chatbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

17/03/2015 18:20:37
Quote Anchor link
Zou je je antwoord kunnen verduidelijken, je hebt dit al vaker gezegd, maar ik kom er niet verder mee.
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 23:38:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2015 18:30:13
Quote Anchor link
Misschien is het handig om je code eerst even goed in te springen.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

17/03/2015 18:35:01
Quote Anchor link
[coode]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
$conn
=mysqli_connect("localhost","root","superbart","minimail");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno())
{

echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
if(isset($_GET['id']))
{

  $id = intval($_GET['id']);
  // getting info from db
}
    if(isset($_GET['id']))
    {

         if(isset($_GET['content']))
        {

           $str_msg = stripslashes($_GET['content']);
           $time = getdate();
           $str_msg = add_smilies($str_msg);
           $t_stamp = $time['hours'].":".$time['minutes'].":".$time['seconds'];

           $insert1 = "INSERT INTO chat (id,msg,timestamp,displayed)
                     VALUES ('"
.$_GET['id']."', '".addslashes($str_msg)."', '$t_stamp', '0')";
                    
           $query = "SELECT * FROM users WHERE id= $id and displayed=0";    
           $result = mysqli_query($conn,$query);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
                echo "<br><b>User" . $row['username'] . " </b>";}
                    $result = mysqli_query($conn,$insert1);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {          
            mysqli_query($insert1);
           echo "[".$t_stamp."]".$str_msg;}
        }
    
        else
    {
echo "Failed to select users in chat: " . mysqli_error($conn);
    }
    }

    else if(isset($_GET['id']))
    {

           $query = "SELECT * FROM users WHERE id = $id and displayed=0";  
           $result = mysqli_query($conn,$query) or die ("Error in query: $query. ".mysqli_error());
           $num_rows = mysqli_num_rows($result);
           if ($num_rows)
            {

               while($new_msg = mysqli_fetch_array($result))
                    echo "<br><b>User </b>[".$new_msg['timestamp']."] <b>: </b></font>".stripslashes($new_msg['msg']);
            }
    }

    else
    {
echo "Failed to select users in chaffft: " . mysqli_error($conn);
    }


mysqli_close($conn);
?>


De Script_page.php code.
1. Ik krijg als ik naar de script_page.php pagina open krijg ik:
Failed to select users in chat.

hoe verander ik dat.
2. open ik de index1.php pagina dan krijg ik:
Failed to select users in chaffft

Kan iemand duidelijk aangeven waar het hem in zit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2015 18:41:27
Quote Anchor link
Zal ik dan maar even de code netjes inspringen? Met dank aan Netbeans.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

$conn
= mysqli_connect("localhost", "root", "superbart", "minimail");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno()) {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}


if (isset($_GET['id'])) {
    $id = intval($_GET['id']);
    // getting info from db
}
if (isset($_GET['id'])) {
    if (isset($_GET['content'])) {
    $str_msg = stripslashes($_GET['content']);
    $time = getdate();
    $str_msg = add_smilies($str_msg);
    $t_stamp = $time['hours'] . ":" . $time['minutes'] . ":" . $time['seconds'];

    $insert1 = "INSERT INTO chat (id,msg,timestamp,displayed)
                     VALUES ('"
. $_GET['id'] . "', '" . addslashes($str_msg) . "', '$t_stamp', '0')";

    $query = "SELECT * FROM users WHERE id= $id and displayed=0";
    $result = mysqli_query($conn, $query);
        while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
            echo "<br><b>User" . $row['username'] . " </b>";
        }

    $result = mysqli_query($conn, $insert1);
        while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
            mysqli_query($insert1);
            echo "[" . $t_stamp . "]" . $str_msg;
        }
    }
else {
    echo "Failed to select users in chat: " . mysqli_error($conn);
    }
}
else if (isset($_GET['id'])) {
    $query = "SELECT * FROM users WHERE id = $id and displayed=0";
    $result = mysqli_query($conn, $query) or die("Error in query: $query. " . mysqli_error());
    $num_rows = mysqli_num_rows($result);
    if ($num_rows) {
        while ($new_msg = mysqli_fetch_array($result))
            echo "<br><b>User </b>[" . $new_msg['timestamp'] . "] <b>: </b></font>" . stripslashes($new_msg['msg']);
        }
}
else {
    echo "Failed to select users in chaffft: " . mysqli_error($conn);
}


mysqli_close($conn);
?>


1) Als je nu even een lineaal pakt, en naar de accolades kijkt, dan zie je dat die eerste foutmelding opgeroepen wordt na:
if (isset($_GET['content'])) {
Dit lijkt niet te kloppen, je zult hierbij moeten kijken naar je $result.

2) Idem dito voor tweede error.

met andere woorden: Je structuur klopt niet. Mogelijk omdat deze voorheen niet goed ingesprongen was, waardoor je het overzicht kwijtraakt.
Gewijzigd op 17/03/2015 18:44:07 door - Ariën -
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

17/03/2015 19:05:53
Quote Anchor link
Dus meer in deze richting?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
$conn
=mysqli_connect("localhost","root","superbart","minimail");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno())
{

echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
if(isset($_GET['id']))
{

  $id = intval($_GET['id']);
  // getting info from db
}
    if(isset($_GET['id']))
        {

           $str_msg = stripslashes($_GET['id']);
           $time = getdate();
           $str_msg = add_smilies($str_msg);
           $t_stamp = $time['hours'].":".$time['minutes'].":".$time['seconds'];

           $insert1 = "INSERT INTO chat (id,msg,timestamp,displayed)
                     VALUES ('"
.$_GET['id']."', '".addslashes($str_msg)."', '$t_stamp', '0')";
                    
           $query = "SELECT * FROM users WHERE id= $id and displayed=0";    
           $result = mysqli_query($conn,$query);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
                echo "<br><b>User" . $row['username'] . " </b>";}
                    $result = mysqli_query($conn,$insert1);
           while($row = mysqli_fetch_array($result))      {          
            mysqli_query($insert1);
           echo "[".$t_stamp."]".$str_msg;}

            $query1 = "SELECT * FROM users WHERE id = $id and displayed=0";  
           $result1 = mysqli_query($conn,$query1) or die ("Error in query: $query1. ".mysqli_error());
           $num_rows = mysqli_num_rows($result1);
           if ($num_rows)
            {

               while($new_msg = mysqli_fetch_array($result))
                    echo "<br><b>User </b>[".$new_msg['timestamp']."] <b>: </b></font>".stripslashes($new_msg['msg']);
            }
    }

    else
    {
echo "Failed to select users in chaffft: " . mysqli_error($conn);
    }

mysqli_close($conn);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2015 19:14:43
Quote Anchor link
Nee, als ik een lineaal pak dan laat je die foutmelding van lijn 42 zien op het moment dat er een ?id in de URL ontbreekt. Dat klopt gewoon niet.

Die melding hoort bij een controle op je $result
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

18/03/2015 14:53:24
Quote Anchor link
Doordat het maar niet lukte heb ik de eerder genoemde PHPFreeChat geprobeerd. Deze ziet er een stuk mooier uit bleek uiteindelijk. Daarnaast vraagt hij om je naam als je de chat opent. ;)
Natuurlijk moet uiteindelijk ook bij deze chat het zo zijn dat je je naam niet hoeft in te vullen maar hij dat automatisch invult etc. Maar daar ga ik later mee aan de slag.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.