Chrome laat afbeeldingen niet correct zien.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 20:09:35
Quote Anchor link
Goedenavond!

Ik heb een probleem met mijn script. Bij het laden van de pagina laat hij alleen in chrome het plaatje volledig zien i.p.v. een klikbare thumbnail.

Afbeelding

Hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<div class="view_product clearfix">

    <div class="img clearfix">
        {if !$productafbeelding}
            <img src="{$site_url}/style/{$TEMPLATE_DIR}/theme/images/noimage.jpg" alt="" class="resize_180_180" />
        {else}
            <a href="{$site_url}/beheer/images/producten/fullsize/{$productafbeelding.filename}" class="fb dblock aligncenter">
                <img src="{$site_url}/beheer/images/producten/fullsize/{$productafbeelding.filename}" alt="" class="resize_180_180" />
                <br />
                <span class="icon icon-enlarge">Bekijk vergroting</span>
            </a>
        {/if}

        {if $product_row.afbeelding2 != 0 && $product_row.afbeelding2 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding2}" class="fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding2}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        {if $product_row.afbeelding3 != 0 && $product_row.afbeelding3 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding3}" class="fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding3}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        {if $product_row.afbeelding4 != 0 && $product_row.afbeelding4 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding4}" class="fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding4}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        {if $product_row.afbeelding5 != 0 && $product_row.afbeelding5 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding5}" class="fb dblock margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding5}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        
        {foreach from=$productafbeeldingen item=productafb}
            <a href="{$site_url}/beheer/images/producten/fullsize/{$productafb.filename}" class="w19 fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/thumb/{$productafb.filename}" alt="" class="resize_40_60" /></a>
        {/foreach}
        
    </div>


Alvast bedankt voor de hulp!
Gewijzigd op 25/09/2012 20:21:41 door Rob Mulder
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:32:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/09/2012 20:19:35
Quote Anchor link
kan je a.u.b. code-tags gebruiken ?
 
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 20:22:19
Quote Anchor link
Code-tags toegevoegd :)
 
Jos Verra

Jos Verra

25/09/2012 20:33:18
Quote Anchor link
Wat staat er in je CSS bij de class resize_180_180?
 
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 20:46:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het hem hier ergens in zit...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
##############################
    # ----- API FUNCTIONS ------ #
    ##############################
    
    /**
     * Resizes an image to be no larger than $maxWidth or $maxHeight
     *
     * If either param is set to zero, then that dimension will not be considered as a part of the resize.
     * Additionally, if $this->options['resizeUp'] is set to true (false by default), then this function will
     * also scale the image up to the maximum dimensions provided.
     *
     * @param int $maxWidth The maximum width of the image in pixels
     * @param int $maxHeight The maximum height of the image in pixels
     * @return GdThumb
     */
    public function resize ($maxWidth = 0, $maxHeight = 0)
    {
        // make sure our arguments are valid
        if (!is_numeric($maxWidth))
        {
            throw new InvalidArgumentException('$maxWidth must be numeric');
        }
        
        if (!is_numeric($maxHeight))
        {
            throw new InvalidArgumentException('$maxHeight must be numeric');
        }
        
        // make sure we're not exceeding our image size if we're not supposed to
        if ($this->options['resizeUp'] === false)
        {
            $this->maxHeight    = (intval($maxHeight) > $this->currentDimensions['height']) ? $this->currentDimensions['height'] : $maxHeight;
            $this->maxWidth        = (intval($maxWidth) > $this->currentDimensions['width']) ? $this->currentDimensions['width'] : $maxWidth;
        }
        else
        {
            $this->maxHeight    = intval($maxHeight);
            $this->maxWidth        = intval($maxWidth);
        }
        
        // get the new dimensions...
        $this->calcImageSize($this->currentDimensions['width'], $this->currentDimensions['height']);
        
        // create the working image
        if (function_exists('imagecreatetruecolor'))
        {
            $this->workingImage = imagecreatetruecolor($this->newDimensions['newWidth'], $this->newDimensions['newHeight']);
        }
        else
        {
            $this->workingImage = imagecreate($this->newDimensions['newWidth'], $this->newDimensions['newHeight']);
        }
        
        $this->preserveAlpha();        
        
        // and create the newly sized image
        imagecopyresampled
        (
            $this->workingImage,
            $this->oldImage,
            0,
            0,
            0,
            0,
            $this->newDimensions['newWidth'],
            $this->newDimensions['newHeight'],
            $this->currentDimensions['width'],
            $this->currentDimensions['height']
        );

        // update all the variables and resources to be correct
        $this->oldImage                     = $this->workingImage;
        $this->currentDimensions['width']     = $this->newDimensions['newWidth'];
        $this->currentDimensions['height']     = $this->newDimensions['newHeight'];
        
        return $this;
    }
 
Jos Verra

Jos Verra

25/09/2012 20:57:29
Quote Anchor link
Je roept die niet aan hé resize_180_180 moet dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo resize(180,180);?>
doen.
 
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 21:04:36
Quote Anchor link
Sorry maar ik kan het niet vinden :(

Hier is de pagina zelf:
http://www.shiftgear.nl/artikel/12/coming-homeleaving-home-bi-module

Toevoeging op 26/09/2012 15:59:03:

Ik heb nog ff verder gezocht maar kan de class resize_180_180 niet vinden :(

Als ik mij niet vergis dan moet je dit online toch ook uit de broncode kunnen halen?
http://www.shiftgear.nl/artikel/12/coming-homeleaving-home-bi-module
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.