Comments ontwerp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ArendJan

ArendJan

19/06/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Hey luitjes,

Ik had graag comments op dit design. De uitlijning klopt rechts niet helemaal, (van het contentgedeelte), maar voor de rest moet je alles roepen niet logisch is etc...
Het idee was om een speels businessdesign te maken.

http://images.cjb.net/bf4a7.jpg

Thnx
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:28:41
 
Aron K

Aron K

19/06/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Ik vind dat groene wat vervelend kijken, maar vanwaar eigenlijk 2 menu's? (boven en rechts)
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Wow, geen fijne kleur. Overigens zou ik een andere oplossing vinden voor dat tab vak daaronder, die grijze rand eromheen vind ik maar niks bij deze layout.
 
ArendJan

ArendJan

19/06/2008 20:16:00
Quote Anchor link
Quote:
Wow, geen fijne kleur


Hmm, ligt dat nu aan mijn beeldscherm want ik vind het zelf een prima combo. En 2 menu's is een functiemenu (taal, grootte etc.) en het andere menu is content.

Maar ik moet misschien de kleuren veranderen. Heeft iemand ideeën?
 

19/06/2008 20:18:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 19.06.2008 20:16:
Quote:
Wow, geen fijne kleur

Hmm, ligt dat nu aan mijn beeldscherm want ik vind het zelf een prima combo.

Opzich is geel en groen een goede combo, alleen dit zijn van die half fluoriserende kleuren, niet zo fijn voor je ogen...
 
Tamara

Tamara

19/06/2008 20:22:00
Quote Anchor link
goede sites met kleuren stalen (AANRADERS!!)

http://kuler.adobe.com/
http://www.colorsontheweb.com/colorwizard.asp#wizard

ik denk dat je hier al een eind mee komt!
 
ArendJan

ArendJan

19/06/2008 20:24:00
Quote Anchor link
Ja ik gebruik dat soort sites al, maar blijkbaar is deze toch iets te fel uitgevallen :) Bedankt voor de tips
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 20:35:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 19.06.2008 20:16:
Quote:
Wow, geen fijne kleur


Hmm, ligt dat nu aan mijn beeldscherm want ik vind het zelf een prima combo. En 2 menu's is een functiemenu (taal, grootte etc.) en het andere menu is content.

Maar ik moet misschien de kleuren veranderen. Heeft iemand ideeën?
Heb je nog een bepaald aantal standaard kleuren waar je je aan moet of wilt houden?
 
ArendJan

ArendJan

19/06/2008 22:48:00
Quote Anchor link
Fris doch professioneel :)
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 22:52:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 19.06.2008 22:48:
Fris doch professioneel :)
Dan ken jij een kleuren patroon dat ik niet ken. ;)
 
Storeman storeman

storeman storeman

19/06/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Nou, die kleuren doen mij ook echt pijn aan mijn ogen, vooral mijn eerste reactie was een schrikreactie, nu ik nogmaals kijk, wordt het wat beter, maar de eerste keer had ik m niet langer dan 2 seconden voor mijn ogen, AUW!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

19/06/2008 22:55:00
Quote Anchor link
Ik vind het best mooi eigenlijk,
Hoewel ik de kleur groen (bijna) niet zie, ziet t er best rustig uit.
Maar dat zal voor jullie kleurzienenden wel weer anders zijn :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/06/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Het "pijn aan je ogen" effect valt hier erg mee. Dit ontwerp is al een stuk beter dan wat ik hier gemiddeld langs zie komen.
 
Jelmer -

Jelmer -

19/06/2008 23:02:00
Quote Anchor link
De indeling loopt een beetje scheef. De ruimte tussen de linker kant en de linker kant van het plaatje is anders dan de ruimte tussen de rechterkant van het plaatje en het blok rechts. De ruimte tussen het blok rechts en het einde van je template is ook weer anders. Ik zou in die ruimtes wat meer consistentie stoppen.

En heb je al nagedacht over hoe het eruit komt te zien op een breder scherm? Wordt het content-deel uitgerekt, of gecentreerd in het midden. En wat doe je met de boven- en onderkant? Strekken dezen zich wel helemaal uit, of ook niet. En als ze zich wel helemaal uitstrekken wat doe je dan met de content die daar nog in zit? Links en rechts uitlijnen? Of mooi in hetzelfde "vak" als het middenstuk dat maar een beperkte breedte heeft en gecentreerd is.

Verder vraag ik me af of het wel zo'n goed idee is om de input-velden van uiterlijk te veranderen. De herkenbaarheid neemt af, de opvallentheid op het moment ook, en ik vraag me af of mensen de focus-ring (een oplichtende border in Mac OS X bijvoorbeeld) niet zullen gaan missen.
 
Jelmer -

Jelmer -

19/06/2008 23:02:00
Quote Anchor link
Als iemand zorgt dat de Awesomebar ook in Safari gebruikt kan worden, stap ik over :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.06.2008 22:59:
Het "pijn aan je ogen" effect valt hier erg mee. Dit ontwerp is al een stuk beter dan wat ik hier gemiddeld langs zie komen.
Het ontwerp is ook wel goed, maar de kleuren niet. Als de kleuren aangepast worden is het een prima lay-out. ;)
 
ArendJan

ArendJan

20/06/2008 06:40:00
Quote Anchor link
Quote:
De indeling loopt een beetje scheef. De ruimte tussen de linker kant en de linker kant van het plaatje is anders dan de ruimte tussen de rechterkant van het plaatje en het blok rechts. De ruimte tussen het blok rechts en het einde van je template is ook weer anders. Ik zou in die ruimtes wat meer consistentie stoppen.


Dat had ik al in mijn beginpost gezegd, en aan de onderkant kan er nog doorgewerkt worden...
Maar inderdaad bovenaan en onderaan lopen de vakken horizontaal helemaal door, het middenstuk komt daar dus netjes tussenin.
Inputvelden veranderen is mijns inziens geen probleem. Maar de kleur gaat dus aangepast worden ;)
 
ArendJan

ArendJan

20/06/2008 15:12:00
Quote Anchor link
Een voorzichtige update:

http://images.cjb.net/71f2e.jpg

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 15:54:00
Quote Anchor link
Dat is al heel veel beter. Prettige kleuren combi, vele malen beter! Ik vind 'm wel redelijk 'af' zo eigenlijk!
 
ArendJan

ArendJan

20/06/2008 16:05:00
Quote Anchor link
Is dat geel/bruin niet te poeperig? :P
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 16:14:00
Quote Anchor link
Nee, iig op deze monitor is het ok (staat wel wat fel/licht afgesteld -> kan ik niet veranderen)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.