Class meerdere keren gebruiken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Hey. Ik heb op een pagina een functie staan die verwijst naar een class. Deze word zonder problemen uitgevoerd. Nu wil ik diezelfde functie weer gebruiken voor een andere waarde, maar nu krijg ik helemaal niets te zien. Mijn layout is alsvolgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
functie test($waarde1, $waarde2, $waarde3)
{

  $test = $class -> iets ( );
  echo "test";
}


test(1,2,3);
echo "<p>";
test(5,6,7);
echo ?>


Het kan zijn dat ik nu uitgescholden word over classes en dat ik ze niet begrijp enz, maar ik kan ze hebben :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris visser
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:05:09
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

09/01/2009 12:18:00
Quote Anchor link
zo ie zo is het function en doe je en echo voor nix ....
 
Mitchell

Mitchell

09/01/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Ik scheld je uit over het feit dat je de <p> tag niet afsluit. :)
!@##$%
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 12:25:00
Quote Anchor link
De variabele $class zal niet bestaan binnen je functie, die heb je immers nog nergens gedeclareerd. Als je dat buiten je functie doet, zul je $class global moeten maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
function test(...)
{

    global $class;

    // rest van je functie
}
?>

Verder doe je niets met de parameters die je opgeeft?
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/01/2009 12:30:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 09.01.2009 12:18:
zo ie zo is het function en doe je en echo voor nix ....
Het is sowieso ;)

Blanche schreef op 09.01.2009 12:25:
Verder doe je niets met de parameters die je opgeeft?
Dat komt later nog denk ik, maar aangezien hij nu al vast loopt.
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:32:00
Quote Anchor link
nee ok ik had deze ff snel gemaakt als test. Het gaat om het feit dat ik een functie die van een class gebruik maakt meerdere keren wil uitvoeren. De functie doet het gewoon. Alleen wil ik hem nu meerdere keren uitvoeren op 1 pagina dus door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//Eerste uitvoer
test('waarde1', 'waarde2', 'waarde3');
echo "<p>";
// Voor mitchel :D
echo "</p>";
//Volgende uitvoer
test('waarde4', 'waarde5', 'waarde6');
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 12:35:00
Quote Anchor link
Ik zie niet in waarom dat niet zou werken? Wat gaat er precies fout?
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:43:00
Quote Anchor link
Misschien moet ik iets meer informatie geven. Ik denk nu namelijk waar het aan ligt. De functie is de KNVB ripper die ik gisteren in de scripts postte. Hij doet het bij mij perfect doordat ik de class met een functie oproep.
-Geeft hij geen resultaat: header("location: index.php"). (pagina vernieuwen)
-Wel resultaat: opslaan in database.

Ik denk dat het probleem zit in het vernieuwen van de pagina. Ik gok dat hij de functie bij de eerste keer gewoon goed uitvoerd, maar vervolgens word de functie nog een keer opgeroepen en dus word de pagina opnieuw ingeladen tot deze het doet waardoor hij weer de eerste waardes gaat oproepen.

Ik denk dat ik stom heb gehandeld. Ik moet de header("location: index.php") vervangen door een loop waardoor hij de code blijft uitvoeren tot hij resultaat heeft. Denken jullie dat dit idd het probleem is?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 12:46:00
Quote Anchor link
Durf het niet te zeggen zonder je code gezien te hebben, maar het klink aannemelijk. Probeer het uit zou ik zeggen ;-)
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:54:00
Quote Anchor link
ik zal de code even neerzetten. Dan kunnen jullie meedenken als jullie zin hebben :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
<?php
ob_start();

$TeamID = $_GET['TeamID'];

include( 'class.knvb.php' );  
function
GetTeamStats($url, $full, $name, $club)
{

  global $mysqli;
    
## Login gegevens voor KNVB.nl
$Email         = '[email protected]';
$Wachtwoord    = 'test';
    
## Team gegevens

## URL: link naar de statistieken van een team, zonder http://www.knvb.nl/ ervoor.
## Naam: naam van het team.
## Titel: naam van het team zoals het in het menutje weergegeven moet worden.
## Clubnaam: : naam van het team zoals weergegeven op de knvb site.

