chatbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

17/03/2015 18:20:37
Quote Anchor link
Zou je je antwoord kunnen verduidelijken, je hebt dit al vaker gezegd, maar ik kom er niet verder mee.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 02:14:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2015 18:30:13
Quote Anchor link
Misschien is het handig om je code eerst even goed in te springen.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

17/03/2015 18:35:01
Quote Anchor link
[coode]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
$conn
=mysqli_connect("localhost","root","superbart","minimail");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno())
{

echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
if(isset($_GET['id']))
{

  $id = intval($_GET['id']);
  // getting info from db
}
    if(isset($_GET['id']))
    {

         if(isset($_GET['content']))
        {

           $str_msg = stripslashes($_GET['content']);
           $time = getdate();
           $str_msg = add_smilies($str_msg);
           $t_stamp = $time['hours'].":".$time['minutes'].":".$time['seconds'];

           $insert1 = "INSERT INTO chat (id,msg,timestamp,displayed)
                     VALUES ('"
.$_GET['id']."', '".addslashes($str_msg)."', '$t_stamp', '0')";
                    
           $query = "SELECT * FROM users WHERE id= $id and displayed=0";    
           $result = mysqli_query($conn,$query);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
                echo "<br><b>User" . $row['username'] . " </b>";}
                    $result = mysqli_query($conn,$insert1);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {          
            mysqli_query($insert1);
           echo "[".$t_stamp."]".$str_msg;}
        }
    
        else
    {
echo "Failed to select users in chat: " . mysqli_error($conn);
    }
    }

    else if(isset($_GET['id']))
    {

           $query = "SELECT * FROM users WHERE id = $id and displayed=0";  
           $result = mysqli_query($conn,$query) or die ("Error in query: $query. ".mysqli_error());
           $num_rows = mysqli_num_rows($result);
           if ($num_rows)
            {

               while($new_msg = mysqli_fetch_array($result))
                    echo "<br><b>User </b>[".$new_msg['timestamp']."] <b>: </b></font>".stripslashes($new_msg['msg']);
            }
    }

    else
    {
echo "Failed to select users in chaffft: " . mysqli_error($conn);
    }


mysqli_close($conn);
?>


De Script_page.php code.
1. Ik krijg als ik naar de script_page.php pagina open krijg ik:
Failed to select users in chat.

hoe verander ik dat.
2. open ik de index1.php pagina dan krijg ik:
Failed to select users in chaffft

Kan iemand duidelijk aangeven waar het hem in zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2015 18:41:27
Quote Anchor link
Zal ik dan maar even de code netjes inspringen? Met dank aan Netbeans.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

$conn
= mysqli_connect("localhost", "root", "superbart", "minimail");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno()) {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}


if (isset($_GET['id'])) {
    $id = intval($_GET['id']);
    // getting info from db
}
if (isset($_GET['id'])) {
    if (isset($_GET['content'])) {
    $str_msg = stripslashes($_GET['content']);
    $time = getdate();
    $str_msg = add_smilies($str_msg);
    $t_stamp = $time['hours'] . ":" . $time['minutes'] . ":" . $time['seconds'];

    $insert1 = "INSERT INTO chat (id,msg,timestamp,displayed)
                     VALUES ('"
. $_GET['id'] . "', '" . addslashes($str_msg) . "', '$t_stamp', '0')";

    $query = "SELECT * FROM users WHERE id= $id and displayed=0";
    $result = mysqli_query($conn, $query);
        while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
            echo "<br><b>User" . $row['username'] . " </b>";
        }

    $result = mysqli_query($conn, $insert1);
        while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
            mysqli_query($insert1);
            echo "[" . $t_stamp . "]" . $str_msg;
        }
    }
else {
    echo "Failed to select users in chat: " . mysqli_error($conn);
    }
}
else if (isset($_GET['id'])) {
    $query = "SELECT * FROM users WHERE id = $id and displayed=0";
    $result = mysqli_query($conn, $query) or die("Error in query: $query. " . mysqli_error());
    $num_rows = mysqli_num_rows($result);
    if ($num_rows) {
        while ($new_msg = mysqli_fetch_array($result))
            echo "<br><b>User </b>[" . $new_msg['timestamp'] . "] <b>: </b></font>" . stripslashes($new_msg['msg']);
        }
}
else {
    echo "Failed to select users in chaffft: " . mysqli_error($conn);
}


mysqli_close($conn);
?>


1) Als je nu even een lineaal pakt, en naar de accolades kijkt, dan zie je dat die eerste foutmelding opgeroepen wordt na:
if (isset($_GET['content'])) {
Dit lijkt niet te kloppen, je zult hierbij moeten kijken naar je $result.

2) Idem dito voor tweede error.

met andere woorden: Je structuur klopt niet. Mogelijk omdat deze voorheen niet goed ingesprongen was, waardoor je het overzicht kwijtraakt.
Gewijzigd op 17/03/2015 18:44:07 door - Ariën -
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

17/03/2015 19:05:53
Quote Anchor link
Dus meer in deze richting?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
$conn
=mysqli_connect("localhost","root","superbart","minimail");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno())
{

echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
if(isset($_GET['id']))
{

  $id = intval($_GET['id']);
  // getting info from db
}
    if(isset($_GET['id']))
        {

           $str_msg = stripslashes($_GET['id']);
           $time = getdate();
           $str_msg = add_smilies($str_msg);
           $t_stamp = $time['hours'].":".$time['minutes'].":".$time['seconds'];

           $insert1 = "INSERT INTO chat (id,msg,timestamp,displayed)
                     VALUES ('"
.$_GET['id']."', '".addslashes($str_msg)."', '$t_stamp', '0')";
                    
           $query = "SELECT * FROM users WHERE id= $id and displayed=0";    
           $result = mysqli_query($conn,$query);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
                echo "<br><b>User" . $row['username'] . " </b>";}
                    $result = mysqli_query($conn,$insert1);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {          
            mysqli_query($insert1);
           echo "[".$t_stamp."]".$str_msg;}

            $query1 = "SELECT * FROM users WHERE id = $id and displayed=0";  
           $result1 = mysqli_query($conn,$query1) or die ("Error in query: $query1. ".mysqli_error());
           $num_rows = mysqli_num_rows($result1);
           if ($num_rows)
            {

               while($new_msg = mysqli_fetch_array($result))
                    echo "<br><b>User </b>[".$new_msg['timestamp']."] <b>: </b></font>".stripslashes($new_msg['msg']);
            }
    }

    else
    {
echo "Failed to select users in chaffft: " . mysqli_error($conn);
    }

mysqli_close($conn);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2015 19:14:43
Quote Anchor link
Nee, als ik een lineaal pak dan laat je die foutmelding van lijn 42 zien op het moment dat er een ?id in de URL ontbreekt. Dat klopt gewoon niet.

Die melding hoort bij een controle op je $result
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

18/03/2015 14:53:24
Quote Anchor link
Doordat het maar niet lukte heb ik de eerder genoemde PHPFreeChat geprobeerd. Deze ziet er een stuk mooier uit bleek uiteindelijk. Daarnaast vraagt hij om je naam als je de chat opent. ;)
Natuurlijk moet uiteindelijk ook bij deze chat het zo zijn dat je je naam niet hoeft in te vullen maar hij dat automatisch invult etc. Maar daar ga ik later mee aan de slag.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.