Chocola-site design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:47:38
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil weten wat jullie hiervan vinden?
Afbeelding

Mag ik graag jullie mening?
Gewijzigd op 08/12/2010 17:02:34 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:29:15
 
Jel le

Jel le

08/12/2010 16:51:58
Quote Anchor link
Ik vind hem erg saai eerlijk gezegd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/12/2010 16:52:21
Quote Anchor link
ik kan het niet lezen
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:54:12
Quote Anchor link
@jordi kroon: Moet je lezen of klik op de afbeelding
 

08/12/2010 16:55:15
Quote Anchor link
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:56:31
Quote Anchor link
NOOIT times new roman ik heb georgia jij vindt alles lelijk en frustrerend
Gewijzigd op 08/12/2010 16:56:47 door Maarten PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 16:57:49
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 16:55:15:
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.

Nou nou nou... iets minder kan ook wel Karl ;-)
 
Nick cortez

nick cortez

08/12/2010 16:58:54
Quote Anchor link
Het is niet mooi klaar, ik maak zelf ook basic html website's maar die zijn er toch anders uit.

http://ccayachtservice.ncdesign.nl
http://feestzaal.denieuwekloof.nl
http://daycruises.deniuewekloof.nl

ect.. ect..

succes verder
 
Veur Heur

Veur Heur

08/12/2010 16:59:05
Quote Anchor link
Ik ga niet eens de moeite doen om hier eerlijk over te zijn...
 

08/12/2010 16:59:27
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 16:56:31:
NOOIT times new roman ik heb georgia jij vindt alles lelijk en frustrerend

Nee hoor, anders zou ik mijn vriendje ook niet hebben toch.
Jammer genoeg is hier op phphulp veel van slechte kwaliteit, dus ja, dan krijg je wel veel van die reacties.

Ozzie PHP op 08/12/2010 16:57:49:
Karl Karl op 08/12/2010 16:55:15:
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.

Nou nou nou... iets minder kan ook wel Karl ;-)

Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.
 
Nick cortez

nick cortez

08/12/2010 16:59:36
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 16:47:38:
Beste,

Ik wil weten eat jullie hiervan vinden?
Afbeelding

Mag ik graag jullie mening?


en wat schijf je niet met eat ..

groetjes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 17:00:54
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 16:59:27:
Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.

Nee, hij moet gewoon nog veel leren :-)
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:01:02
Quote Anchor link
@nick cortez: maar jij bent ouder en je doet het denk dus ook langer je bent zelf een designer en de laatste link werkt niet.

@Ozzie PHP: Klopt
Gewijzigd op 08/12/2010 17:01:57 door Maarten PHP
 

08/12/2010 17:03:09
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 08/12/2010 17:00:54:
Karl Karl op 08/12/2010 16:59:27:
Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.

Nee, hij moet gewoon nog veel leren :-)


Hij noemt het een chocolade design, dan moet er enig referentie zijn naar chocolade. Dit doet mij dus eerder denken aan bovenstaande dan aan chocolade.
 
Ewergreen php

ewergreen php

08/12/2010 17:03:32
Quote Anchor link
Als eerste functionele site in HTML/CSS kan het wel OK zijn, maar echt design of ontwerp kan je dit niet noemen vrees ik.
 
Milo S

Milo S

08/12/2010 17:04:00
Quote Anchor link
vind ik niet zo'n goed argument "jij bent ouder", je moet gewoon oefenen klaar.
Je had zelf ook wel kunnen verwachten dat je zulke reacties kreeg. Kijk eens op internet hoeveel goede sites zien er zo uit?
Gewijzigd op 08/12/2010 21:36:52 door Milo S
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:05:41
Quote Anchor link
@Milo S: denk om je woorden
 

08/12/2010 17:08:23
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:05:41:
@Milo S: denk om je woorden


En wat voor stoute woorden heeft stoutertje Milo dan gebruikt hé?
En wat voor middelen zou jij dan gaan inzetten? Boehoe doen?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:10:07
Quote Anchor link
@Karl Karl: lekker aardig
 

08/12/2010 17:16:11
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:20:34
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 17:16:11:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.


Jawel
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.