checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marcel Groot

Marcel Groot

04/12/2015 22:35:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php session_start();
function
quote_smart($value) {
if (get_magic_quotes_gpc()) {
$value = stripslashes($value);
}

if(version_compare(phpversion(),"4.3.0") == "-1") {
return mysqli_escape_string($value);
}
else {
return mysqli_real_escape_string($value);
}
}

if(isset($_POST['submit'])){
    // code for check server side validation
    if(empty($_SESSION['captcha_code'] ) || strcasecmp($_SESSION['captcha_code'], $_POST['captcha_code']) != 0){  
        $msg="<span style='color:red'>The Validation code does not match!</span>";// Captcha verification is incorrect.        
    }else{// Captcha verification is Correct. Final Code Execute here!        
        $msg="<span style='color:green'>The Validation code has been matched.</span>";    
$servername = "a";
$username = "b";
$password = "c";
$dbname = "d";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

$collection= array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
$fruit = array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
if(isset($_POST['submit']))
{
   $fruit = $_POST['fruit'];
   $values = array($collection);
    foreach($collection as $selection )
    {
     if(in_array($selection, $fruit))
            {
$values[ $selection ] = 1;  }
        else
            { $values[ $selection ] = 0;  }
   }


$sql = "INSERT INTO guessing (student_name, student_email, student_city, orange, apple, grapefruit, banana, watermelon)
    VALUES(
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_name"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_email"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_city"])."',
    {$values['orange']}, {$values['apple']}, {$values['grapefruit']}, {$values['banana']}, {$values['watermelon']})"
;        
    
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('New record created successfully');</script>";
}
else {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error."');</script>";
}
  
 // end of foreach.
 
    // MySQL statement.    
// MySQL statement to execute the INSERT statement above.          

mysqli_query($conn, $sql) or die('<br/>Error reading database: '.mysqli_error($conn));
mysqli_close($conn);
}
  // End of, if statement from the button check
;
}    
    }
    
?>

<html>
    <head>

         <meta charset="utf-8">
<title>Testwebsite</title>
<script type='text/javascript'>
function refreshCaptcha(){
    var img = document.images['captchaimg'];
    img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
}
</script>
    </head>
    <body>
<form action="" method="post" name="form1" id="form1" >
           <input type="checkbox" name="fruit[Orange]" value="orange"> Orange
           <input type="checkbox" name="fruit[Apple]" value="apple"> Apple
           <input type="checkbox" name="fruit[Grapefruit]" value="grapefruit"> Grapefruit
           <input type="checkbox" name="fruit[Banana]" value="banana"> Banana
           <input type="checkbox" name="fruit[Watermelon]" value="watermelon"> Watermelon
           <br>
                   <label>Student Name :</label>
                          <input type="text" name="student_name" id="name" required="required" placeholder="Please Enter Name"/><br /><br />
                   <label>Student Email :</label>
                          <input type="email" name="student_email" id="email" required="required" placeholder="[email protected]"/><br/><br />
                   <label>Student City :</label>
                          <input type="text" name="student_city" id="city" required="required" placeholder="Please Enter Your City"/><br/><br />
  
                             <meta charset="utf-8">
                             <script type='text/javascript'>
                             function refreshCaptcha(){
                             var img = document.images['captchaimg'];
                             img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
                             }
                             </script>
                                                   <?php if(isset($msg)){?>
                                                   <?php echo $msg;?></td>
                                                   <?php } ?>
                             Validation code:
                                 <img src="captcha.php?rand=<?php echo rand();?>" id='captchaimg'><br>
                                 <label for='message'>Enter the code above here :</label>
                                 <br>
                                 <input id="captcha_code" name="captcha_code" type="text">
                                 <br>
                            Can't read the image? click <a href='javascript: refreshCaptcha();'>here</a> to refresh.</td>
                                                <input name="submit" type="submit" value="submit">
</form>
</body>
</html>


Als ik nu deze data op sla in mijn database krijg ik bijvoorbeeld:
banaan : 1
orange : 0
enzv...

Dit is een probleem, omdat ik 200 mogelijk heden dus heb en de database laat er maar 100 toe.
Kan het niet zo gemaakt worden dat je een lijst krijgt met wat diegene heeft gekozen

gekozen : banaan, appel.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:01:03
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 00:25:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="fruit[]" value="orange"> Orange


In $_POST['fruit'] zit dan een array met je gekozen keuzes. Deze kan je met foreach uitlezen.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

05/12/2015 14:44:11
Quote Anchor link
Weetje misschien waarom zijn host dan geen 100 tabellen toe staat? (phpmyadmin)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 14:48:58
Quote Anchor link
Waarom zou je 100 tabellen nodig hebben?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

05/12/2015 16:52:38
Quote Anchor link
Als mensen kunnen kiezen uit 100 verschillende fruit soorten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 16:58:49
Quote Anchor link
Dan maak je in 1 tabel genaamd 'keuzes' gewoon 100 records aan.

Verdiep je eens in database-normalisatie.
 
Marcel Groot

Marcel Groot

05/12/2015 17:52:59
Quote Anchor link
Dat bedoelde ik ja meer dan 100 records, maar dan staat er dat er kans is dat de database niet alles opslaat en als ik dan als nog door ga en alles invul duurt het heel lang voor dat het opslaat (eeuwig opslaan scherm)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 17:57:44
Quote Anchor link
Lijkt mij sterk....
 
