checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 09:57:38
Quote Anchor link
ik heb een checkbox gemaakt maar nu de mail verzonden wordt krijg ik maar 1 aanduiding te zien als er meerdere geselecteerd worden

/ HTML e-mail formlier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
  echo'<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
Wat is er op dit moment belangrijk voor jou en wat wil je nog bereiken, selecteer n of meer:  
  <p><input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="meer tijd' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '" />
  Meer vrije tijd
  <input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>
  Hobby
  <input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="reizen' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>
  Reizen
  <input type="checkbox" name="belangrijkpunt" value="gezin' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>
input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
</p>
</form>';
  Gezin

$inhoud_mail .=   "Belangrijkpunt:" . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt'] ) ."\n";


bedank bij voorbaat

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 04/11/2010 11:11:52 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:36:49
 
- Mark -

- Mark -

04/11/2010 10:01:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat je ze allemaal dezelfde naam hebt gegeven.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 10:34:10
Quote Anchor link
klopt en daardoor overschrijven ze elkaar steeds, je kunt 2 dingen doen. of je noemt ze anders of je maakt een klein for loopje die elke namen getal erbij geeft, stel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
for($i = 0; $i <= 4; $1 ++){
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
echo '<input type="checkbox" name="belangrijkpunt'.$i.'">';
}

?>
 
- Mark -

- Mark -

04/11/2010 10:38:07
Quote Anchor link
Dat met die $i is helemaal niet nodig als ik me niet vergis. gewoon er overal belangrijkpunt[] van maken. $_POST['belangrijkpunt'] is dan een array met al je punten.

EDIT: @Teun, Je copy and paste knop is blijven plakken zo te zien.
Gewijzigd op 04/11/2010 10:40:03 door - Mark -
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 10:40:01
Quote Anchor link
ohja, kan ook :p
ja klopt
Gewijzigd op 04/11/2010 10:40:48 door Teun Hesseling
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 11:02:11
Quote Anchor link
@ Mark
is de naam dat moet veranderd worden vb Name:ipv [belangrijkpunt]naar belangrijkpunt[]
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/11/2010 11:05:42
Quote Anchor link
ik snap het trouwens niet echt. je checkbox heeft de naam belangrijkpunt maar in je value staat $_POST['belangrijkpunt'] ?
 
- Mark -

- Mark -

04/11/2010 11:13:12
Quote Anchor link
<input type="checkbox" name="belangrijkpunt[]" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>

<input type="checkbox" name="belangrijkpunt[]" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>

<input type="checkbox" name="belangrijkpunt[]" value="' . htmlspecialchars($_POST['belangrijkpunt']) . '"/>

De geselecteerde checkboxen komen dan in $_POST['belangrijkpunt'] te staan. Ik neem aan dat je weet wat een array is en hoe je ermee werkt?

Dat met die value snap ik ook niet echt nee. worden de waardes van de checkboxen gevuld doormiddel van een vorig formulier?
Gewijzigd op 04/11/2010 11:14:27 door - Mark -
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 11:26:52
Quote Anchor link
ik begrijp een beetje de bedoeling van array maar waar ik die juist moet plaatsen of aanmaken weet ik niet juist,heb nog veel te leren

Toevoeging op 04/11/2010 11:48:10:

hoe verwijs je een array naar je $inhoud_mail
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/11/2010 12:09:20
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/keuze-rondjes/74016/

Zelfde idee als hier :)
In je topic over radio buttons
 
Paul Lambrechts

Paul Lambrechts

04/11/2010 12:43:55
Quote Anchor link
thx maar var dump waar plaats je die
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.