Contactformulier probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

05/09/2023 23:42:21
Quote Anchor link
Goedendag allemaal,

Ik ben net begonnen met webdevelopment en voornamelijk bekend met HTML en CSS.

Nu zou ik graag een contactformulier maken op mijn site, maar kom maar niet uit de php.

Is er iemand die mij zou willen helpen met een werkend script?
Zou graag een spam check, controle op bepaalde invulvelden hebben, een notificatie in mijn eigen mailbox, een bedank pagina en als het kan iets van recaptcha.

Mag dit soort vragen hier niet? Laat het me gerust weten.

In ieder geval bedankt voor het lezen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:03:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2023 23:52:21
Quote Anchor link
Ik ken geen compleet script omdat het vaak maatwerk is, met het aantal en soort velden.
Maar met dit script heb je al een mooie basis.

https://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/

Er zit geen ReCaptcha in, maar met logisch kijken naar de if'jes kan je die wel inbouwen.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 15:47:24
Quote Anchor link
Ik zag dat het script in 2011 voor het laatst ge-update is. Is hij dan nog gewoon te gebruiken?

Ik heb mijn html en css script al klaar en zou graag gebruikmaken van een extern php sheet. Ik had ergens gelezen dat dit kon.

Misschien brutale vraag, maar als ik mijn html script hier plaats, is het dan mogelijk om aan de hand daarvan een kloppend script te mogen inzien? Dan weet ik voor volgende keer wat ik moet doen ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 16:22:05
Quote Anchor link
Ik zal eens een opzetje maken straks.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 16:36:57
Quote Anchor link
Ow super, dankjewel!
Heb je dan mijn script nodig?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 17:22:56
Quote Anchor link
Je mag hem hier plaatsen tussen code-tags.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 20:50:16
Quote Anchor link
Hierbij mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="bedrijfsnaam">Bedrijfsnaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="bedrijfsnaam" placeholder="Bedrijfsnaam...">
                            
        <br>
                            
        <label for="email">Emailadres</label>
        <br>
        <input type="text" id="mailadres" placeholder="Emailadres..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="telefoon">Telefoonnummer</label>
        <br>
        <input type="text" id="telefoon" placeholder="Telefoonnummer...">
                            
        <br>
                            
        <label for="keuze">Waar gaat uw vraag over?</label>
        <br>
        <select id="keuze" name="keuze" size="1">
            <option value="Maak een keuze" selceted>Maak een keuze</option>
                <option value="Website">Website</option>
            <option value="Webshop">Webshop</option>
            <option value="Onderhoud">Onderhoudsabonnement</option>
            <option value="Anders">Anders</option>    
        </select>
                            
        <br>
                            
        <label for="bericht">Bericht</label>
        <br>
        <textarea id="bericht" placeholder="Type hier uw bericht..." required></textarea>
                                
        <br>
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
Gewijzigd op 10/09/2023 00:59:35 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 21:52:46
Quote Anchor link
Blokhaken i.p.v vissehaakjes. ;-)

Ik ga eens even kijken.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

09/09/2023 21:08:34
Quote Anchor link
Als code tag bedoel je? Zo ja, thanks, zal ik volgende keer doen.

Alvast bedankt voor je moeite.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/09/2023 01:08:56
Quote Anchor link
Eventjes een quick 'n dirty opzetje voor een contactformulier. Ongetest!
Lees wel het commentaar.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
// kijk hier of je formulier verstuurd is.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    $errors = []; // array initialiseren
    if(trim($_POST['voornaam'])=="") {
        $errors[] = "Voornaam is leeg";
    }

    if(trim($_POST['achternaam'])=="") {
        $errors[] = "Achternaam is leeg";
    }


    // kijk of er errors zijn
    if(count($errors)==0) {
        // Je bericht is verzonden, hie kan je een mail functie bouwen. Check ook hier of deze true/false doorgeeft met if/else. Advies: gebruik de phpMailer class.
        echo "Het bericht is verzonden";
    }
else {
        echo "Er zijn velden niet (goed)ingevuld";
        // loop hier met forech je $error-array af.
    }


/* Hier kan je nog meer validaties inbouwen, zoals re-captcha */


} else {
?>

<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." name="voornaam" autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." name="achternaam" required>
                            
        <!-- De rest van je formulier! -->
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 10/09/2023 02:05:49 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.