Ckeditor lukt me niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 19:55:34
Quote Anchor link
Hoe moet ik CKeditor installeren in mijn textareas ?
Ik zit hier nogal mee te kl**** dat is echt irritant.
Heeft iemand een idee om dit mee op te lossen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:29:56
 
Wouter J

Wouter J

03/12/2012 19:57:49
Quote Anchor link
- Wat lukt je niet?
- Wat heb je geprobeerd (zo noemen we dat in de normale taal)?
- Heb je de documentatie al gelezen?
- waar denk je dat de fout zit?
- Kun je code plaatsen? (als het langer dan 50 regels is graag op pastebin of plaatscode.be)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 20:01:20
Quote Anchor link
Je hebt zeker nog niet de documentatie gelezen vermoed ik?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 20:03:02
Quote Anchor link
Word ik niet echt wijs uit ik heb de js geincludet

<textarea class="ckeditor" name="editor1"></textarea>
en dat gedaan gebeurt helemaal niks
 
Wouter J

Wouter J

03/12/2012 20:07:23
Quote Anchor link
Je moet ook nog meer doen, zoals je kunt lezen in de installatie documentatie
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 20:08:01
Quote Anchor link
Die kon ik dus niet vinden
 
Wouter J

Wouter J

03/12/2012 20:10:55
Quote Anchor link
Gevonden na zoeken op ckeditor documentation
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 20:12:25
Quote Anchor link
Ik keek alleen op de site :S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 20:17:16
Quote Anchor link
Bij de download moet toch ook wel een sample of wat uitleg te vinden zijn?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 20:19:10
Quote Anchor link
Nee :(
en het is me nu nog niet gelukt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 20:20:37
Quote Anchor link
Vertel.... (dat we daar nog naar moeten vragen, verbaast me)

Pepijn, wij zijn geen helderzienden, dus wees in het vervolg echt eens wat duidelijker. Een betere topicstart, meer regels om wat specifieker te zijn in je post, en je maakt het zo voor ons ook een stuk makkelijker.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/12/2012 20:23:01
Quote Anchor link
tja, als je een id aan textarea geeft, en dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
cEditor = CKEDITOR.replace( 'cont_edit',
                           { height:'550',
                               enterMode: CKEDITOR.ENTER_BR,
                               removePlugins: 'elementspath',
                               resize_enabled: false,
                               filebrowserImageBrowseUrl : '/kcfinder/browse.php?type=images',
                               filebrowserFlashBrowseUrl : '/kcfinder/browse.php?type=flash'
} );
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 20:26:16
Quote Anchor link
Nou ik zit met een forum ik wil daar lekker ckeditor in voegen dus ik installeer ckeditor en al die dingen

Krijg gewoon normale text
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/12/2012 20:28:00
Quote Anchor link
cont_edit is dus de id van de textaraea

Toevoeging op 03/12/2012 20:30:47:

staat dit in je html? (in de head)
<script type="text/javascript" src="/ckeditor/ckeditor.js"></script>
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

03/12/2012 20:30:59
Quote Anchor link
Ja staat erin ger
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 21:08:37
Quote Anchor link
Een forum en CKeditor? Ik zou dan in ieder geval de boel maar goed instellen qua veiligheid. Je moet in ieder geval goed weten wat je wel en niet toestaat met HTML.

Heb je anders een tastbaar voorbeeld die we kunnen bekijken?
Gewijzigd op 03/12/2012 21:09:12 door - Ariën -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

03/12/2012 21:16:25
Quote Anchor link
Inderdaad Aar, en dus in ieder geval niet mijn code gebruiken!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/12/2012 21:41:01
Quote Anchor link
Ik raad voor een forum losse UBB-knoppen aan, waarmee je met JavaScript de UBB-tags in je textarea kan plaatsen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

04/12/2012 05:00:40
Quote Anchor link
- Aar - op 03/12/2012 21:08:37:
Een forum en CKeditor? Ik zou dan in ieder geval de boel maar goed instellen qua veiligheid. Je moet in ieder geval goed weten wat je wel en niet toestaat met HTML.

Heb je anders een tastbaar voorbeeld die we kunnen bekijken?


Ik haal de code bar HTML uit die bar.
NL: Ik haal het knopje html wel uit de toolbar
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2012 09:47:54
Quote Anchor link
Doe dan ook een controle met htmlpurifier o.i.d.
 
- Raoul -

- Raoul -

04/12/2012 13:15:54
Quote Anchor link
Pepijn --- op 04/12/2012 05:00:40:
- Aar - op 03/12/2012 21:08:37:
Een forum en CKeditor? Ik zou dan in ieder geval de boel maar goed instellen qua veiligheid. Je moet in ieder geval goed weten wat je wel en niet toestaat met HTML.

Heb je anders een tastbaar voorbeeld die we kunnen bekijken?


Ik haal de code bar HTML uit die bar.
NL: Ik haal het knopje html wel uit de toolbar


Wat doe je nu? Een slordige versie van je zin bovenaan en een nette Nederlandse versie onderaan?!
Tevens kan het lid nog steeds rauwe post data doorsturen zonder jouw formuliertje of als JS uitstaat kan de gebruiker nog steeds html versturen omdat CKeditor niet werkt en omdater een dan gewoon een textarea staat.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.