Contactformulier probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

05/09/2023 23:42:21
Quote Anchor link
Goedendag allemaal,

Ik ben net begonnen met webdevelopment en voornamelijk bekend met HTML en CSS.

Nu zou ik graag een contactformulier maken op mijn site, maar kom maar niet uit de php.

Is er iemand die mij zou willen helpen met een werkend script?
Zou graag een spam check, controle op bepaalde invulvelden hebben, een notificatie in mijn eigen mailbox, een bedank pagina en als het kan iets van recaptcha.

Mag dit soort vragen hier niet? Laat het me gerust weten.

In ieder geval bedankt voor het lezen.
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 05:55:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2023 23:52:21
Quote Anchor link
Ik ken geen compleet script omdat het vaak maatwerk is, met het aantal en soort velden.
Maar met dit script heb je al een mooie basis.

https://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/

Er zit geen ReCaptcha in, maar met logisch kijken naar de if'jes kan je die wel inbouwen.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 15:47:24
Quote Anchor link
Ik zag dat het script in 2011 voor het laatst ge-update is. Is hij dan nog gewoon te gebruiken?

Ik heb mijn html en css script al klaar en zou graag gebruikmaken van een extern php sheet. Ik had ergens gelezen dat dit kon.

Misschien brutale vraag, maar als ik mijn html script hier plaats, is het dan mogelijk om aan de hand daarvan een kloppend script te mogen inzien? Dan weet ik voor volgende keer wat ik moet doen ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 16:22:05
Quote Anchor link
Ik zal eens een opzetje maken straks.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 16:36:57
Quote Anchor link
Ow super, dankjewel!
Heb je dan mijn script nodig?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 17:22:56
Quote Anchor link
Je mag hem hier plaatsen tussen code-tags.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 20:50:16
Quote Anchor link
Hierbij mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="bedrijfsnaam">Bedrijfsnaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="bedrijfsnaam" placeholder="Bedrijfsnaam...">
                            
        <br>
                            
        <label for="email">Emailadres</label>
        <br>
        <input type="text" id="mailadres" placeholder="Emailadres..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="telefoon">Telefoonnummer</label>
        <br>
        <input type="text" id="telefoon" placeholder="Telefoonnummer...">
                            
        <br>
                            
        <label for="keuze">Waar gaat uw vraag over?</label>
        <br>
        <select id="keuze" name="keuze" size="1">
            <option value="Maak een keuze" selceted>Maak een keuze</option>
                <option value="Website">Website</option>
            <option value="Webshop">Webshop</option>
            <option value="Onderhoud">Onderhoudsabonnement</option>
            <option value="Anders">Anders</option>    
        </select>
                            
        <br>
                            
        <label for="bericht">Bericht</label>
        <br>
        <textarea id="bericht" placeholder="Type hier uw bericht..." required></textarea>
                                
        <br>
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
Gewijzigd op 10/09/2023 00:59:35 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 21:52:46
Quote Anchor link
Blokhaken i.p.v vissehaakjes. ;-)

Ik ga eens even kijken.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

09/09/2023 21:08:34
Quote Anchor link
Als code tag bedoel je? Zo ja, thanks, zal ik volgende keer doen.

Alvast bedankt voor je moeite.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/09/2023 01:08:56
Quote Anchor link
Eventjes een quick 'n dirty opzetje voor een contactformulier. Ongetest!
Lees wel het commentaar.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
// kijk hier of je formulier verstuurd is.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    $errors = []; // array initialiseren
    if(trim($_POST['voornaam'])=="") {
        $errors[] = "Voornaam is leeg";
    }

    if(trim($_POST['achternaam'])=="") {
        $errors[] = "Achternaam is leeg";
    }


    // kijk of er errors zijn
    if(count($errors)==0) {
        // Je bericht is verzonden, hie kan je een mail functie bouwen. Check ook hier of deze true/false doorgeeft met if/else. Advies: gebruik de phpMailer class.
        echo "Het bericht is verzonden";
    }
else {
        echo "Er zijn velden niet (goed)ingevuld";
        // loop hier met forech je $error-array af.
    }


/* Hier kan je nog meer validaties inbouwen, zoals re-captcha */


} else {
?>

<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." name="voornaam" autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." name="achternaam" required>
                            
        <!-- De rest van je formulier! -->
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 10/09/2023 02:05:49 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.