$Team = array (
  array (
  'URL'      => $url,
  'Naam'     => $full,
  'Titel'    => $name,
  'Clubnaam' => $club)          
);


if ( !isset ( $_GET [ 'team' ] ) || !isset ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ] ) )
{
    
  $_GET [ 'team' ] = 0;
}
    
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>VVMonnickendam<?php echo $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Titel' ]; ?></title>
<style type="text/css">
body
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size: 12pt;
  text-align: center;
}
a
{
  color: #000;
  text-decoration: none;
}
a:hover
{
  color: #390;
  text-decoration: underline;
}
h2
{
  margin: 15px 20px;
  font-size: 16pt;
  text-align: center;
}
table
{
  margin: 0 auto;
}
table.stand
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
}
table.stand th, table.uitslagen th, table.programma th
{
  background: #6297DA;
  color: #fff;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.stand th, table.stand td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: center;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.programma
{
  padding: 0px;
  width: 700px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen th, table.uitslagen td, table.programma th, table.programma td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: left;
}
</style>
</head>
<body>
    
<?php
$ripper
= new KnvbRipper ( $Email, $Wachtwoord, $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'URL' ], 'programma' );

################################################
## Komende wedstrijden #########################
################################################  

?>
    
<h2>Programma</h2>
<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="1" class="programma">
  <tr>
    <th>Datum</th>
    <th>Tijd</th>
    <th>Wedstrijd</th>
    <th>Accomodatie</th>
  </tr>
              
<?php      
$Programma
= $ripper -> rip ( );
foreach ( $Programma as $Programma )
{

  if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'uit_club' ] ) )
  {

        echo "\t\t\t<tr style=\"background: #AAD5FF; font-weight: bold;\">\n";
  }

    else
  {          
    echo "\t\t\t<tr>\n";
        
                  
?>

    <td><?php echo $Programma [ 'datum' ]; ?></td>
    <td><?php echo $Programma [ 'tijd' ]; ?></td>
    <td><?php echo $Programma [ 'teams' ]; ?></td>
    <td><?php echo $Programma [ 'accomedatie' ]; ?></td>
  </tr>
<?php      
  }              
}

if( sizeof( $Programma ) == 0 )
{
        
  echo "  <tr>";
  echo "    <td colspan='5' style='text-align: center;'>Er is momenteel geen programma bekend!</td>";                
  echo "  </tr>";          
}

        
echo "</table>";
echo "<h2>Uitslagen</h2>";  
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='uitslagen'>";  
echo "  <tr>";  
echo "    <th>Datum</th>";  
echo "    <th>Thuis Club</th>";  
echo "    <th>Uit Club</th>";  
echo "    <th>Uitslag</th>";  
echo "  </tr>";        


################################################
## Uitslagen van vorige week ###################
################################################  

$Uitslagen = $ripper -> rip ( 'uitslagen' );
foreach ( $Uitslagen as $Uitslag )
{

  if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'uit_club' ] ) )
  {

        echo "\t\t\t<tr style=\"background: #eee; font-weight: bold;\">\n";
  }

    else
  {          
    echo "<tr>\n";                
    echo "  <td>".$Uitslag['datum']."</td>";
    echo "  <td>".$Uitslag['thuis_club']."</td>";
    echo "  <td>".$Uitslag['uit_club']."</td>";
    echo "  <td>".$Uitslag['uitslag']."</td>";                
    echo "</tr>";
  }          
}
        
if( sizeof( $Uitslagen ) == 0 )
{

        
  echo "<tr>";
  echo "  <td colspan='4' style='text-align: center;'>Er zijn momenteel geen uitslagen bekend!</td>";
  echo "</tr>";                        
}

        
echo "</table>";
echo "<h2>Stand</h2>";
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='stand'>";
echo "  <tr>";
echo "    <th>#</th>";
echo "    <th style='text-align: left;'>Club</th>";
echo "    <th>G</th>";
echo "    <th>W</th>";
echo "    <th>GL</th>";
echo "    <th>V</th>";
echo "    <th>P</th>";
echo "    <th>VP</th>";
echo "    <th>DPV</th>";
echo "    <th>DPT</th>";
echo "    <th>DS</th>";
echo "    <th>PM</th>";
echo "  </tr>";      
    
        
        
################################################
## Huidige stand ###############################
################################################

