Contactformulier probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

05/09/2023 23:42:21
Quote Anchor link
Goedendag allemaal,

Ik ben net begonnen met webdevelopment en voornamelijk bekend met HTML en CSS.

Nu zou ik graag een contactformulier maken op mijn site, maar kom maar niet uit de php.

Is er iemand die mij zou willen helpen met een werkend script?
Zou graag een spam check, controle op bepaalde invulvelden hebben, een notificatie in mijn eigen mailbox, een bedank pagina en als het kan iets van recaptcha.

Mag dit soort vragen hier niet? Laat het me gerust weten.

In ieder geval bedankt voor het lezen.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 17:01:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2023 23:52:21
Quote Anchor link
Ik ken geen compleet script omdat het vaak maatwerk is, met het aantal en soort velden.
Maar met dit script heb je al een mooie basis.

https://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/

Er zit geen ReCaptcha in, maar met logisch kijken naar de if'jes kan je die wel inbouwen.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 15:47:24
Quote Anchor link
Ik zag dat het script in 2011 voor het laatst ge-update is. Is hij dan nog gewoon te gebruiken?

Ik heb mijn html en css script al klaar en zou graag gebruikmaken van een extern php sheet. Ik had ergens gelezen dat dit kon.

Misschien brutale vraag, maar als ik mijn html script hier plaats, is het dan mogelijk om aan de hand daarvan een kloppend script te mogen inzien? Dan weet ik voor volgende keer wat ik moet doen ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 16:22:05
Quote Anchor link
Ik zal eens een opzetje maken straks.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 16:36:57
Quote Anchor link
Ow super, dankjewel!
Heb je dan mijn script nodig?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 17:22:56
Quote Anchor link
Je mag hem hier plaatsen tussen code-tags.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 20:50:16
Quote Anchor link
Hierbij mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="bedrijfsnaam">Bedrijfsnaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="bedrijfsnaam" placeholder="Bedrijfsnaam...">
                            
        <br>
                            
        <label for="email">Emailadres</label>
        <br>
        <input type="text" id="mailadres" placeholder="Emailadres..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="telefoon">Telefoonnummer</label>
        <br>
        <input type="text" id="telefoon" placeholder="Telefoonnummer...">
                            
        <br>
                            
        <label for="keuze">Waar gaat uw vraag over?</label>
        <br>
        <select id="keuze" name="keuze" size="1">
            <option value="Maak een keuze" selceted>Maak een keuze</option>
                <option value="Website">Website</option>
            <option value="Webshop">Webshop</option>
            <option value="Onderhoud">Onderhoudsabonnement</option>
            <option value="Anders">Anders</option>    
        </select>
                            
        <br>
                            
        <label for="bericht">Bericht</label>
        <br>
        <textarea id="bericht" placeholder="Type hier uw bericht..." required></textarea>
                                
        <br>
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
Gewijzigd op 10/09/2023 00:59:35 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 21:52:46
Quote Anchor link
Blokhaken i.p.v vissehaakjes. ;-)

Ik ga eens even kijken.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

09/09/2023 21:08:34
Quote Anchor link
Als code tag bedoel je? Zo ja, thanks, zal ik volgende keer doen.

Alvast bedankt voor je moeite.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/09/2023 01:08:56
Quote Anchor link
Eventjes een quick 'n dirty opzetje voor een contactformulier. Ongetest!
Lees wel het commentaar.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
// kijk hier of je formulier verstuurd is.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    $errors = []; // array initialiseren
    if(trim($_POST['voornaam'])=="") {
        $errors[] = "Voornaam is leeg";
    }

    if(trim($_POST['achternaam'])=="") {
        $errors[] = "Achternaam is leeg";
    }


    // kijk of er errors zijn
    if(count($errors)==0) {
        // Je bericht is verzonden, hie kan je een mail functie bouwen. Check ook hier of deze true/false doorgeeft met if/else. Advies: gebruik de phpMailer class.
        echo "Het bericht is verzonden";
    }
else {
        echo "Er zijn velden niet (goed)ingevuld";
        // loop hier met forech je $error-array af.
    }


/* Hier kan je nog meer validaties inbouwen, zoals re-captcha */


} else {
?>

<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." name="voornaam" autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." name="achternaam" required>
                            
        <!-- De rest van je formulier! -->
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 10/09/2023 02:05:49 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.