Class meerdere keren gebruiken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:14:00
Quote Anchor link
Hey. Ik heb op een pagina een functie staan die verwijst naar een class. Deze word zonder problemen uitgevoerd. Nu wil ik diezelfde functie weer gebruiken voor een andere waarde, maar nu krijg ik helemaal niets te zien. Mijn layout is alsvolgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
functie test($waarde1, $waarde2, $waarde3)
{

  $test = $class -> iets ( );
  echo "test";
}


test(1,2,3);
echo "<p>";
test(5,6,7);
echo ?>


Het kan zijn dat ik nu uitgescholden word over classes en dat ik ze niet begrijp enz, maar ik kan ze hebben :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Chris visser
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 14:03:18
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

09/01/2009 12:18:00
Quote Anchor link
zo ie zo is het function en doe je en echo voor nix ....
 
Mitchell

Mitchell

09/01/2009 12:21:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Ik scheld je uit over het feit dat je de <p> tag niet afsluit. :)
!@##$%
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 12:25:00
Quote Anchor link
De variabele $class zal niet bestaan binnen je functie, die heb je immers nog nergens gedeclareerd. Als je dat buiten je functie doet, zul je $class global moeten maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
function test(...)
{

    global $class;

    // rest van je functie
}
?>

Verder doe je niets met de parameters die je opgeeft?
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/01/2009 12:30:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 09.01.2009 12:18:
zo ie zo is het function en doe je en echo voor nix ....
Het is sowieso ;)

Blanche schreef op 09.01.2009 12:25:
Verder doe je niets met de parameters die je opgeeft?
Dat komt later nog denk ik, maar aangezien hij nu al vast loopt.
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:32:00
Quote Anchor link
nee ok ik had deze ff snel gemaakt als test. Het gaat om het feit dat ik een functie die van een class gebruik maakt meerdere keren wil uitvoeren. De functie doet het gewoon. Alleen wil ik hem nu meerdere keren uitvoeren op 1 pagina dus door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//Eerste uitvoer
test('waarde1', 'waarde2', 'waarde3');
echo "<p>";
// Voor mitchel :D
echo "</p>";
//Volgende uitvoer
test('waarde4', 'waarde5', 'waarde6');
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 12:35:00
Quote Anchor link
Ik zie niet in waarom dat niet zou werken? Wat gaat er precies fout?
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:43:00
Quote Anchor link
Misschien moet ik iets meer informatie geven. Ik denk nu namelijk waar het aan ligt. De functie is de KNVB ripper die ik gisteren in de scripts postte. Hij doet het bij mij perfect doordat ik de class met een functie oproep.
-Geeft hij geen resultaat: header("location: index.php"). (pagina vernieuwen)
-Wel resultaat: opslaan in database.

Ik denk dat het probleem zit in het vernieuwen van de pagina. Ik gok dat hij de functie bij de eerste keer gewoon goed uitvoerd, maar vervolgens word de functie nog een keer opgeroepen en dus word de pagina opnieuw ingeladen tot deze het doet waardoor hij weer de eerste waardes gaat oproepen.

Ik denk dat ik stom heb gehandeld. Ik moet de header("location: index.php") vervangen door een loop waardoor hij de code blijft uitvoeren tot hij resultaat heeft. Denken jullie dat dit idd het probleem is?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 12:46:00
Quote Anchor link
Durf het niet te zeggen zonder je code gezien te hebben, maar het klink aannemelijk. Probeer het uit zou ik zeggen ;-)
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 12:54:00
Quote Anchor link
ik zal de code even neerzetten. Dan kunnen jullie meedenken als jullie zin hebben :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
<?php
ob_start();

$TeamID = $_GET['TeamID'];

include( 'class.knvb.php' );  
function
GetTeamStats($url, $full, $name, $club)
{

  global $mysqli;
    
## Login gegevens voor KNVB.nl
$Email         = '[email protected]';
$Wachtwoord    = 'test';
    
## Team gegevens

## URL: link naar de statistieken van een team, zonder http://www.knvb.nl/ ervoor.
## Naam: naam van het team.
## Titel: naam van het team zoals het in het menutje weergegeven moet worden.
## Clubnaam: : naam van het team zoals weergegeven op de knvb site.

