Comments ontwerp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

ArendJan

ArendJan

19/06/2008 16:54:00
Quote Anchor link
Hey luitjes,

Ik had graag comments op dit design. De uitlijning klopt rechts niet helemaal, (van het contentgedeelte), maar voor de rest moet je alles roepen niet logisch is etc...
Het idee was om een speels businessdesign te maken.

http://images.cjb.net/bf4a7.jpg

Thnx
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:19:30
 
Aron K

Aron K

19/06/2008 17:05:00
Quote Anchor link
Ik vind dat groene wat vervelend kijken, maar vanwaar eigenlijk 2 menu's? (boven en rechts)
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Wow, geen fijne kleur. Overigens zou ik een andere oplossing vinden voor dat tab vak daaronder, die grijze rand eromheen vind ik maar niks bij deze layout.
 
ArendJan

ArendJan

19/06/2008 20:16:00
Quote Anchor link
Quote:
Wow, geen fijne kleur


Hmm, ligt dat nu aan mijn beeldscherm want ik vind het zelf een prima combo. En 2 menu's is een functiemenu (taal, grootte etc.) en het andere menu is content.

Maar ik moet misschien de kleuren veranderen. Heeft iemand ideeën?
 

19/06/2008 20:18:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 19.06.2008 20:16:
Quote:
Wow, geen fijne kleur

Hmm, ligt dat nu aan mijn beeldscherm want ik vind het zelf een prima combo.

Opzich is geel en groen een goede combo, alleen dit zijn van die half fluoriserende kleuren, niet zo fijn voor je ogen...
 
Tamara

Tamara

19/06/2008 20:22:00
Quote Anchor link
goede sites met kleuren stalen (AANRADERS!!)

http://kuler.adobe.com/
http://www.colorsontheweb.com/colorwizard.asp#wizard

ik denk dat je hier al een eind mee komt!
 
ArendJan

ArendJan

19/06/2008 20:24:00
Quote Anchor link
Ja ik gebruik dat soort sites al, maar blijkbaar is deze toch iets te fel uitgevallen :) Bedankt voor de tips
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 20:35:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 19.06.2008 20:16:
Quote:
Wow, geen fijne kleur


Hmm, ligt dat nu aan mijn beeldscherm want ik vind het zelf een prima combo. En 2 menu's is een functiemenu (taal, grootte etc.) en het andere menu is content.

Maar ik moet misschien de kleuren veranderen. Heeft iemand ideeën?
Heb je nog een bepaald aantal standaard kleuren waar je je aan moet of wilt houden?
 
ArendJan

ArendJan

19/06/2008 22:48:00
Quote Anchor link
Fris doch professioneel :)
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 22:52:00
Quote Anchor link
ArendJan schreef op 19.06.2008 22:48:
Fris doch professioneel :)
Dan ken jij een kleuren patroon dat ik niet ken. ;)
 
Storeman storeman

storeman storeman

19/06/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Nou, die kleuren doen mij ook echt pijn aan mijn ogen, vooral mijn eerste reactie was een schrikreactie, nu ik nogmaals kijk, wordt het wat beter, maar de eerste keer had ik m niet langer dan 2 seconden voor mijn ogen, AUW!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

19/06/2008 22:55:00
Quote Anchor link
Ik vind het best mooi eigenlijk,
Hoewel ik de kleur groen (bijna) niet zie, ziet t er best rustig uit.
Maar dat zal voor jullie kleurzienenden wel weer anders zijn :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/06/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Het "pijn aan je ogen" effect valt hier erg mee. Dit ontwerp is al een stuk beter dan wat ik hier gemiddeld langs zie komen.
 
Jelmer -

Jelmer -

19/06/2008 23:02:00
Quote Anchor link
De indeling loopt een beetje scheef. De ruimte tussen de linker kant en de linker kant van het plaatje is anders dan de ruimte tussen de rechterkant van het plaatje en het blok rechts. De ruimte tussen het blok rechts en het einde van je template is ook weer anders. Ik zou in die ruimtes wat meer consistentie stoppen.

En heb je al nagedacht over hoe het eruit komt te zien op een breder scherm? Wordt het content-deel uitgerekt, of gecentreerd in het midden. En wat doe je met de boven- en onderkant? Strekken dezen zich wel helemaal uit, of ook niet. En als ze zich wel helemaal uitstrekken wat doe je dan met de content die daar nog in zit? Links en rechts uitlijnen? Of mooi in hetzelfde "vak" als het middenstuk dat maar een beperkte breedte heeft en gecentreerd is.

Verder vraag ik me af of het wel zo'n goed idee is om de input-velden van uiterlijk te veranderen. De herkenbaarheid neemt af, de opvallentheid op het moment ook, en ik vraag me af of mensen de focus-ring (een oplichtende border in Mac OS X bijvoorbeeld) niet zullen gaan missen.
 
Jelmer -

Jelmer -

19/06/2008 23:02:00
Quote Anchor link
Als iemand zorgt dat de Awesomebar ook in Safari gebruikt kan worden, stap ik over :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 19.06.2008 22:59:
Het "pijn aan je ogen" effect valt hier erg mee. Dit ontwerp is al een stuk beter dan wat ik hier gemiddeld langs zie komen.
Het ontwerp is ook wel goed, maar de kleuren niet. Als de kleuren aangepast worden is het een prima lay-out. ;)
 
ArendJan

ArendJan

20/06/2008 06:40:00
Quote Anchor link
Quote:
De indeling loopt een beetje scheef. De ruimte tussen de linker kant en de linker kant van het plaatje is anders dan de ruimte tussen de rechterkant van het plaatje en het blok rechts. De ruimte tussen het blok rechts en het einde van je template is ook weer anders. Ik zou in die ruimtes wat meer consistentie stoppen.


Dat had ik al in mijn beginpost gezegd, en aan de onderkant kan er nog doorgewerkt worden...
Maar inderdaad bovenaan en onderaan lopen de vakken horizontaal helemaal door, het middenstuk komt daar dus netjes tussenin.
Inputvelden veranderen is mijns inziens geen probleem. Maar de kleur gaat dus aangepast worden ;)
 
ArendJan

ArendJan

20/06/2008 15:12:00
Quote Anchor link
Een voorzichtige update:

http://images.cjb.net/71f2e.jpg

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 15:54:00
Quote Anchor link
Dat is al heel veel beter. Prettige kleuren combi, vele malen beter! Ik vind 'm wel redelijk 'af' zo eigenlijk!
 
ArendJan

ArendJan

20/06/2008 16:05:00
Quote Anchor link
Is dat geel/bruin niet te poeperig? :P
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 16:14:00
Quote Anchor link
Nee, iig op deze monitor is het ok (staat wel wat fel/licht afgesteld -> kan ik niet veranderen)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.