CodeIgniter routes probleem

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

16/01/2013 23:10:05
Anchor link
Ik heb een probleem met mijn routes..

Als ik in CI routes dit neerzet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Galerie de zaal overzicht pagina
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/groep/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/group/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft']        = '$2/galeriedezaaldelft/index';
?>


Dan werkt alles perfect, maar zodra ik 2012 variabel maak met dit (:any) dan loopt het stuk en kan hij de pagina niet vinden...

HEELP, bedankt alvast. Ben al paar uur zoet hiermee.

Ook nog een pastbin hiervoor
Gewijzigd op 18/01/2013 13:04:28 door Erik Rijk
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:46:55
 
Reshad F

Reshad F

17/01/2013 00:07:38
Anchor link
Moet het niet gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$route
['(:any)'] = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';
?>


p.s. ik zie dat jij en/nl varianten hebt :) hoe heb je dat gefixt op een "goede" manier in CI? kan je mij daarvoor een PM sturen ? heb het een en ander uitgezocht maar iedereen gebruikt een dirty manier hiervoor.
Gewijzigd op 17/01/2013 00:09:38 door Reshad F
 

17/01/2013 22:34:45
Anchor link
Nee dat was het niet want dan refereer je naar ALLES dat het naar die URL moet gaan.

Dit is de oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

// FOUT: Er moet GEEN $2 staan, want de taal is niet in de controller opgegeven.. domme fout van mezelf denk ik, maargoed. Het werkt nu wel :)

// Galerie de zaal overzicht pagina

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/groep/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/group/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft']        = '$2/galeriedezaaldelft/index';


// GOED: Hier heb ik nu de $2 weggehaald want deze mag niet in de controller voorkomen. Ik heb geen controller die NL of EN heet.
Aan het einde moet hij wel staan want het segment is variabel en het is het 2e variabele segment in de URL

// Galerie de zaal overzicht pagina
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/groep/2012']    = 'galeriedezaaldelft/group/$2';
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/group/2012']    = 'galeriedezaaldelft/group/$2';

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft']        = '$galeriedezaaldelft/index';
?>
Gewijzigd op 17/01/2013 22:41:26 door
 
- Raoul -

- Raoul -

17/01/2013 22:39:49
Anchor link
Gedraag je eens niet zo kinderachtig in je titel van je topic; "[OPGELOST] [Bedankt voor alle 64 views en 1 reactie NOT] CodeIgniter routes probleem"
 

17/01/2013 22:41:54
Anchor link
Gozer.. Kinderachtig is het niet, ik bedank iedereen netjes. NOT
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2013 22:44:09
Anchor link
Op een flauwe kinderachtige en onrespectvolle manier ja, welke niet gewenst is.

Wees een kerel en pas gewoon je topictitel aan naar je vraagstelling met de [opgelost]-tag ervoor.
Gewijzigd op 17/01/2013 22:45:45 door - Ariën -
 

17/01/2013 22:47:17
Anchor link
Ik zou mij aangeven bij de kinderachtigheids politie - Aar -.
Zou verboden moeten worden.

oftewel, til er niet zo zwaar aan. Er zijn 100x ergere in de wereld dan een sarcastische titel van een topic post.

En misschien heb ik wel een spleetje? Pas hem dus zelf niet aan. Ik wijs bij deze het kerelzijn af.
Gewijzigd op 17/01/2013 22:48:07 door
 
- Raoul -

- Raoul -

17/01/2013 22:49:42
Anchor link
Wat een raar gedrag, Rick. Op PHPhulp proberen we altijd iedereen te helpen, vrijwillig en zonder betaling.
Iedereen die je kan helpen gaat je ook wel helpen, maar je moet ook rekening houden dat het nu 22:48 is, en hoogstens
bezoekers bekijken je topic en er zullen door het tijdstip nu ook minder mensen met verstand van CI online zijn.
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 22:51:18
Anchor link
Alsof iedereen die een topic bekijkt meteen verplicht wordt te antwoorden? Zijn we hier niet op vrijwillige basis? Komen we hier niet om onze eigen kennis te verrijken en daarbij ook nog topics te antwoorden waarop we kunnen antwoorden?

Je zal vast wel erg gefrustreerd raken van het er niet uitkomen, maar laat jezelf dan niet zo opwinden, het is maar een computer hè... en mocht je dan boos worden, zoek dan even iets waar je je agressie op kwijt kunt, een papieren doos oid, maar ga ons er dan niet mee lastig vallen?
 

17/01/2013 22:52:34
Anchor link
Raoul, topic staat er vanaf gisteravond op.

Maar hee ik maak er geen punt van ofzo.. als je al me andere reacties en topics leest doe ik mee aan de community.
Dus ik zeg.. topic closed en niet zaniken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2013 22:53:04
Anchor link
Gaat gewoon om fatsoensnormen die ver worden overschreden, en ja... soms moet je gewoon je geduld kunnen bedwingen.

Dus denk maar eens goed na.

