click button activeren [gelukt!]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 10:12:58
Quote Anchor link
Is er een mogelijkheid om bij een parameter check een button te clicken? De bedoeling is dat als een parameter meegegeven wordt, bijvoorbeeld test.php?code=123 dat dan de button om verder te gaan in een veld, button wordt via script id="generate" bewerking geactiveerd. Dus als test.php aangeroepen wordt zonder parameter, kan de gebruiker een code invullen. En vervolgens op de button clicken om de berekening te tonen.
Heeft iemand een idee hoe ik de buttonclick kan forceren?
Gewijzigd op 22/03/2022 20:37:52 door Jan te Pas
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 21:50:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2022 10:14:38
Quote Anchor link
Heb je al gekeken naar een AJAX-request?

De URLSearchParams interface in JavaScript is ook erg handig

https://www.sitepoint.com/get-url-parameters-with-javascript/
Gewijzigd op 22/03/2022 10:16:42 door - Ariën -
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 11:40:34
Quote Anchor link
Het afvangen van parameters is niet zo'n probleem. Ik heb een script waarmee je een klik kunt realiseren, echter werkt dat niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<button type="button" class="btn-block float-right btn btn-primary btn-sm" style="background:red;" id="generate">CREATE BARCODE</button>
<!-- ingevoerde parameter correct is, dan click forceren. -->
<?php
  If ($ean<>"") {
    echo '<script>document.getElementById("#generate").click();</script>';
  }

?>
Gewijzigd op 22/03/2022 11:41:29 door Jan te Pas
 
Jan R

Jan R

22/03/2022 11:51:47
Quote Anchor link
Uw id is niet #generate maar generate
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 12:55:27
Quote Anchor link
Sorry, dat had ik ook al geprobeerd. maar werkte niet. Dit is in bovenstaande code niet aangepast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/03/2022 12:57:33
Quote Anchor link
Heb je mijn link al gezien?
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 15:51:52
Quote Anchor link
@Arjën, daar moet ik even voor gaan zitten. Ik laat jou wat weten. Vanavond pak ik het op. Dank!
 
Jan R

Jan R

22/03/2022 16:41:38
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2022 17:05:06
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan mij, maar wat probeer je precies te bereiken? Jouw onderstaande uitleg vind ik niet heel duidelijk, maar dat ligt wellicht aan mij. Kun je stap voor stap uitleggen wat je hiermee bedoelt en wat er moet gebeuren?

"De bedoeling is dat als een parameter meegegeven wordt, bijvoorbeeld test.php?code=123 dat dan de button om verder te gaan in een veld, button wordt via script id="generate" bewerking geactiveerd. Dus als test.php aangeroepen wordt zonder parameter, kan de gebruiker een code invullen. En vervolgens op de button clicken om de berekening te tonen."
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 18:57:39
Quote Anchor link
@Ariën jous suggestie werkt wel om een click te controleren. Zit in mijn code ook al in. jammer.
@Ozzie PHP ik heb een php.pagina die door de gebruiker opgeroepen kan worden zonder parameters. Je krijgt dan een scherm te zien waarin je een formulier te zien waarin een paar velden ingevuld dan wel gekozen kunnen worden. Vervolgens kan de gebruiker op de BUTTON klikken om een barcode te maken.
Op het moment dat de pagina aangeroepen wordt met een parameter, test.php?ean=786211233 dan wordt de pagina getoond, waarbij de code wordt ingevuld in het formulier. Tevens wordt de EAN-13 methode gekozen. En dan wil ik automatisch de code laten genereren.
De hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
<head>
  <title>Snel een barcode maken</title>
  <meta charset="utf-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
  <link rel="stylesheet" href="bootstrap.min.css">
  <script src="jquery.min.js"></script>
  <script src="bootstrap.min.js"></script>
  <script src="html2canvas.js"></script>
</head>
<style>
  @media screen{

  body{
    height: calc(100%);
    width: calc(100%);
  
  }
  }
  .container-fluid{
    height: calc(100%);

  }
  div#display {
    display: flex;
    height: 100%;
    width: 100%;
    align-items: center;
}
@media print{
  div#display {
    display: flex;
    height: auto;
    width: 100%;
    align-items: center;
}
}
#display #field,#display center {
    margin: auto;
}
#field img{
    height: 9vh;
    max-width: 100%
}
div#code {
    font-weight: 700;
    font-size: 17px;
    text-align: justify;
    text-align-last: justify;
}

</style>
<body class="alert-info text-dark" style="background:#48a9e0;">
<?php
$ean
=$_GET['ean'];
$label=$_GET['label'];
if (empty($label)) {
    $label="Vul hier jouw tekst in";
}

