Chrome laat afbeeldingen niet correct zien.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 20:09:35
Quote Anchor link
Goedenavond!

Ik heb een probleem met mijn script. Bij het laden van de pagina laat hij alleen in chrome het plaatje volledig zien i.p.v. een klikbare thumbnail.

Afbeelding

Hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<div class="view_product clearfix">

    <div class="img clearfix">
        {if !$productafbeelding}
            <img src="{$site_url}/style/{$TEMPLATE_DIR}/theme/images/noimage.jpg" alt="" class="resize_180_180" />
        {else}
            <a href="{$site_url}/beheer/images/producten/fullsize/{$productafbeelding.filename}" class="fb dblock aligncenter">
                <img src="{$site_url}/beheer/images/producten/fullsize/{$productafbeelding.filename}" alt="" class="resize_180_180" />
                <br />
                <span class="icon icon-enlarge">Bekijk vergroting</span>
            </a>
        {/if}

        {if $product_row.afbeelding2 != 0 && $product_row.afbeelding2 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding2}" class="fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding2}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        {if $product_row.afbeelding3 != 0 && $product_row.afbeelding3 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding3}" class="fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding3}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        {if $product_row.afbeelding4 != 0 && $product_row.afbeelding4 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding4}" class="fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding4}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        {if $product_row.afbeelding5 != 0 && $product_row.afbeelding5 != ''}<a href="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding5}" class="fb dblock margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/{$product_row.afbeelding5}" alt="" class="resize_40_60" /></a>{/if}
        
        {foreach from=$productafbeeldingen item=productafb}
            <a href="{$site_url}/beheer/images/producten/fullsize/{$productafb.filename}" class="w19 fb dblock margin-right margin-top floatleft"><img src="{$site_url}/beheer/images/producten/thumb/{$productafb.filename}" alt="" class="resize_40_60" /></a>
        {/foreach}
        
    </div>


Alvast bedankt voor de hulp!
Gewijzigd op 25/09/2012 20:21:41 door Rob Mulder
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:45:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/09/2012 20:19:35
Quote Anchor link
kan je a.u.b. code-tags gebruiken ?
 
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 20:22:19
Quote Anchor link
Code-tags toegevoegd :)
 
Jos Verra

Jos Verra

25/09/2012 20:33:18
Quote Anchor link
Wat staat er in je CSS bij de class resize_180_180?
 
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 20:46:00
Quote Anchor link
Ik denk dat het hem hier ergens in zit...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
##############################
    # ----- API FUNCTIONS ------ #
    ##############################
    
    /**
     * Resizes an image to be no larger than $maxWidth or $maxHeight
     *
     * If either param is set to zero, then that dimension will not be considered as a part of the resize.
     * Additionally, if $this->options['resizeUp'] is set to true (false by default), then this function will
     * also scale the image up to the maximum dimensions provided.
     *
     * @param int $maxWidth The maximum width of the image in pixels
     * @param int $maxHeight The maximum height of the image in pixels
     * @return GdThumb
     */
    public function resize ($maxWidth = 0, $maxHeight = 0)
    {
        // make sure our arguments are valid
        if (!is_numeric($maxWidth))
        {
            throw new InvalidArgumentException('$maxWidth must be numeric');
        }
        
        if (!is_numeric($maxHeight))
        {
            throw new InvalidArgumentException('$maxHeight must be numeric');
        }
        
        // make sure we're not exceeding our image size if we're not supposed to
        if ($this->options['resizeUp'] === false)
        {
            $this->maxHeight    = (intval($maxHeight) > $this->currentDimensions['height']) ? $this->currentDimensions['height'] : $maxHeight;
            $this->maxWidth        = (intval($maxWidth) > $this->currentDimensions['width']) ? $this->currentDimensions['width'] : $maxWidth;
        }
        else
        {
            $this->maxHeight    = intval($maxHeight);
            $this->maxWidth        = intval($maxWidth);
        }
        
        // get the new dimensions...
        $this->calcImageSize($this->currentDimensions['width'], $this->currentDimensions['height']);
        
        // create the working image
        if (function_exists('imagecreatetruecolor'))
        {
            $this->workingImage = imagecreatetruecolor($this->newDimensions['newWidth'], $this->newDimensions['newHeight']);
        }
        else
        {
            $this->workingImage = imagecreate($this->newDimensions['newWidth'], $this->newDimensions['newHeight']);
        }
        
        $this->preserveAlpha();        
        
        // and create the newly sized image
        imagecopyresampled
        (
            $this->workingImage,
            $this->oldImage,
            0,
            0,
            0,
            0,
            $this->newDimensions['newWidth'],
            $this->newDimensions['newHeight'],
            $this->currentDimensions['width'],
            $this->currentDimensions['height']
        );

        // update all the variables and resources to be correct
        $this->oldImage                     = $this->workingImage;
        $this->currentDimensions['width']     = $this->newDimensions['newWidth'];
        $this->currentDimensions['height']     = $this->newDimensions['newHeight'];
        
        return $this;
    }
 
Jos Verra

Jos Verra

25/09/2012 20:57:29
Quote Anchor link
Je roept die niet aan hé resize_180_180 moet dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo resize(180,180);?>
doen.
 
Rob Mulder

Rob Mulder

25/09/2012 21:04:36
Quote Anchor link
Sorry maar ik kan het niet vinden :(

Hier is de pagina zelf:
http://www.shiftgear.nl/artikel/12/coming-homeleaving-home-bi-module

Toevoeging op 26/09/2012 15:59:03:

Ik heb nog ff verder gezocht maar kan de class resize_180_180 niet vinden :(

Als ik mij niet vergis dan moet je dit online toch ook uit de broncode kunnen halen?
http://www.shiftgear.nl/artikel/12/coming-homeleaving-home-bi-module
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.