00
Quote Anchor link
Werkt niet had ik als eerst geprobeert :P
 
Jurgen B

Jurgen B

23/04/2012 21:17:00
Quote Anchor link
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?
Gewijzigd op 23/04/2012 21:17:25 door Jurgen B
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

23/04/2012 21:17:14
Quote Anchor link
Kan dat zijn omdat je stripslashes() gebruikt?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:30:11
Quote Anchor link
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/04/2012 21:33:23
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:30:11:
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)


Het aantal \n of <br /> of dergelijke tellen x line-height is de y coördinaat?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:35:47
Quote Anchor link
Hertog Jan op 23/04/2012 21:33:23:
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:30:11:
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)


Het aantal \n of <br /> of dergelijke tellen x line-height is de y coördinaat?



ja maar elke bericht staat in een aparte tabel die moeten op een eigen regel!
en niet de enters in de bericht
 
Jurgen B

Jurgen B

23/04/2012 21:36:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= 1;
while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, ($i * 2), Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'', $text_colour );
    $i++;
}

?>


Dit zou moeten werken? Weet niet hoe hoog een regel tekst is (line-height zoals Hertog Jan zegt), dus dat is dan een kwestie van aanpassen.
Gewijzigd op 23/04/2012 21:37:46 door Jurgen B
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/04/2012 21:39:23
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:35:47:
Hertog Jan op 23/04/2012 21:33:23:
ScrapZz nl op 23/04/2012 21:30:11:
Jurgen B op 23/04/2012 21:17:00:
De y coordinaat verhogen per iteratie van imagestring?


ja maar de vraag is hoe dan dat weet ik dus niet ;)


Het aantal \n of <br /> of dergelijke tellen x line-height is de y coördinaat?



ja maar elke bericht staat in een aparte tabel die moeten op een eigen regel!
en niet de enters in de bericht


Als je toch alle regels apart uit de database haalt is het helemaal toch niet moeilijk? Regel nummer ($i) * line-height??
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

23/04/2012 21:43:06
Quote Anchor link
Jurgen B op 23/04/2012 21:36:59:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= 1;
while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, ($i * 2), Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'', $text_colour );
    $i++;
}

?>


Dit zou moeten werken? Weet niet hoe hoog een regel tekst is (line-height zoals Hertog Jan zegt), dus dat is dan een kwestie van aanpassen.


Jouw manier werkt ty moest even uitvogelen maar hij doet het:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$i = 1;
$aantal = mysql_num_rows($chat);
while($Bericht= mysql_fetch_object($chat)){
    imagestring( $plaatje, 2, 10, ($i * 10), Lid($Bericht->Lidid,0).' - '.chat($Bericht->Bericht).'  '.date(H.':'.i,$Bericht->Datum).'',$text_colour );
    $i++;
}
Gewijzigd op 24/04/2012 06:26:39 door ScrapZz nl
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.