Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
Bernd

Bernd

24/07/2005 16:54:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik heb een contact formulier script gekregen van iemand maar als ik het test en op verzenden klik krijg ik de foutmelding:

Warning: main(is_email.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/virtual/site89/fst/var/www/html/contact.php on line 87

Fatal error: main(): Failed opening required 'is_email.inc.php' (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/virtual/site89/fst/var/www/html/contact.php on line 87




Dit is het ganse script:



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
// Variabelen:
$naam       = "";    // Naam van de afzender
$emailadres = "";    // E-mailadres van de afzender
$tekst      = "";    // Tekst van het e-mailbericht
$vervuild   = false; // True als het formulier geen fouten bevat
$verzonden  = false; // True als het e-mailbericht is verzonden
$melding    = "";    // String voor (fout)meldingen

// Formulier alleen verwerken als er op een knop met de naam 'submit' is geklikt ...

if (isset($_POST['submit'])) {
    // ... en deze knop de waarde 'Verzenden' heeft:
    if ($_POST['submit'] == "Verzenden") {
        $naam       = $_POST['n'];
        $emailadres = $_POST['e'];
        $tekst      = $_POST['t'];

        // HTML-tags en PHP-code verwijderen:
        $naam       = strip_tags($naam);
        $emailadres = strip_tags($emailadres);
        $tekst      = strip_tags($tekst);

        // Spaties en andere witruimte verwijderen uit de naam en het e-mailadres,
        // maar niet uit de tekst van het bericht:

        $naam       = trim($naam);
        $emailadres = trim($emailadres);

        if (strlen($naam) < 1) {
            $melding  .= "Voer uw <strong>naam</strong> in. ";
            $vervuild  = true;
        }


        if (strlen($emailadres) < 1) {
            $melding  .= "Voer uw <strong>e-mailadres</strong> in. ";
            $vervuild  = true;
        }
else {
            require_once('is_email.inc.php');
            if (!is_email($emailadres)) {
                $melding  .= "<strong>" . htmlentities($emailadres) . "</strong> is geen geldig e-mailadres. ";
                $vervuild  = true;
            }
        }

        
        if (strlen($tekst) < 10) {
            $melding  .= "Voer een <strong>tekst</strong> in. ";
            $vervuild  = true;
        }


        // E-mailbericht verzenden als de gegevens niet vervuild zijn:
        if (!$vervuild) {
            // Constante voor het e-mailadres van de ontvanger:
            define("AAN", "[email protected]");
            // Constante voor het onderwerp:
            define("ONDERWERP", "Contactformulier");
            // Headers met de naam en het e-mailadres van de gebruiker:
            $headers  = "From: \"$naam\" <$emailadres>\r\n";
            $headers .= "Reply-To: \"$naam\" <$emailadres>\r\n";
            // Naam en e-mailadres toevoegen aan de tekst:
            $tekst .= "\r\n\r\n$naam";
            $tekst .= "\r\n<$emailadres>";
            if (mail(AAN, ONDERWERP, $tekst, $headers)) {
                $verzonden  = true;
                $melding    = "Hartelijk dank voor uw reactie. ";
                $melding   .= "U ontvangt binnen twee werkdagen antwoord. ";
            }
else {
                $verzonden  = false;
                $melding    = "Uw bericht kon niet worden verzonden. ";
                $melding   .= "Wijzig het e-mailadres of probeer het later nog een keer. ";
            }
        }
    }
}


// Standaardtekst voor instructies instellen als er geen foutmeldingen zijn:
if ($melding == "") {
    $melding  = "Voer eerst uw naam en uw e-mailadres in. ";
    $melding .= "Typ daarna uw e-mailbericht in het grote vak en klik op Verzenden.";
}

?>


<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $melding; ?>
</p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// Formulier weergeven als de gegevens vervuild zijn
// of het e-mailbericht niet verzonden is:

if ($vervuild or !$verzonden) {
    $naam       = htmlentities($naam);
    $emailadres = htmlentities($emailadres);
    $tekst      = htmlentities($tekst);
    }

?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>
" method="post">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="2">
<tr>
<td width="20%"><label for="n"><span style="text-decoration: underline">N</span>aam:</label></td>
<td width="80%"><input accesskey="n" id="n" name="n" size="56" type="text" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam; ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td nowrap><label for="e"><span style="text-decoration: underline">E</span>-mailadres:</label></td>
<td><input accesskey="e" id="e" name="e" type="text" size="56" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $emailadres; ?>
"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<label for="t"><span style="text-decoration: underline">T</span>ekst van uw e-mailbericht:</label>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><textarea accesskey="t" cols="60" id="t" name="t" rows="12">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $tekst; ?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td align="right">
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Verzenden"> &nbsp;
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Wissen">
</td>
</tr>
</table>
</form>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:05:01
 
Bernd

Bernd

24/07/2005 16:55:00
Quote Anchor link
DIT:

require_once('is_email.inc.php');

Is lijn 87.

Alvast bedankt!

Groeten,

Bernd.
 
Jelmer -

Jelmer -

24/07/2005 17:19:00
Quote Anchor link
Engels is niet moeilijk...
'File not found' betekent 'bestand niet gevonden'. En omdat hij require ipv include gebruikt, krijg je nog een error dat een bestand dat van heel veel belang niet kon worden geopend en dat hij daarom maar stopt.

Oplossing: is_email.inc.php in de goede directorie zetten.
 
Bernd

Bernd

24/07/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Ok bedankt Jelmer!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.