Marcel Groot

Marcel Groot

05/12/2015 18:17:04
Quote Anchor link
als ik op opslaan klik krijg ik de melding : undefined.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 20:25:09
Quote Anchor link
In Javascript? Welke lijn volgens de debug-tool van je browser?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

06/12/2015 10:17:15
Quote Anchor link
Om mijn database te maken gebruikte ik gewoon de simpele pagina van phpmyadmin, maar nu heb ik het zelf getyped en is het wel gelukt.

Toevoeging op 06/12/2015 10:18:40:

Wat is hier fout aan (Ik heb de lange regels met alle soorten fruit weggelaten)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php session_start();
function
quote_smart($value) {
if (get_magic_quotes_gpc()) {
$value = stripslashes($value);
}

if(version_compare(phpversion(),"4.3.0") == "-1") {
return mysqli_escape_string($value);
}
else {
return mysqli_real_escape_string($value);
}
}

if(isset($_POST['submit'])){
    // code for check server side validation
    if(empty($_SESSION['captcha_code'] ) || strcasecmp($_SESSION['captcha_code'], $_POST['captcha_code']) != 0){  
        $msg="<span style='color:red'>The Validation code does not match!</span>";// Captcha verification is incorrect.        
    }else{// Captcha verification is Correct. Final Code Execute here!        
        $msg="<span style='color:green'>The Validation code has been matched.</span>";    
$servername = "";
$username = "";
$password = "";
$dbname = "";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

$collection= array(alle fruit soorten);
$fruit = array(alle fruit soorten);
if(isset($_POST['submit']))
{
   $fruit = $_POST['fruit'];
   $values = array($collection);
    foreach($collection as $selection )
    {
     if(in_array($selection, $fruit))
            {
$values[ $selection ] = 1;  }
        else
            { $values[ $selection ] = 0;  }
   }


$sql = "INSERT INTO guessing (student_name, student_email,)
    VALUES(
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_name"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_email"])."',
        en het fruit)"
;    
    
if ($sql->query($sql) === TRUE) {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('New record created successfully');</script>";
}
else {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('Error: " . $sql . "<br>" . $dbconnect->error."');</script>";
}
  
 // end of foreach.
 
    // MySQL statement.    
// MySQL statement to execute the INSERT statement above.          

mysqli_query($conn, $sql) or die('<br/>Error reading database: '.mysqli_error($conn));
mysqli_close($conn);
}
  // End of, if statement from the button check
;
}    
    }
    
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2015 20:59:12
Quote Anchor link
Het is raadzamer om je code even eerst op te frissen. Je hebt nu een functie bovenaan staan die controleert op magic_quotes en de versie van PHP. Nu ga ik ervanuit dat je een up-to-date PHP hebt waarbij je deze hele functie achterwege kan laten.

De enige en beste manier in dit script om SQL-injection tegen te gaan, is door $conn->real_escape_string te gebruiken.

Verder is het raadzaam om als controle of een formulier verstuurd is (regel 12) om te bouwen naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {


En verder ben ik benieuwd waarom je twee array's hebt met fruitsoorten? ($collection en $fruit).

Op lijn 31 controleer je wederom of je formulier verstuurd is. Die controle had je immers al eerder gedaan.

En tenslotte onderaan gebruik je opeens procedurele code, terwijl je OO gebruikt.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/12/2015 21:14:51
Quote Anchor link
Op regel 32 wordt $fruit van regel 30 overschreven door een $_post waarde.
Waarom overschrijven en waarom die $_post waarde in een variabele zetten?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

07/12/2015 16:39:02
Quote Anchor link
Maar wat is dan de reden dat er dan niks wordt uitgevoerd en eigenlijk als gewoon tekst op de pagina wordt geplakt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/12/2015 16:58:12
Quote Anchor link
Wat zie je dan precies op je scherm?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

08/12/2015 16:01:44
Quote Anchor link
Krijg nu een error van Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Hoe los ik dit op?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/12/2015 17:19:42
Quote Anchor link
Als ik het vertaal komt het uit op:

in_array() verwacht dat parameter 2 een array is, er is een NULL (niks) gegeven.
Je voert in_array dus de verkeerde soort gegevens die blijkbaar geen array is.
Gewijzigd op 08/12/2015 17:20:04 door - Ariën -
 
Marcel Groot

Marcel Groot

08/12/2015 21:03:53
Quote Anchor link
Dus ik los het op door...?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/12/2015 21:10:51
Quote Anchor link
Een array mee te geven...
Als ik in jouw code kijk, moet je deze niet overschrijven door $_POST['fruit']
 
Marcel Groot

Marcel Groot

09/12/2015 16:04:54
Quote Anchor link
En wat meot ik dan wel gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2015 16:06:37
Quote Anchor link
Een array natuurlijk. Lees anders dit eens:
in_array

Maar als ik je code zie, vraag ik me af of het niet zinvoller is om dit weg te gooien, en opnieuw te beginnen. Waarom twee dezelfde array's etc...?
Gewijzigd op 09/12/2015 16:07:58 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.