CMS Neoflex portal

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »
Katarina vanDam

Katarina vanDam

16/03/2020 20:24:57
Quote Anchor link
Hoi allemaal.

Ik heb een video CMS platform aangeschaft wat lijkt op Netflix.

Alle bestanden bestaan uit php, javascript en css bestanden en af en toe vind je een html regel terug in de files.

Ik heb nu op mijn homepagina de weergave van enkel losse elementen (video's), horizontaal naast elkaar geplaatst met een max van 5 die getoond kunnen worden (dit heb ik kunnen aanpassen naar 20), Al deze video's worden na aanmaken door het CMS geplaatst als je een film of categorie aanmaakt).

Ten eerste wil ik op mijn homepage een carousel om de video's heen in plaats van enkel klikbaren links met afbeelding. En tevens wil ik dat deze reponsive is.

Echter na veel pogingen, was het gelukt om een scrollbar toe te voegen. Omdat ik simpel weg geen PHP ervaring heb, lukt het mij niet te vinden, hoe je een carousel maakt om : door cms geplaatste items heen.

Tevens wil ik op de categorie pagina geen carousel. Als ik namelijk 50 films heb, wordt het een oneindige horizontale scroll. Ik wil deze items los laten en op mobiel per 2 tonen in plaats van 1 onder elkaar.

Echter, als ik de scrollbar maak, dan toont hij de films binnen de categorie pagina, ook in een scrollbar.

Kortom, ik denk te begrijpen dat beide pagina's niet onafhankelijk van elkaar kunnen worden aangepast. Waardoor de hele scrollbar ( het liefsste carousel) ,zinloos is geworden omdat deze op beide pagina's vertoond worden.


Mijn vraag is dan ook: geen script voor carousel uiteraard of ander script. maar:

- is het mogelijk een carousel te plaatsen om de cms gelpaatste content heen en content die geplaatst gaat worden ( dus ook de nieuwe items)?

- Is het mogelijk de pagina's van home en categorie te scheiden? er is 1 : home.php waar beide pagina's gelijk op reageren. alle content op homepage en categorie veranderen hetzelfde bij aanpassingen?

Alvast bedankt voor jullie tijd.

Website: noadsvue.com

Met vriendelijke groet,

Katarina
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:15:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2020 20:35:26
Quote Anchor link
Ik weet niet welk CMS je gebruikt, dus een concreet antwoord kan ik niet geven.
Maar ik neem van harte aan dat deze een systeem met templates hebben om de layout gescheiden te houden van je PHP-model. In dat geval kan je haast elke carrousel in HTML, CSS en Javascript toevoegen aan je site.

Ik denk dat de maker en de handleiding vast wel informatie kan verschaffen of het customizen van je CMS.
Gewijzigd op 16/03/2020 20:36:59 door - Ariën -
 
Katarina vanDam

Katarina vanDam

16/03/2020 20:49:03
Quote Anchor link
Beste Ariën, dank voor je onwijs snelle reactie!

Er is inderdaad een home.php met html erin waar ik onder een div genaamd: grid, content kan plaatsten. echter lukt het mij niet om een carousel om de geplaatste (en te komen content) heen te krijgen.

Tevens wat vooral het probleem is, is dat zowel de homepagina als de categorieën pagina niet onafhankelijk van elkaar aan te passen zijn ( er lijkt 1 css file te zijn die van beide pagina's het uiterlijk hetzelfde aanpast. Dus alle video's lijken onder: grid geplaatst te worden door het cms en worden hetzelfde op beide pagina's getoond.

Ik heb op internet gelezen dat in PHP het makkelijk is om 1 bepaalde layout te koppelen aan meerdere pagina's. Ik wil dit dus scheiden. Zodat ik een scrollbar of carousel (indien het lukt) op mijn homepagina kan tonen en de categorieën pagina niet veranderd en hetzelfde blijft.

Ik kan echt wat ik ook probeer niet ontdekken hoe ik dat loskoppel.

Nogmaals dank alvast voor alle moeite.

Met vriendelijke groet,

Katarina van Dam

( PS. ik zou het ook graag uitbesteden indien dit mijzelf niet lukt. Heb dit systeem al aangeschaft en het developer team van het bedrijf reageert niet. En ik heb die functies nodig vindt ik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/03/2020 20:53:55
Quote Anchor link
Ik denk niet dat jij veel met de PHP-kant van je applicatie moet bezighouden, tenzij het via add-ons uitbreidbaar is. Een update van de maker zal anders al je wijzigingen weer terugdraaien.

Zonder handleiding wordt het erg lastig om concrete hulp te geven, en vooral omdat dit een betaalde applicatie is. Dus zorg eerst dat je dit voor elkaar krijgt. Dan lijkt het mij raadzaam om een webdesigner te zoeken. Want mij lijkt het niet verstandig om de werking van het systeem, waar jij een licentie voor gekocht hebt, deels te openbaren op internet. In dat geval hebben we een handig Vacatureforum op deze site.
 
Katarina vanDam

Katarina vanDam

16/03/2020 21:12:00
Quote Anchor link
Beste Arien,

Nogmaals dank,

Ik ga de oproep daar plaatsen. Mij te complex:)

M.v.g

Katarina van Dam

Toevoeging op 17/03/2020 19:56:14:

Beste Arien,

Ik hoop dat u mij nog 1 keer kunt helpen.

De volgende code staat in mijn home.php.

Als ik deze code weghaalt dan verdwijnen al mijn geplaatste films vanuit het CMS


Ik neem aan dat ik deze code moet aanvullen om een carousel om de video'(ruilbeurs met link) heen te krijgen?

Welke carousel ik ook maak, hij blijft om de video's heen staan.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php


$movies
= $this->crud_model->get_movies($row['genre_id'] , 5, 0);
foreach ($movies as row)
{


$titel =      $row['title'];
$link  =      base_url()."index.php?browse/playmovie/'.$row['movie_id'];
$thumb =      $this->crud_model->get_thumb_url('
movie_id']);
Include  '
thumb.php';
}

?>



Wederom dank,

M.v.g

Katarina van Dam
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.