contactformulier werkt opeens niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 15:26:09
Quote Anchor link
Hallo

ik heb een vraag, een maat van mij heeft een website en daar staat een simpel contactformulier op. Het formulier heeft altijd gewerkt maar nu werkt hij niet meer. Het gekke is dat er geen aanpassingen zijn geweest. Opeens zonder verklaring werkt het niet meer. Kan iemand hier een reden bedenken waarom dit is?

Ik twijfel er niet aan dat iemand het weet!

de code zal ik zo eff netejs posten moet eff een goede applicatie vinden op me werk!

het gaat om de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38

            <script type="text/javascript" src="js/form-validation.js"></script>
            <form id="contactForm" action="#" method="post">
              <h3 class="heading">Neem vrijblijvend contact op</h3>
              <p> Heeft u een vraag stel hem dan gerust!
              Wij zullen altijd een reactie terug sturen. U kunt het onderstaande formulier
              gebruiken of telefonisch contact opnemen.
              </p>
              
              <fieldset>
                <div> <input name="name" id="name" class="form-poshytip" title="Wat is uw volledige naam?"
                    type="text">
                  <label>Naam</label> </div>
                <div> <input name="email" id="email" class="form-poshytip" title="Wat is uw email adres?"
                    type="text">
                  <label>Email</label> </div>
                <div> <input name="web" id="web" class="form-poshytip" title="Wat is uw onderwerp?"
                    type="text">
                  <label>Onderwerp</label> </div>
                <div> <textarea name="comments" id="comments" rows="5" cols="20"
                    class="form-poshytip"
                    title="Stel uw vraag alstublieft"></textarea>
                </div>
                <!-- send mail configuration --> <input value="[email protected]"
                  name="to"
                  id="to"
                  type="hidden">
                <input value="Enter the subject here" name="subject" id="subject"
                  type="hidden">
                <input value="send-mail.php" name="sendMailUrl" id="sendMailUrl" type="hidden">
                <!-- ENDS send mail configuration -->
                <p><input value="Verstuur" name="submit" id="submit" type="button">
                  <span id="error" class="warning">Bericht</span></p>
              </fieldset>
            </form>
            <p id="sent-form-msg" class="success">Het formulier is succesvol
              verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!</p>
            <!-- ENDS form --> </div>
Gewijzigd op 22/05/2013 15:31:31 door Ray de graaf
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 07:26:51
 
- Mark -

- Mark -

22/05/2013 15:32:36
Quote Anchor link
Waar is het PHP gedeelte dat de E-mail verstuurt? Hier kunnen we niet veel mee helaas.

PS. regel 47 is niet helemaal correct ingevuld. Er wordt nu een email verstuurt naar [email protected] en niet naar [email protected] als je op die link klikt.
 
Marvin H

Marvin H

22/05/2013 15:35:16
Quote Anchor link
Wat werkt er niet meer, komt er een foutmelding?

En een ander puntje:
Ik zie dat via dit contactformulier heel makkelijk is om spam te versturen, gezien de geadresseerde in de broncode staat. Je kan nu zo [email protected] aanpassen naar [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ik zou dit aanpassen en het to: veld in een variable vastzetten in de send-mail.php
Gewijzigd op 22/05/2013 15:35:44 door Marvin H
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:02:18
Quote Anchor link
- Mark - op 22/05/2013 15:32:36:
Waar is het PHP gedeelte dat de E-mail verstuurt? Hier kunnen we niet veel mee helaas.

PS. regel 47 is niet helemaal correct ingevuld. Er wordt nu een email verstuurt naar [email protected] en niet naar [email protected] als je op die link klikt.


bedankt voor de snelle reactie! pas 47 aan

dit is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
/**
* Author: Luis Zuno
* Email: [email protected]
* URL: http://www.luiszuno.com
* Version: 1.0.0
**/

//vars

$subject = $_POST['subject'];
$to = explode(',', $_POST['to'] );

$from = $_POST['email'];

//data
$msg = "NAME: "  .$_POST['name']    ."<br>\n";
$msg .= "EMAIL: "  .$_POST['email']    ."<br>\n";
$msg .= "WEBSITE: "  .$_POST['web']    ."<br>\n";
$msg .= "COMMENTS: "  .$_POST['comments']    ."<br>\n";

//Headers
$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n";
$headers .= "From: <".$from. ">" ;


//send for each mail
foreach($to as $mail){
   mail($mail, $subject, $msg, $headers);
}


?>
Gewijzigd op 22/05/2013 16:02:48 door ray de graaf
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:06:11
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik dit gewoon direct weggooien, een een goede (laten) bouwen waar je:

- Controleert met if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") [ of je formulier verstuurd is.
- Goede foutafhandeling
- Mailheader injection tegengaan, nu kan iedereen de headers van je mail aanpassen, waradoor er zelf op geautomatiseerde wijze spam vanaf jouw formulier kan worden verstuurd.
- phpMailer of Swiftmailer gebruiken.
- Foutafhandeling geven of de mail succesvol aan de mailserver is afgeleverd. het is geen 100% garantie dat de mail verstuurd is, maar ik raad het zeker aan.
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:06:31
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 22/05/2013 15:35:16:
Wat werkt er niet meer, komt er een foutmelding?

En een ander puntje:
Ik zie dat via dit contactformulier heel makkelijk is om spam te versturen, gezien de geadresseerde in de broncode staat. Je kan nu zo [email protected] aanpassen naar [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ik zou dit aanpassen en het to: veld in een variable vastzetten in de send-mail.php



zou het kunnen dat de oorzaak als volgt is:

het script is misbruikt voor spam mails.. het emailadress staat op een blacklist... de emails komen niet meer aan..??

als je direct een mail stuurt met hotmail ofzo dan werkt het wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:14:16
Quote Anchor link
Tja, dan raad ik aan om het toch eens goed te beveiligen en totaal te herzien.
 
Ray de graaf

ray de graaf

22/05/2013 16:16:39
Quote Anchor link
- Aar - op 22/05/2013 16:14:16:
Tja, dan raad ik aan om het toch eens goed te beveiligen en totaal te herzien.


Ik heb dit script niet gemaakt, ik ga een nieuwe maken. Maar zou het wel kunnen zijn dat de reden dat het niets meer verstuurd is dat hij niet veilig was en daardoor misbruikt is voor spam?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2013 16:21:10
Quote Anchor link
Dat zou mogelijk kunnen. Vraag je hostingpartij eens, misschien hebben ze een gedeeltelijke blokkade toegepast?
 
Marvin H

Marvin H

22/05/2013 16:34:13
Quote Anchor link
Het kan ook mogelijk zijn dat er updates zijn uitgevoerd op de server, waardoor mail() of sendmail niet meer werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.