Contactformulier probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

05/09/2023 23:42:21
Quote Anchor link
Goedendag allemaal,

Ik ben net begonnen met webdevelopment en voornamelijk bekend met HTML en CSS.

Nu zou ik graag een contactformulier maken op mijn site, maar kom maar niet uit de php.

Is er iemand die mij zou willen helpen met een werkend script?
Zou graag een spam check, controle op bepaalde invulvelden hebben, een notificatie in mijn eigen mailbox, een bedank pagina en als het kan iets van recaptcha.

Mag dit soort vragen hier niet? Laat het me gerust weten.

In ieder geval bedankt voor het lezen.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:42:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2023 23:52:21
Quote Anchor link
Ik ken geen compleet script omdat het vaak maatwerk is, met het aantal en soort velden.
Maar met dit script heb je al een mooie basis.

https://www.phphulp.nl/php/script/data-verwerking/contact-formulier/12/contactformulierphp/1419/

Er zit geen ReCaptcha in, maar met logisch kijken naar de if'jes kan je die wel inbouwen.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 15:47:24
Quote Anchor link
Ik zag dat het script in 2011 voor het laatst ge-update is. Is hij dan nog gewoon te gebruiken?

Ik heb mijn html en css script al klaar en zou graag gebruikmaken van een extern php sheet. Ik had ergens gelezen dat dit kon.

Misschien brutale vraag, maar als ik mijn html script hier plaats, is het dan mogelijk om aan de hand daarvan een kloppend script te mogen inzien? Dan weet ik voor volgende keer wat ik moet doen ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 16:22:05
Quote Anchor link
Ik zal eens een opzetje maken straks.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 16:36:57
Quote Anchor link
Ow super, dankjewel!
Heb je dan mijn script nodig?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 17:22:56
Quote Anchor link
Je mag hem hier plaatsen tussen code-tags.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

06/09/2023 20:50:16
Quote Anchor link
Hierbij mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="bedrijfsnaam">Bedrijfsnaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="bedrijfsnaam" placeholder="Bedrijfsnaam...">
                            
        <br>
                            
        <label for="email">Emailadres</label>
        <br>
        <input type="text" id="mailadres" placeholder="Emailadres..." required>
                            
        <br>
                            
        <label for="telefoon">Telefoonnummer</label>
        <br>
        <input type="text" id="telefoon" placeholder="Telefoonnummer...">
                            
        <br>
                            
        <label for="keuze">Waar gaat uw vraag over?</label>
        <br>
        <select id="keuze" name="keuze" size="1">
            <option value="Maak een keuze" selceted>Maak een keuze</option>
                <option value="Website">Website</option>
            <option value="Webshop">Webshop</option>
            <option value="Onderhoud">Onderhoudsabonnement</option>
            <option value="Anders">Anders</option>    
        </select>
                            
        <br>
                            
        <label for="bericht">Bericht</label>
        <br>
        <textarea id="bericht" placeholder="Type hier uw bericht..." required></textarea>
                                
        <br>
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
Gewijzigd op 10/09/2023 00:59:35 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/09/2023 21:52:46
Quote Anchor link
Blokhaken i.p.v vissehaakjes. ;-)

Ik ga eens even kijken.
 
Mariska Bentvelzen

Mariska Bentvelzen

09/09/2023 21:08:34
Quote Anchor link
Als code tag bedoel je? Zo ja, thanks, zal ik volgende keer doen.

Alvast bedankt voor je moeite.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/09/2023 01:08:56
Quote Anchor link
Eventjes een quick 'n dirty opzetje voor een contactformulier. Ongetest!
Lees wel het commentaar.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
// kijk hier of je formulier verstuurd is.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    $errors = []; // array initialiseren
    if(trim($_POST['voornaam'])=="") {
        $errors[] = "Voornaam is leeg";
    }

    if(trim($_POST['achternaam'])=="") {
        $errors[] = "Achternaam is leeg";
    }


    // kijk of er errors zijn
    if(count($errors)==0) {
        // Je bericht is verzonden, hie kan je een mail functie bouwen. Check ook hier of deze true/false doorgeeft met if/else. Advies: gebruik de phpMailer class.
        echo "Het bericht is verzonden";
    }
else {
        echo "Er zijn velden niet (goed)ingevuld";
        // loop hier met forech je $error-array af.
    }


/* Hier kan je nog meer validaties inbouwen, zoals re-captcha */


} else {
?>

<div id="contact">
    <form method="post" action="contactformulier.php" autocomplete="on">
                            
                            
               <label for="voornaam">Voornaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="voornaam" placeholder="Voornaam..." name="voornaam" autofocus required>
                                
        <br>
                            
        <label for="achternaam">Achternaam</label>
        <br>
        <input type="text" id="achternaam" placeholder="Achternaam..." name="achternaam" required>
                            
        <!-- De rest van je formulier! -->
                                
        <input type="submit" value="Verzenden" onclick="alert('Bedankt voor uw bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met u op')">
                        
        </form>
    </div>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 10/09/2023 02:05:49 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.