Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 13:27:34
Quote Anchor link
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:51:02
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:05:01
Quote Anchor link
Op deze manier? Dan krijg ik een fout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($message ==  '' PHP_EOL "\r\n")  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:22:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message =  'Bla'.PHP_EOL.'Blah';
Gewijzigd op 28/11/2015 17:31:34 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:47:52
Quote Anchor link
ik zal het wel niet snappen maar die van mij ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message ==  '' .PHP_EOL. 'blah';

Dat moet toch goed zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:57:43
Quote Anchor link
Waarom wil je dat vergelijken?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 19:12:23
Quote Anchor link
nu omdat ik natuurlijk aangeef dat als hij leeg is dat er dan een fout moet komen als ik daar iets invul werkt die validate functie niet meer. Maar op de 1 of andere manier krijg ik een fout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 19:17:26
Quote Anchor link
Je vergelijjt nu de waarde van $message met een string. Dat lijkt me niet correct.

Als je wilt controleren of een waarde is ingevuld moet je het met een lege string vergelijken icm met trim() om ook spaties voor en na te verwijderen.

Als er niet aan die voorwaarde is voldaan kan je een tekst echo'en/ opslaan in een een variabele met een eigen foutmelding.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 22:04:33
Quote Anchor link
Dat begrijp ik, wat ik wil is het volgende: je krijgt een mail van het formulier met de gegevens. Op dit moment zie je dan als je de mail opent het volgende:

bericht0612345678

Dat moet natuurlijk netjes onder elkander in de mail die je binnenkrijgt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 22:19:11
Quote Anchor link
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
Gewijzigd op 28/11/2015 22:28:13 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 13:46:23
Quote Anchor link
Mensen ik begrijp het gewoon niet. Ik heb van alles geprobeerd maar in de mailbox krijg ik een mail waar alles aan elkaar zit wie helpt het uit de knoop? Hieronder vinden jullie de gehele code nogmaals misschien kan iemand aangeven waar de code te doorbreken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '') // Naam
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) // E-mailadres
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')  // onderwerp
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '' )   // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '')  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = ''; .PHP_EOL.
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="contact.css" />
<meta charset="utf-8">

</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post" enctype="multipart/form-data">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for= "name">telefoonnummer:</label><input type="text" id="phone" name="phone" value="<?php echo $phone; ?>" /> <br>
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea> <br>
<input type="submit" value ="verzenden" /> <input type="reset" name= "reset" value="leegmaken">
</form>
</div>
</body>
</html>
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 13:54:11
Quote Anchor link
Het werkt niet omdat je niet doet wat er gezegd wordt. Waar je moet zijn is regel 21/22.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2015 13:58:52
Quote Anchor link
- Ariën - op 28/11/2015 13:27:34:
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.


- Ariën - op 28/11/2015 22:19:11:
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:22:54
Quote Anchor link
Ik krijg dat dus niet goed voor elkaar! Op welke regel van mijn code ga ik nu wat toevoegen om mijn mail netjes te splitsen dat is de vraag
 
L deB

L deB

02/12/2015 14:28:41
Quote Anchor link
In plaats van:

Quote:
$mail->Body = $message;
$mail->Body.= $phone;


Bijvoorbeeld:

Quote:
$mail->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: $phone <br/><br/>
Bericht: $message
";
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:41:37
Quote Anchor link
Dat kan natuurlijk niet dan gaat hij de velden vanuit mijn formulier niet mee verzenden. We gebruiken de $mail om de body om de velden te kunnen versturen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 14:49:14
Quote Anchor link
Heb je het uitgeprobeerd? Waarom zou het niet kunnen?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 15:14:59
Quote Anchor link
Inderdaad werkt het :) alleen had ik even het gevoel dat je aan de structuur aan het sleutelen bent maar dit werkt prima! Thanks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 15:25:28
Quote Anchor link
Dit is zeker goed leesvoer als je meer over strings in PHP wilt weten:
http://php.net/language.types.string
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 16:34:20
Quote Anchor link
Nieuwe vraag: Als ik nu een veld heb wat niet verplicht is (ga even uit van huisnummer toevoeging) dan ziet dit er in mijn mail zo uit:

Telefoonnummer: 0612345678
Adres: Keteldorp
huisnummer: 20000
Huisnummer toevoeging:
Bericht: test

Kan je er dan simpel voor zorgen dat hij huisnummer toevoeging alleen verstuurt op het moment dat deze is ingevuld? (dan gaat het om de tekst die er nu staat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 16:52:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mail
->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: "
.$phone." <br />
Straatnaam: "
.$phone." <br />
Huisnummer: "
.$phone." <br />
"
.((isset($_POST['toevoeging'])) ? 'Toevoeging:' .$_POST['toevoeging'].'<br />' : NULL)."
Bericht: $message
"
;
?>

Dit is de Ternary-operator. Hiermee kan je in-line binnen string if-else statements gebruiken.
Omdat het er best complex uitziet, loont het zeker om dit eens te lezen, en vooral om er eens mee te experimenteren:

http://www.sitepoint.com/using-the-ternary-operator/

De syntax is als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$x = $voorwaarde ? 'True' : 'False';

Waarbij de $x toekennis in dit voorbeeld niet verplicht is. Alleen als je het resultaat op wilt slana in een andere variabele. In-line in een string zie ik daarvoor weinig noodzaak.
Gewijzigd op 02/12/2015 16:53:15 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.