Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sander A

Sander A

31/08/2010 00:41:08
Quote Anchor link
Beste allen,

Ik probeer een contactformulier een e-mail check te laten doen, maar ik krijg hem niet controllerend wie kan helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
<?php
function checkmail($mail)
{

$email_host = explode("@", $mail);
$email_host = $email_host['1'];
$email_resolved = gethostbyname($email_host);
if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
    $valid = 1;
return $valid;
}

$emailadres = '[verwijderd]';
$onderwerp = 'trickspics.nl - Contactforumulier';
$afzendernaam = 'Administrator';
 
$bericht_bij_verstuurd = 'Je bericht is succesvol verstuurd';
 
if($_POST['verstuur']){
    if(empty($_POST['naam'])){
        echo "Je bent vergeten je naam in te vullen";
        $terug = true;
    }

    elseif(checkmail($_POST['mailadres'])){
        echo "Je bent vergeten je mailadres in te vullen";
        $terug = true;
    }
    
    elseif(empty($_POST['bericht'])){
        echo "Je bent vergeten een bericht in te vullen";
        $terug = true;
    }

    if($terug){
        echo "<br><br><a href='javascript:history.go(-1)'>Terug</a>";
    }

    else {
        $header = "From: ".$afzendernaam." <".$emailadres.">\r\n";
        $header .= "Reply-To: ".$_POST['mailadres']."\r\n";
        $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $header .= "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $header .= "X-Priority: 3\r\n";
        $header .= "X-MSMail-Priority: Normal\r\n";
        $header .= "X-Mailer: PHP / ".phpversion()."\r\n";
        
        $post_bericht = nl2br($_POST['bericht']);
        
        $bericht = "Het contactforumulier is ingevuld met het volgende bericht:<br /><br />
                                <table>
                                  <tr>
                                      <td width=150>
                                          <b>Naam:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                          "
.$_POST['naam']."
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Mailadres:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                    <a href='mailto:"
.$_POST['mailadres']."'>".$_POST['mailadres']."</a>
                                    </td>
                                    </tr>

                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Website url:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            <a target='_blank' href='"
.$_POST['website']."'>".$_POST['website']."</a>
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Betreft:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            "
.$_POST['betreft']."
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td valign=top>
                                            <b>Bericht:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            "
.$post_bericht."
                                        </td>
                                    </tr>
                                </table>"
;
        $stuur = @mail($emailadres,$onderwerp,$bericht,$header);
        if($stuur){
          echo $bericht_bij_verstuurd;
        }

        else {
          echo "Je bericht kon niet worden verzonden";
        }
    }
}

else {
?>

    <p> U kunt ons bereiken door dit formulier in te vullen</p>
    <form method="post" action="">
  <table style="margin-left:10px;">
      <td width="150">
        Naam:
      </td>
      
      <td>
        <input type="text" name="naam" size="30" />
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td>
        Je e-mailadres:
      </td>
            
      <td>
        <input type="text" name="mailadres" size="30" />
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td>
        Je website url:
      </td>
            
      <td>
        <input type="text" name="website" size="30" value="http://" />
      </td>
    </tr>
    
        <tr>
      <td>
        Betreft:
      </td>
            
      <td>
        <select name="betreft">
        <option value="onderwerp">Onderwerp</option>
        <option value="Vraag">Vraag</option>
        <option value="Opmerking">Opmerking</option>
        <option value="Idee">Idee</option></select>
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td valign="top">
        Je bericht:
      </td>
            
      <td>
        <textarea name="bericht" rows="8" cols="40"></textarea>
      </td>
    </tr>
        
        
    <tr>
      <td><input name="reset" type="reset" value="Herstel" />      </td>
            
      <td><input type="submit" value="Verstuur" name="verstuur" />
      </td>
    </tr>
  </table>  
</form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 25/03/2012 19:20:37 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 05:00:39
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:44:24
Quote Anchor link
Zet alles eens in code tags..
Krijg je dan errors..? Wat lukt er juist niet?
Beetje vaag "krijg het niet werkend"..
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:46:52
Quote Anchor link
Het script wordt prima geupload maar hij controleert de mail niet en verstuurd dus gewoon

sorry voor vergeten codes, ik ben nieuw
Gewijzigd op 31/08/2010 00:47:50 door Sander A
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:51:04
Quote Anchor link
haal die @ op regel 96 eens weg, dat onderdrukt je eventuele errors..

