Class weghalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »
Quote Anchor link
Ik heb nu een script dat continu looped(een gameserver controller). Dit heeft plugins in de vorm van classes. Dus bijvoorbeeld class "player_plugin". Nu wil ik de optie maken om alle plugins opnieuw in te laden(als er bijvoorbeeld een bestand verandert is). De manier waarop ik dit wil doen is alle bestanden gewoon opnieuw includen. Maar nu geeft ie dan aan dat de class player_plugin all bestaat. Hoe fix ik dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:04:55
 
Ivo K

Ivo K

13/08/2009 10:36:00
Quote Anchor link
ik snap je vraag niet geheel, maar ik denk dat je ongeveer dit bedoelt;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$class
= new Class () ;
$class->doe_iets () ;

// na het "refreshen"
unset ( $class ) ;
$class = new Class () ;
$class->doe_iets () ;

?>
 
Hipska BE

Hipska BE

13/08/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Jij hebt een php script dat continu loopt?

Ocharme voor die server..

Ik raad je toch echt aan om een andere scripting taal daarvoor te gaan gebruiken. php is hier helemaal niet voor geschikt.
 
Jelmer -

Jelmer -

13/08/2009 13:32:00
Quote Anchor link
PHP kan dat prima in mijn ervaring (gebruik een PHP script als chat server, draait al iets meer dan een maand, serveert gemiddeld 100 mensen tegelijkertijd) maar je kan een class-definitie niet uit het geheugen gooien. (wat zou er met alle instanties van die class moeten gebeuren?)

Wat misschien wel zou lukken (als je tenminste Runkit geïnstalleerd hebt) is om de plugins in sandboxes te laden, en als je de plugin wilt herladen, dump je gewoon de huidige sandbox voor die plugin en initialiseer je een nieuwe. Bijkomend voordeel is dat plugins met fatal errors je script niet meer zouden moeten ombrengen.
 
Quote Anchor link
@Ivo: nee, dat bedoel ik niet :)

@Hipska: Het loopt gewoon goed hoor ^^

@Jelmer: Ik wist helemaal niet dat je met php meerdere threads kon maken, zal er eens naar kijken. Brengt dat net als bij C# problemen mee met data uitwisselen tussen verschillende threads?

Hier is trouwens het script: http://quicktm.svn.sourceforge.net/viewvc/quicktm/
In quick.php worden de plugins ingeladen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Deze site laat je geen account deleten
 
Jelmer -

Jelmer -

13/08/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe ze dat probleem hebben opgelost. Ik denk zelf dat ze het via serialize() doen, en zo een kopie van de data in de ene thread naar de andere thread sturen. Probleem is dat je op die manier wel alleen maar "simpele" datatypen kan kopiëren, instanties van classes die gedefinieerd zijn in de sandbox maar niet in je eigen code levert __PHP_Incomplete objecten op.

Maar dat laatste is op zich ook niet zo'n ramp. Je kan je plugins afdwingen alleen bekende datatypen terug te laten geven, en je bent ervan verzekerd dat een plugin niet een object via een reference alsnog ergens kan aanpassen terwijl dat helemaal niet meer zou mogen.

edit: maar ik zit nu te speculeren, je zou het een keer moeten uitproberen.

edit2: je zou ook runkit kunnen nabootsen door een apart PHP proces te starten dat de plugin laadt, en dat via een socket-verbinding en een eigen kleine API verbinden met je hoofdproces. Als de plugin dan crasht of herladen moet worden, verlies je alleen de verbinding en kan je hem weer opnieuw starten. Het is waarschijnlijk wel redelijk inefficiënt, maar afhankelijk van wat voor taken je plugins doen is het wel iets wat op veel meer standaard PHP installaties zou werken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 13.08.2009 15:13:
Geen idee hoe ze dat probleem hebben opgelost. Ik denk zelf dat ze het via serialize() doen, en zo een kopie van de data in de ene thread naar de andere thread sturen. Probleem is dat je op die manier wel alleen maar "simpele" datatypen kan kopiëren, instanties van classes die gedefinieerd zijn in de sandbox maar niet in je eigen code levert __PHP_Incomplete objecten op.

Maar dat laatste is op zich ook niet zo'n ramp. Je kan je plugins afdwingen alleen bekende datatypen terug te laten geven, en je bent ervan verzekerd dat een plugin niet een object via een reference alsnog ergens kan aanpassen terwijl dat helemaal niet meer zou mogen.

edit: maar ik zit nu te speculeren, je zou het een keer moeten uitproberen.

edit2: je zou ook runkit kunnen nabootsen door een apart PHP proces te starten dat de plugin laadt, en dat via een socket-verbinding en een eigen kleine API verbinden met je hoofdproces. Als de plugin dan crasht of herladen moet worden, verlies je alleen de verbinding en kan je hem weer opnieuw starten. Het is waarschijnlijk wel redelijk inefficiënt, maar afhankelijk van wat voor taken je plugins doen is het wel iets wat op veel meer standaard PHP installaties zou werken.


Je zegt: "geen idee hoe ze dat hebben opgelost" als je het over het script heb wat ik net liet zien: dat is juist het script waarover dit topic gaat, dat kan nu niet alle plugins opnieuw inladen. En in een apart proces runnen gaat helaas niet, de plugins moeten contact houden met de hoofdclass, en bijna alles draait op plugins dus dit zal wel erg inefficient zijn voor dit script.
 
Hipska BE

Hipska BE

13/08/2009 18:24:00
Quote Anchor link
teuneboon schreef op 13.08.2009 14:34:
@Hipska: Het loopt gewoon goed hoor ^^
Maar over processorbelasting op de server zullen we maar zwijgen zeker? Evenals over het geheugenverbruik..
 
Quote Anchor link
Hipska schreef op 13.08.2009 18:24:
teuneboon schreef op 13.08.2009 14:34:
@Hipska: Het loopt gewoon goed hoor ^^
Maar over processorbelasting op de server zullen we maar zwijgen zeker? Evenals over het geheugenverbruik..


Processorbelasting: 0.5%
Geheugengebruik: 60mb

In welke (cross-platform) taal stel jij het dan voor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Deze site laat je geen account deleten
 
Hipska BE

Hipska BE

15/08/2009 23:56:00
Quote Anchor link
Eender welke taal die ontworpen is met het oog op continue draaien..

C++ ofzo?

Die 0.5% is wanneer je PHP scriptje draait onder belasting?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.