$Team = array (
  array (
  'URL'      => $url,
  'Naam'     => $full,
  'Titel'    => $name,
  'Clubnaam' => $club)          
);


if ( !isset ( $_GET [ 'team' ] ) || !isset ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ] ) )
{
    
  $_GET [ 'team' ] = 0;
}
    
?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>VVMonnickendam<?php echo $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Titel' ]; ?></title>
<style type="text/css">
body
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size: 12pt;
  text-align: center;
}
a
{
  color: #000;
  text-decoration: none;
}
a:hover
{
  color: #390;
  text-decoration: underline;
}
h2
{
  margin: 15px 20px;
  font-size: 16pt;
  text-align: center;
}
table
{
  margin: 0 auto;
}
table.stand
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
}
table.stand th, table.uitslagen th, table.programma th
{
  background: #6297DA;
  color: #fff;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.stand th, table.stand td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: center;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.programma
{
  padding: 0px;
  width: 700px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen th, table.uitslagen td, table.programma th, table.programma td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: left;
}
</style>
</head>
<body>
    
<?php
$ripper
= new KnvbRipper ( $Email, $Wachtwoord, $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'URL' ], 'programma' );

################################################
## Komende wedstrijden #########################
################################################  

?>
    
<h2>Programma</h2>
<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="1" class="programma">
  <tr>
    <th>Datum</th>
    <th>Tijd</th>
    <th>Wedstrijd</th>
    <th>Accomodatie</th>
  </tr>
              
<?php      
$Programma
= $ripper -> rip ( );
foreach ( $Programma as $Programma )
{

  if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'uit_club' ] ) )
  {

        echo "\t\t\t<tr style=\"background: #AAD5FF; font-weight: bold;\">\n";
  }

    else
  {          
    echo "\t\t\t<tr>\n";
        
                  
?>

    <td><?php echo $Programma [ 'datum' ]; ?></td>
    <td><?php echo $Programma [ 'tijd' ]; ?></td>
    <td><?php echo $Programma [ 'teams' ]; ?></td>
    <td><?php echo $Programma [ 'accomedatie' ]; ?></td>
  </tr>
<?php      
  }              
}

if( sizeof( $Programma ) == 0 )
{
        
  echo "  <tr>";
  echo "    <td colspan='5' style='text-align: center;'>Er is momenteel geen programma bekend!</td>";                
  echo "  </tr>";          
}

        
echo "</table>";
echo "<h2>Uitslagen</h2>";  
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='uitslagen'>";  
echo "  <tr>";  
echo "    <th>Datum</th>";  
echo "    <th>Thuis Club</th>";  
echo "    <th>Uit Club</th>";  
echo "    <th>Uitslag</th>";  
echo "  </tr>";        


################################################
## Uitslagen van vorige week ###################
################################################  

$Uitslagen = $ripper -> rip ( 'uitslagen' );
foreach ( $Uitslagen as $Uitslag )
{

  if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'uit_club' ] ) )
  {

        echo "\t\t\t<tr style=\"background: #eee; font-weight: bold;\">\n";
  }

    else
  {          
    echo "<tr>\n";                
    echo "  <td>".$Uitslag['datum']."</td>";
    echo "  <td>".$Uitslag['thuis_club']."</td>";
    echo "  <td>".$Uitslag['uit_club']."</td>";
    echo "  <td>".$Uitslag['uitslag']."</td>";                
    echo "</tr>";
  }          
}
        
if( sizeof( $Uitslagen ) == 0 )
{

        
  echo "<tr>";
  echo "  <td colspan='4' style='text-align: center;'>Er zijn momenteel geen uitslagen bekend!</td>";
  echo "</tr>";                        
}

        
echo "</table>";
echo "<h2>Stand</h2>";
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='stand'>";
echo "  <tr>";
echo "    <th>#</th>";
echo "    <th style='text-align: left;'>Club</th>";
echo "    <th>G</th>";
echo "    <th>W</th>";
echo "    <th>GL</th>";
echo "    <th>V</th>";
echo "    <th>P</th>";
echo "    <th>VP</th>";
echo "    <th>DPV</th>";
echo "    <th>DPT</th>";
echo "    <th>DS</th>";
echo "    <th>PM</th>";
echo "  </tr>";      
    
        
        
################################################
## Huidige stand ###############################
################################################

$Stand = $ripper -> rip ( 'stand' );


