contactformulier werkt opeens niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 15:26:09
Quote Anchor link
Hallo

ik heb een vraag, een maat van mij heeft een website en daar staat een simpel contactformulier op. Het formulier heeft altijd gewerkt maar nu werkt hij niet meer. Het gekke is dat er geen aanpassingen zijn geweest. Opeens zonder verklaring werkt het niet meer. Kan iemand hier een reden bedenken waarom dit is?

Ik twijfel er niet aan dat iemand het weet!

de code zal ik zo eff netejs posten moet eff een goede applicatie vinden op me werk!

het gaat om de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38

            <script type="text/javascript" src="js/form-validation.js"></script>
            <form id="contactForm" action="#" method="post">
              <h3 class="heading">Neem vrijblijvend contact op</h3>
              <p> Heeft u een vraag stel hem dan gerust!
              Wij zullen altijd een reactie terug sturen. U kunt het onderstaande formulier
              gebruiken of telefonisch contact opnemen.
              </p>
              
              <fieldset>
                <div> <input name="name" id="name" class="form-poshytip" title="Wat is uw volledige naam?"
                    type="text">
                  <label>Naam</label> </div>
                <div> <input name="email" id="email" class="form-poshytip" title="Wat is uw email adres?"
                    type="text">
                  <label>Email</label> </div>
                <div> <input name="web" id="web" class="form-poshytip" title="Wat is uw onderwerp?"
                    type="text">
                  <label>Onderwerp</label> </div>
                <div> <textarea name="comments" id="comments" rows="5" cols="20"
                    class="form-poshytip"
                    title="Stel uw vraag alstublieft"></textarea>
                </div>
                <!-- send mail configuration --> <input value="[email protected]"
                  name="to"
                  id="to"
                  type="hidden">
                <input value="Enter the subject here" name="subject" id="subject"
                  type="hidden">
                <input value="send-mail.php" name="sendMailUrl" id="sendMailUrl" type="hidden">
                <!-- ENDS send mail configuration -->
                <p><input value="Verstuur" name="submit" id="submit" type="button">
                  <span id="error" class="warning">Bericht</span></p>
              </fieldset>
            </form>
            <p id="sent-form-msg" class="success">Het formulier is succesvol
              verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!</p>
            <!-- ENDS form --> </div>
Gewijzigd op 22/05/2013 15:31:31 door Ray de graaf
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:28:24
 
- Mark -

- Mark -

22/05/2013 15:32:36
Quote Anchor link
Waar is het PHP gedeelte dat de E-mail verstuurt? Hier kunnen we niet veel mee helaas.

PS. regel 47 is niet helemaal correct ingevuld. Er wordt nu een email verstuurt naar [email protected] en niet naar [email protected] als je op die link klikt.
 
Marvin H

Marvin H

22/05/2013 15:35:16
Quote Anchor link
Wat werkt er niet meer, komt er een foutmelding?

En een ander puntje:
Ik zie dat via dit contactformulier heel makkelijk is om spam te versturen, gezien de geadresseerde in de broncode staat. Je kan nu zo [email protected] aanpassen naar [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ik zou dit aanpassen en het to: veld in een variable vastzetten in de send-mail.php
Gewijzigd op 22/05/2013 15:35:44 door Marvin H
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:02:18
Quote Anchor link
- Mark - op 22/05/2013 15:32:36:
Waar is het PHP gedeelte dat de E-mail verstuurt? Hier kunnen we niet veel mee helaas.

PS. regel 47 is niet helemaal correct ingevuld. Er wordt nu een email verstuurt naar [email protected] en niet naar [email protected] als je op die link klikt.


bedankt voor de snelle reactie! pas 47 aan

dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
/**
* Author: Luis Zuno
* Email: [email protected]
* URL: http://www.luiszuno.com
* Version: 1.0.0
**/

//vars

$subject = $_POST['subject'];
$to = explode(',', $_POST['to'] );

$from = $_POST['email'];

//data
$msg = "NAME: "  .$_POST['name']    ."<br>\n";
$msg .= "EMAIL: "  .$_POST['email']    ."<br>\n";
$msg .= "WEBSITE: "  .$_POST['web']    ."<br>\n";
$msg .= "COMMENTS: "  .$_POST['comments']    ."<br>\n";

//Headers
$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n";
$headers .= "From: <".$from. ">" ;


//send for each mail
foreach($to as $mail){
   mail($mail, $subject, $msg, $headers);
}


?>
Gewijzigd op 22/05/2013 16:02:48 door ray de graaf
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:06:11
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik dit gewoon direct weggooien, een een goede (laten) bouwen waar je:

- Controleert met if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") [ of je formulier verstuurd is.
- Goede foutafhandeling
- Mailheader injection tegengaan, nu kan iedereen de headers van je mail aanpassen, waradoor er zelf op geautomatiseerde wijze spam vanaf jouw formulier kan worden verstuurd.
- phpMailer of Swiftmailer gebruiken.
- Foutafhandeling geven of de mail succesvol aan de mailserver is afgeleverd. het is geen 100% garantie dat de mail verstuurd is, maar ik raad het zeker aan.
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:06:31
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 22/05/2013 15:35:16:
Wat werkt er niet meer, komt er een foutmelding?

En een ander puntje:
Ik zie dat via dit contactformulier heel makkelijk is om spam te versturen, gezien de geadresseerde in de broncode staat. Je kan nu zo [email protected] aanpassen naar [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ik zou dit aanpassen en het to: veld in een variable vastzetten in de send-mail.php



zou het kunnen dat de oorzaak als volgt is:

het script is misbruikt voor spam mails.. het emailadress staat op een blacklist... de emails komen niet meer aan..??

als je direct een mail stuurt met hotmail ofzo dan werkt het wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:14:16
Quote Anchor link
Tja, dan raad ik aan om het toch eens goed te beveiligen en totaal te herzien.
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:16:39
Quote Anchor link
- Aar - op 22/05/2013 16:14:16:
Tja, dan raad ik aan om het toch eens goed te beveiligen en totaal te herzien.


Ik heb dit script niet gemaakt, ik ga een nieuwe maken. Maar zou het wel kunnen zijn dat de reden dat het niets meer verstuurd is dat hij niet veilig was en daardoor misbruikt is voor spam?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:21:10
Quote Anchor link
Dat zou mogelijk kunnen. Vraag je hostingpartij eens, misschien hebben ze een gedeeltelijke blokkade toegepast?
 
Marvin H

Marvin H

22/05/2013 16:34:13
Quote Anchor link
Het kan ook mogelijk zijn dat er updates zijn uitgevoerd op de server, waardoor mail() of sendmail niet meer werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.