contact-form.js

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 12:33:42
Quote Anchor link
Hee,

ik vond nog een mooi contact systeem op internet die ik graag zou willen bestuderen en aanpassen.
Nu vond ik een JS bestand die d'r bij zat alleen helaas weet ik niet hoe ik die moet aanpassen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
  $(document).ready(function() {        
  $('#buttonsend').click( function() {
    
        var
name    = $('#name').val();
        var
subject = $('#subject').val();
        var
email   = $('#email').val();
        var
message = $('#message').val();
        
        $('.loading').fadeIn('fast');
        
        if (name != "" && subject != "" && email != "" && message != "")
            {


                $.ajax(
                    {

                        url: './sendemail.php',
                        type: 'POST',
                        data: "name=" + name + "&subject=" + subject + "&email=" + email + "&message=" + message,
                        success: function(result)
                        {

                            $('.loading').fadeOut('fast');
                            if(result == "email_error") {
                                $('#email').css({"border":"2px solid #ffb6b6"}).next('.require').text(' !');
                            }
else {
                                $('#name, #subject, #email, #message').val("");
                                $('<div class="success-contact">U bericht is succesvol verstuurd!</div>').insertBefore('#contactFormArea');
                                $('.success-contact').fadeOut(5000, function(){ $(this).remove(); });
                            }
                        }
                    }
                );

                return false;
                
            }

        else
            {
                $('.loading').fadeOut('fast');
                if( name == "") $('#name').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(subject == "") $('#subject').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(email == "" ) $('#email').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(message == "") $('#message').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                return false;
            }
    });

    
        $('#name, #subject, #email,#message').focus(function(){
            $(this).css({"background":"#ffffff","border":"2px solid #e6e6e6"});
        });
          
        });

?>


Waar moet ik mijn eigen mail neerzetten zouden jullie dat willen vertellen?

Toevoeging op 14/12/2010 12:34:31:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tot ?>

Moet weg deed ik alleen maar zodat het er netjes zou staan.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 15:32:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2010 14:22:24
Quote Anchor link
in sendemail.php
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:25:28
Quote Anchor link
- download jquery.js en zet die in de juiste map (zelfde map als index.php).
- Wat je zelf postte zet je in contact-form.js (zelfde map als index.php).
- Verder maak je dit

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//NL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
  <head>
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="favicon.gif"/>
    <meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=UTF-8">
    <title> contact-form.js </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>
    <script src="jquery.js"></script>
    <script src="contact-form.js"></script>
  </head>
  <body>
    <div id="contactFormArea">
      <div> <input id="name">       <label for="name">name</label>      </div>
      <div> <input id="subject">    <label for="subject">subject</label></div>
      <div> <input id="email">      <label for="email">e-mail</label>   </div>
      <div> <input id="message">    <label for="message">message</label></div>
      <div> <input type="button" id="buttonsend" Value="OK"/> </div>
    </div>
  </body>
</html>


sendemail.php
Alles van de mail() zelf regelen, beschermen, ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(...);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:36:05
Quote Anchor link
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:49:39
Quote Anchor link
Mavalier D op 14/12/2010 14:36:05:
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?




Kijk eens naar het example op php.net, je gebruikt de mail functie fout!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:50:14
Quote Anchor link
Klik eens op de link mail (code, lijn 3).
Daar staat meer informatie over de functie mail.

Merk op: als je niet veel ervaring hebt met php kan dit gevaarlijk zijn, zoals vaak het geval is als je met POST data om gaat.
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:51:53
Quote Anchor link
Ik heb er helemaal geen ervaring mee! haha
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:54:47
Quote Anchor link
Kijk dan eens op php.net ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.