/*
$sql = "
  INSERT INTO stand
  (
    nummer,
      club,
      gespeelt,
      gewonnen,
      gelijk,
      verloren,
      punten,
        puntverlies,
      goalsvoor,
      goalstegen,
        doelsaldo,
      puntmindering
  )  
  VALUES  
";
$t = 0;                    
$i = count($Stand);
                                
foreach($Stand as $Stand)
{
  $t++;
    #last row has , (comma)
    if($i != $t)
    {
    $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."'),";
    }
    else
    {
      $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."')";
  }
}
if(!$scoreresult = $mysqli->query($sql))
{
  trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}    
else
{
  if($mysqli->affected_rows > 0)
  {
    echo "It worked !!!";
  }
}
*/


foreach ( $Stand as $Stand )
{


  if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Clubnaam' ], $Stand [ 'club' ] ) )
  {

      echo "<tr style=\"background: #cccccc; font-weight: bold;\">\n";
    echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
    echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
    echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
    echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
    echo "</tr>";
  }
          
    else
  {          
    echo "<tr>\n";
    echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
    echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
    echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
    echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
    echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
    echo "</tr>";
  }          
}
      


/*    
  echo "<tr>";        
  echo "  <td colspan='12' style='text-align: center;'>Er is momenteel geen stand bekend!</td> ";            
  echo "</tr>";        
*/





        
echo "  <tr>";        
echo "    <td style='border: none;' colspan='12'>";
echo "      <b>G</b>: gespeeld | <b>W</b>: gewonnen | <b>GL</b>: gelijk | <b>V</b>: verloren | <b>P</b>: punten | <b>VP</b>: verlies punten<br />";
echo "      <b>DPV</b>: doelpunten voor | <b>DPT</b>: doelpunten tegen | <b>DS</b>: doelsaldo | <b>PM</b>: punten in mindering";  
echo "    </td>";  
echo "  </tr>";      
echo "</table>";

if( sizeof( $Stand ) == 0 )
{

  header("location: index.php");  
}

?>

</body>
</html>
<?php
}

echo "<p>";
GetTeamStats(waarde1, waarde2, waarde3, waarde4);

echo "</p><p>";
GetTeamStats(waarde5, waarde6, waarde7, waarde8);
echo "</p>";
ob_end_flush();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door chris visser
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/01/2009 12:57:00
Quote Anchor link
Goeie dag zeg.

Wil je niet meer zo'n rits code neer zetten a.u.b.? Alleen de relevante code plaatsen?

Het is erg irritant met die div (lange regels die je niet meer ziet...).

Ook zie ik dat je ob_start en ob_end_flush gebruikt. Niet doen. Zorg dat alle headers zijn 'verzonden' voordat je ook maar een spatie weergeeft.

Ook mag je, als je de html tag afsluit, niks meer weergeven.
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 13:02:00
Quote Anchor link
ok, van het html snap ik, maar ob_end_flush(); heb ik nodig om een header te verzenden die zegt dat ik de pagina vernieuw.

Hoe kan ik dat oplossen dan?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 13:12:00
Quote Anchor link
Door de logica (php) in je script gescheiden te houden van de output (html). Nu heb je alles door elkaar staan en dat gaat inderdaad problemen opleveren. Voor functies als header() mag je namelijk nog geen output naar de browser verzonden hebben.

De methode die jij nu gebruikt, het bufferen van de output, is slechts een lapmiddel om je script werken te krijgen. Het eigenlijke probleem, de verkeerde opbouw van je script, los je daar niet mee op.

Kortom, als je het goed doet, breng je daar verandering in aan. Mocht je tijdens je logica al output genereren, sla die dan tijdelijk op in een variabele en verstuur die output pas op een later moment in je script.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/01/2009 13:17:00
Quote Anchor link
De logica is trouwens helemaal zoek. In de function open en sluit je <html> en je roept de function meerdere keren aan. Gevolg is dan ook : Html niet valid.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$TeamID
= $_GET['TeamID'];

include( 'class.knvb.php' );  
function
GetTeamStats($url, $full, $name, $club)
{

    // funtion inhoud
}

echo "<p>";
GetTeamStats(waarde1, waarde2, waarde3, waarde4);

echo "</p><p>";
GetTeamStats(waarde5, waarde6, waarde7, waarde8);
echo "</p>";
?>
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Ja klopt idd
maarja ik heb van de volledige code die ik eerst gebruikte in 1 keer een functie gemaakt. Beetje stom van me, maar ik ben nu nog aan het testen. Ik weet wel dat dit de logica is:

php uitvoer

<html>
output
</html>
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Ik heb de code grotendeels opgemaakt. Er kunnen nu wel wat foutjes inzitten. (volgens mij) is de logica nu wel goed. Hij werkt tenminste nu zoals ik het wil. De header(); is vervangen door een while loop en ik kan nu dmv een connectie in me DB alle teams die in de database staan oproepen met hun gegevens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
<?php
ob_start();

include( 'class.knvb.php' );  
function
GetTeamStats($url, $full, $name, $club)
{

  global $mysqli;

while($proceed == false)
{

    
## Login gegevens voor KNVB.nl
$Email         = '[email protected]';
$Wachtwoord    = 'test';
    
## Team gegevens

## URL: link naar de statistieken van een team, zonder http://www.knvb.nl/ ervoor.
## Naam: naam van het team.
## Titel: naam van het team zoals het in het menutje weergegeven moet worden.
## Clubnaam: : naam van het team zoals weergegeven op de knvb site.