Edit; eens naar de rest van het script gekeken, het ziet er maar oud en noobie uit
Gewijzigd op 31/08/2010 00:52:32 door Wouter De Schuyter
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:54:47
Quote Anchor link
Helaas, hij verstuurd nog steeds gewoon zonder de mail te controleren
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:56:04
Quote Anchor link
Hoe bedoel je juist zonder de mail te controleren?
Als je niks invult het forumulier verzonden wordt wanneer je op submit klikt?
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:57:05
Quote Anchor link
Nee dat is niet het probleem, het mailadres zou gevalideerd moeten worden op geldigheid maar dat slaat hij om een of andere reden over

Ik heb overigens nog geen beter script kunnen vinden om dit te maken
Gewijzigd op 31/08/2010 00:59:35 door Sander A
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:00:55
Quote Anchor link
Probeer het zo eens..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php function checkmail($mail)
{

    if(preg_match("/^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$/", $mail))
    {

        return $valid;
    }

    return FALSE;
}
?>
Gewijzigd op 31/08/2010 01:01:37 door Elio vp
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 01:01:51
Quote Anchor link
Sander Akkermans op 31/08/2010 00:57:05:
Nee dat is niet het probleem, het mailadres zou gevalideerd moeten worden op geldigheid maar dat slaat hij om een of andere reden over


Jah, ook maar een wat brakke functie als ik die daar zo zie, probeer de mijne eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
function invalid_email($email) {
    if(eregi("^[a-zA-Z0-9_]+@[a-zA-Z0-9\-]+\.[a-zA-Z0-9\-\.]+$]", $email)) {
        return true;
    }

    else {
        return false;
    }
}

?>


Edit; blijkbaar te lang opzoek en nu was iemand anders me voor :(
Gewijzigd op 31/08/2010 01:03:49 door Wouter De Schuyter
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 01:04:23
Quote Anchor link
Ik kom al verder, maar krijg nu nog de melding

Fatal error: Call to undefined function checkmail()

Ik heb die van jou nu paradox
Gewijzigd op 31/08/2010 01:06:53 door Sander A
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:13:06
Quote Anchor link
Je hebt toch niet exact zijn stukje code gekopieerd he?..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 01:13:13
Quote Anchor link
Sander Akkermans op 31/08/2010 01:04:23:
Ik kom al verder, maar krijg nu nog de melding

Fatal error: Call to undefined function checkmail()

Ik heb die van jou nu paradox


Verander de naam van mijn functie naar checkmail
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:16:09
Quote Anchor link
Daar wou ik dus naartoe.. :)
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 01:17:03
Quote Anchor link
Het lijkt er nu op dat deze werkt, heel erg bedankt,

Als het niet zo is laat ik het weten

P.s. Sorry voor de ongemakken, maar ik heb erg moeite met php
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:18:35
Quote Anchor link
Gewoon laten bezinken.. rustig bekijken.. elk regeltje dat je niet direct snapt opzoeken.. dan kom je der wel :) en veel lezen, vooral de problemen hie rop het forum :)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/08/2010 08:14:12
Quote Anchor link
Is het handig/verstandig om de code met eregi van Paradox (31/08/2010 01:01:51) te gebruiken?

"This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged."
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/08/2010 08:50:18
Quote Anchor link
Een andere oplossing met het gebruik van PHP Filters:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function checkmail($email) {
  return filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL);
}

?>
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 08:53:33
Quote Anchor link
Wat ik me nog afvroeg, kan er onderscheid gemaakt worden tussen if email leeg en if email wrong?

Ik dacht aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    elseif(empty($_POST['mailadres'])){
        echo "Je bent vergeten je mailadres in te vullen";
        $terug = true;
    }

elseif(checkmail($_POST['mailadres'])){
        echo "Je mailadres is incorrect";
        $terug = true;
    }

?>


maar dat heeft er geen invloed op.
Gewijzigd op 31/08/2010 08:54:06 door Sander A
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/08/2010 08:57:43
Quote Anchor link
Dat zou wel moeten werken. Houdt er rekening mee dat empty ook naar TRUE evalueert als er bijvoorbeeld 0 ingevuld is. Als je wilt controleren of $_POST['mailadres'] een lege string is, kun je beter dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_POST['mailadres'] == '') {
  // Lege string
}
?>
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 11:00:44
Quote Anchor link
Ik ben niet zo handig in php, kan ik dit er dan zo in kopieren?
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 11:35:30
Quote Anchor link
maak het eerst ff wat leesbaarder, is voor ons handig maar ook voor jou.
dat kan maar dan moet je wel ff session aan maken want je wil toch weten of iets gelijk aan mailadres is dus moet je daar eerst naar kijken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.