Comment spam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Alfred -

Alfred -

28/08/2005 11:55:00
Quote Anchor link
Ik meen me te herinneren dat hij bezig was met een groot project, dus wss heeft hij tijd tekort :) Iedereen verdient wel eens rust :p
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:20:00
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 11:57:00
Quote Anchor link
Op zulke momenten is het jammer dat er niet anderen zijn die ook de broncode kunnen aanpassen.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 12:23:00
Quote Anchor link
Yes, het is mij gelukt!
Ik heb 2 regular expressions gemaakt die alleen de spamposts op dit forum matchen (als je ze bij elkaar gebruikt):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(preg_match('{^<h1>(.*)</h1>$}i', $message) && preg_match_all('{<A HREF="(.+?)">(.+?)</A>}', $message, $matches) >= 2){
    echo 'Spam!';
}
else{
    echo 'nee';
}

?>

See in action
 
Han eev

Han eev

28/08/2005 13:22:00
Quote Anchor link
if(preg_match('{^<h1>(.*)</h1>$}i', $message) && preg_match_all('{<A HREF="(.+?)">(.+?)</A>}i', $message, $matches) >= 2){
echo 'Spam!';
}else{
echo 'nee';
}
?>
Mischien klan je bij de 2e er een i achter zetten dan is het niet hoofdletter gevoelig.
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:29:00
Quote Anchor link
Daarom heb ik er juist niet een i achter gezet. Tot nu toe zijn alle spamposts met CAPS A HREF, en bijna geen enkele gebruiker post tegenwoordig nog CAPS tags. Dus kleinere kans op fouten.
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:49:00
Quote Anchor link
0mg , nice job jelmer.
Maarem er is vast wel weer eens spambot die daar iets op heeft :S
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 15:51:00
Quote Anchor link
Maar nu nog niet, dus zolang kunnen we het hier mee doen. En als het zover is, zal ik wel wat beters proberen te maken.

PS: dit was dus mijn eerste werkende regular expression. Nou moet ik zeggen dat ik over dat <h1>-gebeuren wel even een half uur heb zitten prutsen :P
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:52:00
Quote Anchor link
Maar als nog, goed gedaan.
Nu nog effe alle soorten tags etc , er in zetten en je hebt geen spambots meer :P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 20:58:00
Quote Anchor link
Ok, nu ben ik het zat! ;P
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp.php
en help mee de wereld te verbeteren!

Nu controleert hij iedere pagina die gemeld wordt eerst of hij al bekend is, zoniet, dan wordt deze gecontroleerd op spam. Als er ook nog eens spam gevonden is, komt hij in de lijst.

Links kunnen alleen uit de lijst verwijdert worden waneer er geen spam meer op de desbetreffende pagina aangetroffen wordt.

Ik denk dat als ik mijn hostingprovider zover krijg, dat ik hem iedere dag om 12 uur 's nachts laat scannen of er nog spam te vinden is op de links. Zo niet, dan wordt deze automatisch verwijdert.

Dus admins, nu kunnen jullie alle spam bijhouden hier, en gebruikers van het forum kunnen daar een link ophalen waarmee ze spam snel kunnen melden.

Ik hoop zo in ieder geval dit topic voortaan met rust te kunnen laten, en ik hoop natuurlijk nog meer dat Bas, of iemand anders die bij de broncode kan, er zelf een spamfilter in gaan zetten. Broncode van mijn filter is hier beschikbaar, en werkt volgens mij momenteel nog volledig foutloos.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 21:30:00
Quote Anchor link
@Jelmer: ik heb op die site die jij gaf even iets ingetikt in dat spamfilter: antwoord nee, toen jouw tekst hierboven geplakt: antwoord nee, toen hier van de site een spambericht geplakt: antwoord nee....

Dus wat doet het....?

Edit: Sorry mensen, maar ik had dit daar geplakt:
<h1>Please take a look at some relevant information on<A HREF="http://www.ablejobs.com/"> free online poker tutorial </A> free online poker tutorial http://www.ablejobs.com/ <A HREF="http://www.ablejobs.com/">http://www.ablejobs.com/</A> <br/>- Tons of interesdting stuff!!! </h1>
Gewijzigd op 28/08/2005 21:34:00 door - SanThe -
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 21:59:00
Quote Anchor link
Ik heb even letterlijk jouw bericht als dummietekst ingesteld:
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/spamfilter/phphulp_filter.php
Bij mij geeft hij wel 'Spam!'.

En hij is alleen zo gemaakt dat hij de spam die je hier op phphulp vind tegenhoud, en geen andere spam. Het is dus geen universeel spamfilter, hij is 'speciaal' gemaakt voor phphulp.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 22:30:00
Quote Anchor link
Jelmer:
En hij is alleen zo gemaakt dat hij de spam die je hier op phphulp vind tegenhoud, en geen andere spam. Het is dus geen universeel spamfilter, hij is 'speciaal' gemaakt voor phphulp.


Maar als ik 'hallo' intik voor de tekst die er al staat geeft ie geen spam. Is dat ook de bedoeling? Dus als het niet begint met <h1> is het geen spam? Sterker nog, als ik de <h1> weghaal is het ook geen spam.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

28/08/2005 23:35:00
Quote Anchor link
Wil ook je kwaliteiten niet onderuit halen Jelmer, want je bent fantastisch :P. Maar als ik zelfs alleen de afsluit H1 weghaal vind hij het al geen spam...

Maar verder: Leuk initiatief, als Bas er nou eens iets mee deed :P
 
Jelmer -

Jelmer -

28/08/2005 23:39:00
Quote Anchor link
Klopt. Alle Spamberichten (dus afkomstig van de spambot) op phphulp beginnen met <h1>, en bevatten 2 of meer a href's in hoofdletters. Dus de voorwaarden moeten zijn:
begint en eindigt met <h1> en bevat 2 of meer a href's in hoofdletters.

Misschien maak ik later nog wel eens een filter dat ook berichten zoals 'hoi' eruit filtert, maar die zijn momenteel op phphulp niet erg veel voorkomend.

Hij slikt dus alleen spamberichten die afkomstig zijn van de, inmiddels welbekende, spambot.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2005 00:43:00
Quote Anchor link
@Jelmer: Het was van mij ook niet lullig bedoelt of zo. Ik vind het ook geweldig dat er aan gewerkt wordt. Het is ondertussen een crime.

PS Zo, ook ik ben over de 1000 heen.
 
Thijs X

Thijs X

29/08/2005 01:00:00
Quote Anchor link
Nice work jelmer :D
 
B a s
Beheerder

B a s

29/08/2005 01:08:00
Quote Anchor link
omfg :) hahaha jelmer!! hoe vet!!

ik pleur die spam filter er morgen in.. :) tnx!
 
Han eev

Han eev

29/08/2005 09:42:00
Quote Anchor link
Hebben we dat ook weer gehad!
 
Jelmer -

Jelmer -

29/08/2005 09:43:00
Quote Anchor link
Yes!
zal wel moeilijk worden, afscheid nemen van al die lieve spam :'(
* grapjas... *

@SanThe: Ik vatte het ook niet lullig op ^^,
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

29/08/2005 11:17:00
Quote Anchor link
Weet je wat ik nou niet kan hebben? Dat niemand heeft gezegd waar die vorige poll precies op sloeg.. :)

Elwin
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.