$Team = array (
  array (
  'URL'      => $url,
  'Naam'     => $full,
  'Titel'    => $name,
  'Clubnaam' => $club)          
);


if ( !isset ( $_GET [ 'team' ] ) || !isset ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ] ) )
{
    
  $_GET [ 'team' ] = 0;
}
    
?>

 
    
<?php
$ripper
= new KnvbRipper ( $Email, $Wachtwoord, $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'URL' ], 'programma' );

################################################
## Komende wedstrijden #########################
################################################  

$Programma = $ripper -> rip ( );  
if( sizeof( $Programma ) != 0 )
{
        
  echo "<h2>Programma</h2>";
  echo "<table align='center' cellpadding='0' cellspacing='1' class='programma'>";  
  echo "  <tr> ";
  echo "    <th>Datum</th> ";
  echo "    <th>Tijd</th> ";
  echo "    <th>Wedstrijd</th> ";
  echo "    <th>Accomodatie</th> ";
  echo "  </tr>";
                  
  foreach ( $Programma as $Programma )
  {

    if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Programma [ 'uit_club' ] ) )
    {

          echo "\t\t\t<tr style=\"background: #AAD5FF; font-weight: bold;\">\n";
    }

      else
    {          
      echo "<tr>\n";                
      echo "  <td>".$Programma['datum']."</td>";
      echo "  <td>".$Programma['tijd']."</td>";
      echo "  <td>".$Programma['teams']."</td>";
      echo "  <td>".$Programma['accomedatie']."</td>";
      echo "</tr>";      
    }              
  }

    echo "</table>";
}

/*
else
{        
  echo "  <tr>";
  echo "    <td colspan='5' style='text-align: center;'>Er is momenteel geen programma bekend!</td>";                
  echo "  </tr>";          
}
*/        

################################################
## Uitslagen van vorige week ###################
################################################

$Uitslagen = $ripper -> rip ( 'uitslagen' );
if( sizeof( $Uitslagen ) != 0 )
{

  echo "<h2>Uitslagen</h2>";  
  echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='uitslagen'>";  
  echo "  <tr>";  
  echo "    <th>Datum</th>";  
  echo "    <th>Thuis Club</th>";  
  echo "    <th>Uit Club</th>";  
  echo "    <th>Uitslag</th>";  
  echo "  </tr>";          

  foreach ( $Uitslagen as $Uitslag )
  {

    if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'thuis_club' ] ) || eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Naam' ], $Uitslag [ 'uit_club' ] ) )
    {

          echo "\t\t\t<tr style=\"background: #eee; font-weight: bold;\">\n";
    }

      else
    {          
      echo "<tr>\n";                
      echo "  <td>".$Uitslag['datum']."</td>";
      echo "  <td>".$Uitslag['thuis_club']."</td>";
      echo "  <td>".$Uitslag['uit_club']."</td>";
      echo "  <td>".$Uitslag['uitslag']."</td>";                
      echo "</tr>";
    }          
  }

  echo "</table>";
}

/*        
else
{
        
  echo "<tr>";
  echo "  <td colspan='4' style='text-align: center;'>Er zijn momenteel geen uitslagen bekend!</td>";
  echo "</tr>";                        
}
*/      
################################################
## Huidige stand ###############################
################################################

$Stand = $ripper -> rip ( 'stand' );
if( sizeof( $Stand ) != 0 )
{

  echo "<h2>Stand</h2>";
  echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' class='stand'>";
  echo "  <tr>";
  echo "    <th>#</th>";
  echo "    <th style='text-align: left;'>Club</th>";
  echo "    <th>G</th>";
  echo "    <th>W</th>";
  echo "    <th>GL</th>";
  echo "    <th>V</th>";
  echo "    <th>P</th>";
  echo "    <th>VP</th>";
  echo "    <th>DPV</th>";
  echo "    <th>DPT</th>";
  echo "    <th>DS</th>";
  echo "    <th>PM</th>";
  echo "  </tr>";      
    