$Stand = $ripper -> rip ( 'stand' );


/*
$sql = "
  INSERT INTO stand
  (
    nummer,
      club,
      gespeelt,
      gewonnen,
      gelijk,
      verloren,
      punten,
        puntverlies,
      goalsvoor,
      goalstegen,
        doelsaldo,
      puntmindering
  )  
  VALUES  
";
$t = 0;                    
$i = count($Stand);
                                
foreach($Stand as $Stand)
{
  $t++;
    #last row has , (comma)
    if($i != $t)
    {
    $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."'),";
    }
    else
    {
      $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."')";
  }
}
if(!$scoreresult = $mysqli->query($sql))
{
  trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}    
else
{
  if($mysqli->affected_rows > 0)
  {
    echo "It worked !!!";
  }
}
*/


foreach ( $Stand as $Stand )
{


  if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Clubnaam' ], $Stand [ 'club' ] ) )
  {

      echo "<tr style=\"background: #cccccc; font-weight: bold;\">\n";
    echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
    echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
    echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
    echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
    echo "</tr>";
  }
          
    else
  {          
    echo "<tr>\n";
    echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
    echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
    echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
    echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
    echo "</tr>";
  }          
}
      


/*    
  echo "<tr>";        
  echo "  <td colspan='12' style='text-align: center;'>Er is momenteel geen stand bekend!</td> ";            
  echo "</tr>";        
*/





        
echo "  <tr>";        
echo "    <td style='border: none;' colspan='12'>";
echo "      <b>G</b>: gespeeld | <b>W</b>: gewonnen | <b>GL</b>: gelijk | <b>V</b>: verloren | <b>P</b>: punten | <b>VP</b>: verlies punten<br />";
echo "      <b>DPV</b>: doelpunten voor | <b>DPT</b>: doelpunten tegen | <b>DS</b>: doelsaldo | <b>PM</b>: punten in mindering";  
echo "    </td>";  
echo "  </tr>";      
echo "</table>";

if( sizeof( $Stand ) == 0 )
{

  header("location: index.php");  
}

?>

</body>
</html>
<?php
}

echo "<p>";
GetTeamStats(waarde1, waarde2, waarde3, waarde4);

echo "</p><p>";
GetTeamStats(waarde5, waarde6, waarde7, waarde8);
echo "</p>";
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door chris visser
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/01/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Goeie dag zeg.

Wil je niet meer zo'n rits code neer zetten a.u.b.? Alleen de relevante code plaatsen?

Het is erg irritant met die div (lange regels die je niet meer ziet...).

Ook zie ik dat je ob_start en ob_end_flush gebruikt. Niet doen. Zorg dat alle headers zijn 'verzonden' voordat je ook maar een spatie weergeeft.

Ook mag je, als je de html tag afsluit, niks meer weergeven.
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 13:02:00
Quote Anchor link
ok, van het html snap ik, maar ob_end_flush(); heb ik nodig om een header te verzenden die zegt dat ik de pagina vernieuw.

Hoe kan ik dat oplossen dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 13:12:00
Quote Anchor link
Door de logica (php) in je script gescheiden te houden van de output (html). Nu heb je alles door elkaar staan en dat gaat inderdaad problemen opleveren. Voor functies als header() mag je namelijk nog geen output naar de browser verzonden hebben.

De methode die jij nu gebruikt, het bufferen van de output, is slechts een lapmiddel om je script werken te krijgen. Het eigenlijke probleem, de verkeerde opbouw van je script, los je daar niet mee op.

Kortom, als je het goed doet, breng je daar verandering in aan. Mocht je tijdens je logica al output genereren, sla die dan tijdelijk op in een variabele en verstuur die output pas op een later moment in je script.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/01/2009 13:17:00
Quote Anchor link
De logica is trouwens helemaal zoek. In de function open en sluit je <html> en je roept de function meerdere keren aan. Gevolg is dan ook : Html niet valid.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$TeamID
= $_GET['TeamID'];

include( 'class.knvb.php' );  
function
GetTeamStats($url, $full, $name, $club)
{

