Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sander A

Sander A

31/08/2010 00:41:08
Quote Anchor link
Beste allen,

Ik probeer een contactformulier een e-mail check te laten doen, maar ik krijg hem niet controllerend wie kan helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
<?php
function checkmail($mail)
{

$email_host = explode("@", $mail);
$email_host = $email_host['1'];
$email_resolved = gethostbyname($email_host);
if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
    $valid = 1;
return $valid;
}

$emailadres = '[verwijderd]';
$onderwerp = 'trickspics.nl - Contactforumulier';
$afzendernaam = 'Administrator';
 
$bericht_bij_verstuurd = 'Je bericht is succesvol verstuurd';
 
if($_POST['verstuur']){
    if(empty($_POST['naam'])){
        echo "Je bent vergeten je naam in te vullen";
        $terug = true;
    }

    elseif(checkmail($_POST['mailadres'])){
        echo "Je bent vergeten je mailadres in te vullen";
        $terug = true;
    }
    
    elseif(empty($_POST['bericht'])){
        echo "Je bent vergeten een bericht in te vullen";
        $terug = true;
    }

    if($terug){
        echo "<br><br><a href='javascript:history.go(-1)'>Terug</a>";
    }

    else {
        $header = "From: ".$afzendernaam." <".$emailadres.">\r\n";
        $header .= "Reply-To: ".$_POST['mailadres']."\r\n";
        $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $header .= "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $header .= "X-Priority: 3\r\n";
        $header .= "X-MSMail-Priority: Normal\r\n";
        $header .= "X-Mailer: PHP / ".phpversion()."\r\n";
        
        $post_bericht = nl2br($_POST['bericht']);
        
        $bericht = "Het contactforumulier is ingevuld met het volgende bericht:<br /><br />
                                <table>
                                  <tr>
                                      <td width=150>
                                          <b>Naam:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                          "
.$_POST['naam']."
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Mailadres:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                    <a href='mailto:"
.$_POST['mailadres']."'>".$_POST['mailadres']."</a>
                                    </td>
                                    </tr>

                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Website url:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            <a target='_blank' href='"
.$_POST['website']."'>".$_POST['website']."</a>
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Betreft:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            "
.$_POST['betreft']."
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td valign=top>
                                            <b>Bericht:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            "
.$post_bericht."
                                        </td>
                                    </tr>
                                </table>"
;
        $stuur = @mail($emailadres,$onderwerp,$bericht,$header);
        if($stuur){
          echo $bericht_bij_verstuurd;
        }

        else {
          echo "Je bericht kon niet worden verzonden";
        }
    }
}

else {
?>

    <p> U kunt ons bereiken door dit formulier in te vullen</p>
    <form method="post" action="">
  <table style="margin-left:10px;">
      <td width="150">
        Naam:
      </td>
      
      <td>
        <input type="text" name="naam" size="30" />
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td>
        Je e-mailadres:
      </td>
            
      <td>
        <input type="text" name="mailadres" size="30" />
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td>
        Je website url:
      </td>
            
      <td>
        <input type="text" name="website" size="30" value="http://" />
      </td>
    </tr>
    
        <tr>
      <td>
        Betreft:
      </td>
            
      <td>
        <select name="betreft">
        <option value="onderwerp">Onderwerp</option>
        <option value="Vraag">Vraag</option>
        <option value="Opmerking">Opmerking</option>
        <option value="Idee">Idee</option></select>
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td valign="top">
        Je bericht:
      </td>
            
      <td>
        <textarea name="bericht" rows="8" cols="40"></textarea>
      </td>
    </tr>
        
        
    <tr>
      <td><input name="reset" type="reset" value="Herstel" />      </td>
            
      <td><input type="submit" value="Verstuur" name="verstuur" />
      </td>
    </tr>
  </table>  
</form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 25/03/2012 19:20:37 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:05:20
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:44:24
Quote Anchor link
Zet alles eens in code tags..
Krijg je dan errors..? Wat lukt er juist niet?
Beetje vaag "krijg het niet werkend"..
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:46:52
Quote Anchor link
Het script wordt prima geupload maar hij controleert de mail niet en verstuurd dus gewoon

sorry voor vergeten codes, ik ben nieuw
Gewijzigd op 31/08/2010 00:47:50 door Sander A
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:51:04
Quote Anchor link
haal die @ op regel 96 eens weg, dat onderdrukt je eventuele errors..

