Contactformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

05/03/2004 10:31:00
Quote Anchor link
Ik probeer mijn contactformulier te laten versturen met behulp van php. Dit gedeelte lukt nog wel, maar hierna gaat hij naar een witte pagina met de volgende tekst:

We hebben je bericht ontvangen
Over een paar dagen krijg je bericht terug!

Graag zou ik willen dat de bezoeker wordt doorverwezen naar http://www.kortingplaza.nl/bevestiging.htm

Ik heb dit aangegeven in het formulier middels redirect: <input type="hidden" name="redirect" value="http://www.kortingplaza.nl/bevestiging.htm"/>

In het php-bestand mailformsend.php staat die tekst achter echo: echo "We hebben je bericht ontvangen<br>";
echo "Over een paar dagen krijg je bericht terug!<br>";

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de bezoeker wordt doorverwezen naar http://www.kortingplaza.nl/bevestiging.htm?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:06:58
 
Mark

mark

05/03/2004 11:21:00
Quote Anchor link
gewoon een ahref meestruren mischien?
 

05/03/2004 11:31:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je een ahref meesturen? Kun je iets gedetaileerder zijn!
 

05/03/2004 13:33:00
Quote Anchor link
@Mark » Reageer dan niet :{.

Zet in je php script de volgende regel (Ik ga er even vanuit dat je form wle via POST wordt verzonden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
// Bla bla.. rest vna het script
echo '<script>window.location = \''.$_POST['redirect'].'\';</script>';
?>
 
Arend a

Arend a

05/03/2004 14:56:00
Quote Anchor link
Hoewel het wel werkt, raad ik keys' methode af.

Dit is een nettere methode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
Header("Location: http://www.kortingplaza.nl/bevestiging.htm");
exit;

//Afsluiten, voorkomt rotzooi.
?>
 

05/03/2004 19:30:00
Quote Anchor link
Arend, ik raad jouw manier juist af, omdat als je in een sessie zit, waar bovenaan "sesson_start();" staat, of als al een output is geweest, je een error krijgt: Headers already sent.
 
Mitch X

Mitch X

05/03/2004 19:53:00
Quote Anchor link
Dan moet je dat voorkomen met ob_start(); :)

Ik raad niks af maar de manier van Keys gebruik ik ook en die werkt perfect :)
Gewijzigd op 05/03/2004 19:53:00 door Mitch X
 

05/03/2004 20:15:00
Quote Anchor link
/me gebruikt ob_ nooit =$. Moest opzoeken wat het precies was... Schaam schaam :P
 
Mitch X

Mitch X

05/03/2004 20:49:00
Quote Anchor link
Haha alsof iedereen hier alles weet :)
Je denkt op een bepaald moment van ik weet het nou wel maar dan ....
Dan begin je aan een groot project en kom je erachter dat je eigenlijk niet genoeg weet en moet je weer bijleren :)

... De-Altijd-Objectieve-Ik ....

Mitch ... (toch heb ik liever een signature :))
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

05/03/2004 20:54:00
Quote Anchor link
Quote:
Arend, ik raad jouw manier juist af, omdat als je in een sessie zit, waar bovenaan "sesson_start();" staat, of als al een output is geweest, je een error krijgt: Headers already sent.

Daar ben ik het niet mee eens. Headers werken zolang er nog geen output is geweest. Dat ben ik met je eens... Maar sinds wanneer stuurt session_start() een output mee?

Ik gebruik voor het downloaden uit mijn DB (BLOB-velden) de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

session_start();

// Download script.. streams data from a mysql database, thru the webserver to a client browser

if (isset($_GET["id"])) {

  if(isset($_SESSION['logged_in']))
  {

      // KNIP
      // Diverse controle, queries en foutmeldingen

      // Send down the header to the client

      Header ("Cache-control: private");
      Header ("Content-Type: $FileObj->datatype" );
      Header ("Content-Length: " . $FileObj->size );
      Header ("Content-Disposition: attachment; filename=$FileObj->name" );

      // Loop thru and stream the nodes 1 by 1
      // KNIP

   }
}

?>


En geloof me dat het werkt.

Elwin
 

05/03/2004 22:07:00
Quote Anchor link
Oh... Het kan zijn dat ik het verkeerd had hoor :). In ieder geval als er een output is geweest
 
Rick

Rick

06/03/2004 00:07:00
Quote Anchor link
een header redirect kan op sommige momenten wel maar lang niet altijd en daarom zou ik dat ook niet gebruiken omdat het bij foutieve scripts veel fouten kan geven als headers already send

ik zou eerder voor een meta redirect gaan omdat dat altijd ondersteunt word (javascript word vreemd genoeg niet altijd ondersteunt, vooral redirects worden vaak geblockt)

mijn methode is over het algemeen zo, in plaats van echo of iets dergelijks te doen stop ik alle output in $output en doe pas echo op het laatste moment, als er dan nog eens een header toegevoegt moet worden (denk aan cookies) dan kan dat nog zonder problemen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.