    // funtion inhoud
}

echo "<p>";
GetTeamStats(waarde1, waarde2, waarde3, waarde4);

echo "</p><p>";
GetTeamStats(waarde5, waarde6, waarde7, waarde8);
echo "</p>";
?>
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Ja klopt idd
maarja ik heb van de volledige code die ik eerst gebruikte in 1 keer een functie gemaakt. Beetje stom van me, maar ik ben nu nog aan het testen. Ik weet wel dat dit de logica is:

php uitvoer

<html>
output
</html>
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Ik heb de code grotendeels opgemaakt. Er kunnen nu wel wat foutjes inzitten. (volgens mij) is de logica nu wel goed. Hij werkt tenminste nu zoals ik het wil. De header(); is vervangen door een while loop en ik kan nu dmv een connectie in me DB alle teams die in de database staan oproepen met hun gegevens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
<?php
ob_start();

include( 'class.knvb.php' );  
function
GetTeamStats($url, $full, $name, $club)
{

  global $mysqli;

while($proceed == false)
{

    
## Login gegevens voor KNVB.nl
$Email         = '[email protected]';
$Wachtwoord    = 'test';
    
## Team gegevens

## URL: link naar de statistieken van een team, zonder http://www.knvb.nl/ ervoor.
## Naam: naam van het team.
## Titel: naam van het team zoals het in het menutje weergegeven moet worden.
## Clubnaam: : naam van het team zoals weergegeven op de knvb site.

$Team = array (
  array (
  'URL'      => $url,
  'Naam'     => $full,
  'Titel'    => $name,
  'Clubnaam' => $club)          
);


if ( !isset ( $_GET [ 'team' ] ) || !isset ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ] ) )
{
    
  $_GET [ 'team' ] = 0;
}
    
?>

 
    
<?php
$ripper
= new KnvbRipper ( $Email, $Wachtwoord, $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'URL' ], 'programma' );

################################################
## Komende wedstrijden #########################
################################################  

$Programma = $ripper -> rip ( );  
if( sizeof( $Programma ) != 0 )
{
        
  echo "<h2>Programma</h2>";
  echo "<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='1' class='programma'>";  
  echo "  <tr> ";
  echo "    <th>Datum</th> ";
  echo "    <th>Tijd</th> ";
  echo "    <th>Wedstrijd</th> ";
  echo "    <th>Accomodatie</th> ";
  echo "  </tr>";
                  
  foreach ( $Programma as $Programma )
  {

    if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'uit_club' ] ) )
    {

          echo "\t\t\t<tr style=\"background: #AAD5FF; font-weight: bold;\">\n";
    }

      else
    {          
      echo "<tr>\n";                
      echo "  <td>".$Programma['datum']."</td>";
      echo "  <td>".$Programma['tijd']."</td>";
      echo "  <td>".$Programma['teams']."</td>";
      echo "  <td>".$Programma['accomedatie']."</td>";
      echo "</tr>";      
    }              
  }

    echo "</table>";
}

/*
else
{        
  echo "  <tr>";
  echo "    <td colspan='5' style='text-align: center;'>Er is momenteel geen programma bekend!</td>";                
  echo "  </tr>";          
}
*/        

################################################
## Uitslagen van vorige week ###################
################################################

$Uitslagen = $ripper -> rip ( 'uitslagen' );
if( sizeof( $Uitslagen ) != 0 )
{

  echo "<h2>Uitslagen</h2>";  
  echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='uitslagen'>";  
  echo "  <tr>";  
  echo "    <th>Datum</th>";  
  echo "    <th>Thuis Club</th>";  
  echo "    <th>Uit Club</th>";  
  echo "    <th>Uitslag</th>";  
  echo "  </tr>";          

  foreach ( $Uitslagen as $Uitslag )
  {

    if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'uit_club' ] ) )
    {

          echo "\t\t\t<tr style=\"background: #eee; font-weight: bold;\">\n";
    }

      else
    {          
      echo "<tr>\n";                
      echo "  <td>".$Uitslag['datum']."</td>";
      echo "  <td>".$Uitslag['thuis_club']."</td>";
      echo "  <td>".$Uitslag['uit_club']."</td>";
      echo "  <td>".$Uitslag['uitslag']."</td>";                
      echo "</tr>";
    }          
  }

  echo "</table>";
}

/*        
else
{
        
  echo "<tr>";
  echo "  <td colspan='4' style='text-align: center;'>Er zijn momenteel geen uitslagen bekend!</td>";
  echo "</tr>";                        
}
*/      
################################################
## Huidige stand ###############################
################################################