Edit; eens naar de rest van het script gekeken, het ziet er maar oud en noobie uit
Gewijzigd op 31/08/2010 00:52:32 door Wouter De Schuyter
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:54:47
Quote Anchor link
Helaas, hij verstuurd nog steeds gewoon zonder de mail te controleren
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:56:04
Quote Anchor link
Hoe bedoel je juist zonder de mail te controleren?
Als je niks invult het forumulier verzonden wordt wanneer je op submit klikt?
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:57:05
Quote Anchor link
Nee dat is niet het probleem, het mailadres zou gevalideerd moeten worden op geldigheid maar dat slaat hij om een of andere reden over

Ik heb overigens nog geen beter script kunnen vinden om dit te maken
Gewijzigd op 31/08/2010 00:59:35 door Sander A
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:00:55
Quote Anchor link
Probeer het zo eens..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php function checkmail($mail)
{

    if(preg_match("/^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$/", $mail))
    {

        return $valid;
    }

    return FALSE;
}
?>
Gewijzigd op 31/08/2010 01:01:37 door Elio vp
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 01:01:51
Quote Anchor link
Sander Akkermans op 31/08/2010 00:57:05:
Nee dat is niet het probleem, het mailadres zou gevalideerd moeten worden op geldigheid maar dat slaat hij om een of andere reden over


Jah, ook maar een wat brakke functie als ik die daar zo zie, probeer de mijne eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
function invalid_email($email) {
    if(eregi("^[a-zA-Z0-9_]+@[a-zA-Z0-9\-]+\.[a-zA-Z0-9\-\.]+$]", $email)) {
        return true;
    }

    else {
        return false;
    }
}

?>


Edit; blijkbaar te lang opzoek en nu was iemand anders me voor :(
Gewijzigd op 31/08/2010 01:03:49 door Wouter De Schuyter
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 01:04:23
Quote Anchor link
Ik kom al verder, maar krijg nu nog de melding

Fatal error: Call to undefined function checkmail()

Ik heb die van jou nu paradox
Gewijzigd op 31/08/2010 01:06:53 door Sander A
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:13:06
Quote Anchor link
Je hebt toch niet exact zijn stukje code gekopieerd he?..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 01:13:13
Quote Anchor link
Sander Akkermans op 31/08/2010 01:04:23:
Ik kom al verder, maar krijg nu nog de melding

Fatal error: Call to undefined function checkmail()

Ik heb die van jou nu paradox


Verander de naam van mijn functie naar checkmail
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:16:09
Quote Anchor link
Daar wou ik dus naartoe.. :)
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 01:17:03
Quote Anchor link
Het lijkt er nu op dat deze werkt, heel erg bedankt,

Als het niet zo is laat ik het weten

P.s. Sorry voor de ongemakken, maar ik heb erg moeite met php
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:18:35
Quote Anchor link
Gewoon laten bezinken.. rustig bekijken.. elk regeltje dat je niet direct snapt opzoeken.. dan kom je der wel :) en veel lezen, vooral de problemen hie rop het forum :)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/08/2010 08:14:12
Quote Anchor link
Is het handig/verstandig om de code met eregi van Paradox (31/08/2010 01:01:51) te gebruiken?

"This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged."
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/08/2010 08:50:18
Quote Anchor link
Een andere oplossing met het gebruik van PHP Filters:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function checkmail($email) {
  return filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL);
}

?>
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 08:53:33
Quote Anchor link
Wat ik me nog afvroeg, kan er onderscheid gemaakt worden tussen if email leeg en if email wrong?

Ik dacht aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    elseif(empty($_POST['mailadres'])){
        echo "Je bent vergeten je mailadres in te vullen";
        $terug = true;
    }

elseif(checkmail($_POST['mailadres'])){
        echo "Je mailadres is incorrect";
        $terug = true;
    }

?>


maar dat heeft er geen invloed op.
Gewijzigd op 31/08/2010 08:54:06 door Sander A
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/08/2010 08:57:43
Quote Anchor link
Dat zou wel moeten werken. Houdt er rekening mee dat empty ook naar TRUE evalueert als er bijvoorbeeld 0 ingevuld is. Als je wilt controleren of $_POST['mailadres'] een lege string is, kun je beter dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_POST['mailadres'] == '') {
  // Lege string
}
?>
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 11:00:44
Quote Anchor link
Ik ben niet zo handig in php, kan ik dit er dan zo in kopieren?
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 11:35:30
Quote Anchor link
maak het eerst ff wat leesbaarder, is voor ons handig maar ook voor jou.
dat kan maar dan moet je wel ff session aan maken want je wil toch weten of iets gelijk aan mailadres is dus moet je daar eerst naar kijken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.