?>

<div class="container-fluid">
  <div class="col-md-12">
    <div class="row">
      <div class="card col-md-4 offset-md-4 mt-5">
        <div class="card-body text-center">
        <h4><br>Barcode Maker</h4>
        </div>
      </div>
    </div>
    <div class="row">
      <div class="card col-md-6 mt-5 mr-5">
        <div class="card-body">
          <div class="form-group">
            <label for="" class="control-label ">EAN-Code</label>
            <input type="text" id="code" value="<?php echo $ean; ?>" class="form-control">
          </div>
           <div class="form-group">
            <label for="" class="control-label">Label</label>
            <input type="text" id="label" value="<?php echo $label; ?>" class="form-control">
          </div>
          <div class="form-group">
          <?php
          if ($ean<>"") {
              echo '<input type="hidden" id="type" value="EAN13">';
          }
else {
            echo '<label for="" class="control-label">Wich Barcode Type</label>';
            echo '<select class="browser-default custom-select" id="type">';
            echo '<option value="EAN13" selected>EAN 13*</option>';
            echo '<option value="C128" >Code 128</option>';
            echo '<option value="C128A">Code 128 A</option>';
            echo '<option value="C128B">Code 128 B</option>';
            echo '<option value="C39">Code 39</option>';
            echo '<option value="C39E">Code 39 E</option>';
            echo '<option value="C93">Code 93</option>';
            echo '<option value="EAN8">EAN 8</option>';
            echo '</select>';
                        
          }

          ?>

          </div>
    <button type="button" class="btn-block float-right btn btn-primary btn-sm" style="background:red;" id="generate">CREATE BARCODE</button>
     <?php
          If ($ean<>""){
        echo '<script>document.querySelector("generate").click();</script>';
        }

    ?>

        </div>
      </div>
      <div class=" card col-md-5 ml-5 mt-5" id='bcode-card'>
            <div class="card-body">
              <div id="display">
                <center>Barcode Creator</center>
              </div>
              
            </div>
            <div class="card-footer" style="display:none">
              <center>
                <button type="button" class=" btn-block btn btn-success btn-sm" id="print">PRINT</button>
              <button type="button" class=" btn-block btn btn-primary btn-sm" style="background:red;" id="save">DOWNLOAD BARCODE</button>  
              </center>
              
            </div>
      </div>

    </div>
  </div>
 <br>
</div>

</body>
</html>

<script>
  $('#generate').on('click',function(){
    if($('#code').val() != ''){
      $.ajax({
        url:'barcode.php',
        method:"POST",
        data:{code:$('#code').val(),type:$('#type').val(),label:$('#label').val()},
        error:err=>{
          console.log(err)
        },
        success:function(resp){
          $('#display').html(resp)
          $('#bcode-card .card-footer').show('slideUp')
        }
      })
    }
  })

    $('#save').click(function(){
    html2canvas($('#field'), {
    onrendered: function(canvas) {                    
      var img = canvas.toDataURL("image/png");
      
      var uri = img.replace(/^data:image\/[^;]/, 'data:application/octet-stream');
      
      var link = document.createElement('a');
          if (typeof link.download === 'string') {
              document.body.appendChild(link);
              link.download = 'MP-barcode_'+$('#code').val()+'.png';
              link.href = uri;
              link.click();
              document.body.removeChild(link);
          } else {
              location.replace(uri);
          }
      
    }
  });
  })
    $('#print').click(function(){
      var openWindow = window.open("", "", "_blank");
      openWindow.document.write($('#display').parent().html());
      openWindow.document.write('<style>'+$('style').html()+'</style>');
      openWindow.document.close();
      openWindow.focus();
      openWindow.print();
      // openWindow.close();
      setTimeout(function(){
      openWindow.close();
      },1000)
    })
</script>


Ik heb code al ingevoegd die zou moeten werken. Maar het werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
          If ($ean<>""){
        echo '<script>document.querySelector("generate").click();</script>';
        }

    ?>


Kortom, ik ben er nog niet. Zo kan als tweede parameter ook een tekst meegegeven worden. Dat wordt dan ook ingevuld. Ik heb ook al eens de focus op de BUTTON gelegd.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/03/2022 19:31:06
Quote Anchor link
Als je met jQuery een click op een element wilt simuleren, doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#generate').trigger('click');


Toevoeging op 22/03/2022 19:36:06:

En, mocht je niet met jQuery werken, dan kun je dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
var simulateClick = function (elem) {
    // Create our event (with options)
    var evt = new MouseEvent('click', {
        bubbles: true,
        cancelable: true,
        view: window
    });
    // If cancelled, don't dispatch our event
    var canceled = !elem.dispatchEvent(evt);
};

var btn_generate = document.querySelector('#generate');
simulateClick(btn_generate);
Gewijzigd op 22/03/2022 19:31:28 door Jan Koehoorn
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 20:15:28
Quote Anchor link
@Jan Koehoorn Dit is het. Wat kun je er lang mee bezig zijn om het op te lossen. Hartelijk dank!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2022 20:54:20
Quote Anchor link
Maar waarom moet er nog een knop "geklikt" worden op het moment dat er al een parameter is meegegeven?

Waarom dan niet gelijk het resultaat tonen zonder een knop?
 
Jan te Pas

Jan te Pas

22/03/2022 21:02:48
Quote Anchor link
@Ozzie PHP De button is bewust blijven staan zodat je altijd nog de mogelijkheid hebt om een andere code in te geven. Dus de gebruiker heeft meer vrijheid, als hij bijvoorbeeld een hyperlink heeft geplaatst met een “foute” code. Hij kan dan handmatig nog iets aanpassen en corrigeren. Just to be sure.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2022 21:59:26
Quote Anchor link
Oké dan ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.