contact-form.js

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 12:33:42
Quote Anchor link
Hee,

ik vond nog een mooi contact systeem op internet die ik graag zou willen bestuderen en aanpassen.
Nu vond ik een JS bestand die d'r bij zat alleen helaas weet ik niet hoe ik die moet aanpassen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
  $(document).ready(function() {        
  $('#buttonsend').click( function() {
    
        var
name    = $('#name').val();
        var
subject = $('#subject').val();
        var
email   = $('#email').val();
        var
message = $('#message').val();
        
        $('.loading').fadeIn('fast');
        
        if (name != "" && subject != "" && email != "" && message != "")
            {


                $.ajax(
                    {

                        url: './sendemail.php',
                        type: 'POST',
                        data: "name=" + name + "&subject=" + subject + "&email=" + email + "&message=" + message,
                        success: function(result)
                        {

                            $('.loading').fadeOut('fast');
                            if(result == "email_error") {
                                $('#email').css({"border":"2px solid #ffb6b6"}).next('.require').text(' !');
                            }
else {
                                $('#name, #subject, #email, #message').val("");
                                $('<div class="success-contact">U bericht is succesvol verstuurd!</div>').insertBefore('#contactFormArea');
                                $('.success-contact').fadeOut(5000, function(){ $(this).remove(); });
                            }
                        }
                    }
                );

                return false;
                
            }

        else
            {
                $('.loading').fadeOut('fast');
                if( name == "") $('#name').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(subject == "") $('#subject').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(email == "" ) $('#email').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(message == "") $('#message').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                return false;
            }
    });

    
        $('#name, #subject, #email,#message').focus(function(){
            $(this).css({"background":"#ffffff","border":"2px solid #e6e6e6"});
        });
          
        });

?>


Waar moet ik mijn eigen mail neerzetten zouden jullie dat willen vertellen?

Toevoeging op 14/12/2010 12:34:31:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tot ?>

Moet weg deed ik alleen maar zodat het er netjes zou staan.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:54:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2010 14:22:24
Quote Anchor link
in sendemail.php
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:25:28
Quote Anchor link
- download jquery.js en zet die in de juiste map (zelfde map als index.php).
- Wat je zelf postte zet je in contact-form.js (zelfde map als index.php).
- Verder maak je dit

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//NL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
  <head>
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="favicon.gif"/>
    <meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=UTF-8">
    <title> contact-form.js </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>
    <script src="jquery.js"></script>
    <script src="contact-form.js"></script>
  </head>
  <body>
    <div id="contactFormArea">
      <div> <input id="name">       <label for="name">name</label>      </div>
      <div> <input id="subject">    <label for="subject">subject</label></div>
      <div> <input id="email">      <label for="email">e-mail</label>   </div>
      <div> <input id="message">    <label for="message">message</label></div>
      <div> <input type="button" id="buttonsend" Value="OK"/> </div>
    </div>
  </body>
</html>


sendemail.php
Alles van de mail() zelf regelen, beschermen, ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(...);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:36:05
Quote Anchor link
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:49:39
Quote Anchor link
Mavalier D op 14/12/2010 14:36:05:
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?




Kijk eens naar het example op php.net, je gebruikt de mail functie fout!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:50:14
Quote Anchor link
Klik eens op de link mail (code, lijn 3).
Daar staat meer informatie over de functie mail.

Merk op: als je niet veel ervaring hebt met php kan dit gevaarlijk zijn, zoals vaak het geval is als je met POST data om gaat.
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:51:53
Quote Anchor link
Ik heb er helemaal geen ervaring mee! haha
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:54:47
Quote Anchor link
Kijk dan eens op php.net ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.