Ik ga hier verder niet meer over in discussie, mijn collega's mogen dit wel verder afhandelen.
Gewijzigd op 17/01/2013 22:55:00 door - Ariën -
 

17/01/2013 22:54:30
Anchor link
Wouter J, zie je mij boos? Nee..
Probleem is sinds gister avond opgelost.
Ik bedankte de reactie van de poster en heb hem zelfs op weg geholpen, omg dat alleen voor een topic title.
Gedraag jullie hoor haha, ik lach me *** uit me broek hier.

Fijne avond zou ik zeggen.

Toevoeging op 17/01/2013 22:55:24:

Wel leuk dat ik nu wel reacties krijg, alleen dan weer jammer dat ze niet om het probleem gaan dat ik al heb opgelost haha.
Bedankt voor de reacties hoor! :D xD

Toevoeging op 17/01/2013 22:57:02:

- Aar -, slimme keuze ;)
Ik zie de sancties wel op me af komen. Zal er niet wakker van liggen.

Ik denk niet zoveel na, ja over code maar niet hoe jullie charmeert raken van mij teksten of uitspraken ofzo. Heb wel wat beters te doen.
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 22:58:41
Anchor link
Quote:
Wel leuk dat ik nu wel reacties krijg, alleen dan weer jammer dat ze niet om het probleem gaan dat ik al heb opgelost haha.

Dat is heel simpel uit te leggen. Over CI hebben wij niet veel kennis en kunnen we je helpen, zodra je fatsoensnormen gaat overscheiden (dan heb ik het niet alleen over de topic titel maar ook de andere berichten van jou in dit topic) zijn we natuurlijk wel verplicht te reageren.
 

17/01/2013 23:02:23
Anchor link
Jullie zijn goeedddd, behalve in CI dan zoals je zei.
Maar dat maak niet uit, want ik word toch wel blij van PHPhulp.

Sterk team hoor hier. I feel the force is strong here.
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 23:07:51
Anchor link
Rick, kun je misschien je gedachteverandering uitleggen? Hoe ben je van reacties als deze:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/opweg-helpen-met-jqery-ding/85744/#612515
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/fout-in-javascript/84850/#605198
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pregmatchall-probleem/83912/#597098

overspringen naar reacties die je hier plaatst? Welke verandering op het forum of in de reactie heeft jou doen switchen van een leuke forum kandidaat naar het vertonen van trol gedrag?
 

17/01/2013 23:39:34
Anchor link
Wouter J op 17/01/2013 23:07:51:
Rick, kun je misschien je gedachteverandering uitleggen? Hoe ben je van reacties als deze:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/opweg-helpen-met-jqery-ding/85744/#612515
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/fout-in-javascript/84850/#605198
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pregmatchall-probleem/83912/#597098

overspringen naar reacties die je hier plaatst? Welke verandering op het forum of in de reactie heeft jou doen switchen van een leuke forum kandidaat naar het vertonen van trol gedrag?


Het feit dat ik 64 views krijg en 1 reactie zonder resultaat.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/01/2013 23:48:57
Anchor link
Uh, misschien mis ik iets, maar sinds dit een community is die elkaar helpt waar men elkaar kan helpen is niemand gebonden aan regels die het verplichten om jou te helpen. Als je 64 views krijgt en 1 reactie... is dat zo verschrikkelijk dat je maar in je titel gaat janken erover? Wat is dat voor mentaliteit? Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2013 23:49:31
Anchor link
Kom op zeg, je weet vast wel dat niet iedereen bedreven in in CI, en dat dit niet een bepaalde basis-vraag is.
Daar hoor je gewoon rekening mee te houden en respect voor te hebben, dat je mogelijk wat minder respons voor kan krijgen.
Gewijzigd op 17/01/2013 23:50:28 door - Ariën -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2013 23:50:13
Anchor link
@Rick Je kan beter 1 goed antwoord krijgen dan 64 waardeloze antwoorden waar je niets aan hebt. Soms is het verstandig om niet in te gaan op een vraag. Ook zijn er op dit moment 36 bezoekers online. Houd daar rekening mee, er zijn genoeg bezoekers op phphulp die wel lezen maar geen tijd hebben om te reageren.

Overigens moet je als programmeur ook geduld hebben, als jij het probleem niet gevonden krijgt dan moeten wij gaan uitzoeken wat het probleem is. In de tussentijd kan je zelf ook nog verder gaan zoeken en een kwartier later even terugkomen om te kijken of iemand toevallig het antwoord heeft gevonden

EDIT: Ik verzoek je vriendelijk de titel van dit topic te wijzigen.
Gewijzigd op 17/01/2013 23:51:33 door Jordi Kroon
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 23:59:25
Anchor link
Quote:
Het feit dat ik 64 views krijg en 1 reactie zonder resultaat.

Ik leef met je mee. Ik heb maar 6 antwoorden uit 507 views waarbij ik pas 2 maanden laat tot een oplossing kwam...
Afbeelding
Gewijzigd op 18/01/2013 00:02:28 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2013 00:05:47
Anchor link
Het is ook allemaal zoooo oneerlijk in deze grote boze mensenwereld...

Afbeelding
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.