/*
$sql = "
  INSERT INTO stand
  (
    nummer,
      club,
      gespeelt,
      gewonnen,
      gelijk,
      verloren,
      punten,
        puntverlies,
      goalsvoor,
      goalstegen,
        doelsaldo,
      puntmindering
  )  
  VALUES  
";
$t = 0;                    
$i = count($Stand);
                                
foreach($Stand as $Stand)
{
  $t++;
    #last row has , (comma)
    if($i != $t)
    {
    $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."'),";
    }
    else
    {
      $sql.="('".$Stand['nummer']."', '".$Stand['club']."', '".$Stand['gespeeld']."', '".$Stand['gewonnen']."', '".$Stand['gelijk']."', '".$Stand['verloren']."', '".$Stand['punten']."', '".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."', '".$Stand['goals_voor']."', '".$Stand['goals_tegen']."', '".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."', '".$Stand['punten_mindering']."')";
  }
}
if(!$scoreresult = $mysqli->query($sql))
{
  trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);
}    
else
{
  if($mysqli->affected_rows > 0)
  {
    echo "It worked !!!";
  }
}
*/


  foreach ( $Stand as $Stand )
  {


    if ( eregi ( $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Clubnaam' ], $Stand [ 'club' ] ) )
    {

        echo "<tr style=\"background: #cccccc; font-weight: bold;\">\n";
      echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
      echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
      echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
      echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
      echo "</tr>";
    }
          
      else
    {          
      echo "<tr>\n";
      echo "  <td>".$Stand[ 'nummer']."</td>";
      echo "  <td style='text-align: left;'>".$Stand['club']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gespeeld']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gewonnen']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['gelijk']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['verloren']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten']."</td>";
      echo "  <td>".(( $Stand['gelijk'] * 2 ) + ( $Stand['verloren'] * 3 ))."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_voor']."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['goals_tegen']."</td>";
      echo "  <td>".( $Stand['goals_voor'] - $Stand['goals_tegen'] )."</td>";
      echo "  <td>".$Stand['punten_mindering']."</td>";          
      echo "</tr>";
    }          
  }

  echo "  <tr>";        
  echo "    <td style='border: none;' colspan='12'>";
  echo "      <b>G</b>: gespeeld | <b>W</b>: gewonnen | <b>GL</b>: gelijk | <b>V</b>: verloren | <b>P</b>: punten | <b>VP</b>: verlies punten<br />";
  echo "      <b>DPV</b>: doelpunten voor | <b>DPT</b>: doelpunten tegen | <b>DS</b>: doelsaldo | <b>PM</b>: punten in mindering";  
  echo "    </td>";  
  echo "  </tr>";      
  echo "</table>";    
    
    $proceed = true;      
}


  
  }
}




include("db_connect.php");
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>VVMonnickendam<?php echo $Team [ $_GET [ 'team' ] ][ 'Titel' ]; ?></title>
<style type="text/css">
body
{
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size: 12pt;
  text-align: center;
}
a
{
  color: #000;
  text-decoration: none;
}
a:hover
{
  color: #390;
  text-decoration: underline;
}
h2
{
  margin: 15px 20px;
  font-size: 16pt;
  text-align: center;
}
table
{
  margin: 0 auto;
}
table.stand
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
}
table.stand th, table.uitslagen th, table.programma th
{
  background: #6297DA;
  color: #fff;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.stand th, table.stand td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: center;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen
{
  padding: 0px;
  width: 600px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.programma
{
  padding: 0px;
  width: 700px;
  font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  font-size:12px;
  color:#000000;
}
table.uitslagen th, table.uitslagen td, table.programma th, table.programma td
{
  padding: 3px;
  border-right: #000 1px solid;
  border-bottom: #000 1px solid;
  text-align: left;
}
</style>
</head>
<body>

<?php
$sql
= "SELECT * FROM teams";
if(!$Steam = $mysqli->query($sql))
{

  trigger_error('Fout in query: '.$mysqli->error);    
}
    
else
{    
  while($team = $Steam->fetch_assoc())
  {

    GetTeamStats($team["TeamURL"], $team["TeamFull"], $team["TeamName"], $team["ClubName"]);
        echo "<hr>";
  }
}



?>

</body>
</html>


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door chris visser
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

09/01/2009 13:51:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 09.01.2009 12:57:
Goeie dag zeg.

Wil je niet meer zo'n rits code neer zetten a.u.b.? Alleen de relevante code plaatsen?

Het is erg irritant met die div (lange regels die je niet meer ziet...).
 
Chris visser

chris visser

09/01/2009 14:18:00
Quote Anchor link
Ok heb je gelijk in :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.