$Stand = $ripper -> rip ( 'stand' );
if( sizeof( $Stand ) != 0 )
{

  echo "<h2>Stand</h2>";
  echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='stand'>";
  echo "  <tr>";
  echo "    <th>#</th>";
  echo "    <th style='text-align: left;'>Club</th>";
  echo "    <th>G</th>";
  echo "    <th>W</th>";
  echo "    <th>GL</th>";
  echo "    <th>V</th>";
  echo "    <th>P</th>";
  echo "    <th>VP</th>";
  echo "    <th>DPV</th>";
  echo "    <th>DPT</th>";
  echo "    <th>DS</th>";
  echo "    <th>PM</th>";
  echo "  </tr>";      
    


/*
$sql = "
  INSERT INTO stand
  (
    nummer,
      club,
      gespeelt,
      gewonnen,
      gelijk,
      verloren,
      punten,
        puntverlies,
      goalsvoor,
      goalstegen,
        doelsaldo,
      puntmindering
  )  
  VALUES  
";
$t = 0;                    
$i = count($Stand);
                                
foreach($Stand as $Stand)
{
  $t++;
    #last row has , (comma)
    if($i != $t)
    {
    $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."'),";
    }
    else
    {
      $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."')";
  }
}
if(!$scoreresult = $mysqli->query($sql))
{
  trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}    
else
{
  if($mysqli->affected_rows > 0)
  {
    echo "It worked !!!";
  }
}
*/


  foreach ( $Stand as $Stand )
  {


    if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Clubnaam' ], $Stand [ 'club' ] ) )
    {

        echo "<tr style=\"background: #cccccc; font-weight: bold;\">\n";
      echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
      echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
      echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
      echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
      echo "</tr>";
    }
          
      else
    {          
      echo "<tr>\n";
      echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
      echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
      echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
      echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
      echo "</tr>";
    }          
  }

  echo "  <tr>";        
  echo "    <td style='border: none;' colspan='12'>";
  echo "      <b>G</b>: gespeeld | <b>W</b>: gewonnen | <b>GL</b>: gelijk | <b>V</b>: verloren | <b>P</b>: punten | <b>VP</b>: verlies punten<br />";
  echo "      <b>DPV</b>: doelpunten voor | <b>DPT</b>: doelpunten tegen | <b>DS</b>: doelsaldo | <b>PM</b>: punten in mindering";  
  echo "    </td>";  
  echo "  </tr>";      
  echo "</table>";    
    
    $proceed = true;      
}


  
  }
}




include("db_connect.php");
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>VVMonnickendam<?php echo $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Titel' ]; ?></title>
<style type="text/css">
body
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size: 12pt;
  text-align: center;
}
a
{
  color: #000;
  text-decoration: none;
}
a:hover
{
  color: #390;
  text-decoration: underline;
}
h2
{
  margin: 15px 20px;
  font-size: 16pt;
  text-align: center;
}
table
{
  margin: 0 auto;
}
table.stand
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
}
table.stand th, table.uitslagen th, table.programma th
{
  background: #6297DA;
  color: #fff;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.stand th, table.stand td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: center;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.programma
{
  padding: 0px;
  width: 700px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen th, table.uitslagen td, table.programma th, table.programma td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: left;
}
</style>
</head>
<body>

<?php
$sql
= "SELECT * FROM teams";
if(!$Steam = $mysqli->query($sql))
{

  trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);    
}
    
else
{    
  while($team = $Steam->fetch_assoc())
  {

    GetTeamStats($team["TeamURL"], $team["TeamFull"], $team["TeamName"], $team["ClubName"]);
        echo "<hr>";
  }
}



?>

</body>
</html>


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door chris visser
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/01/2009 13:51:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 09.01.2009 12:57:
Goeie dag zeg.

Wil je niet meer zo'n rits code neer zetten a.u.b.? Alleen de relevante code plaatsen?

Het is erg irritant met die div (lange regels die je niet meer ziet...).
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Ok heb je gelijk in :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.