Controle gelijke waarden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Bij het controleren of er een dvd uitgeleend is geeft hij alleen de eerste uitgeleende dvd weer als uitgeleend en de volgende die uitgeleend is geeft hij weer als OK

Iemand enig idee of een opzetje voor mij ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
    echo '<h1>Overzicht van dvd\'s</h1>'.PHP_EOL;
    $sql2 =mysql_query("SELECT dvd_id FROM uitgeleend WHERE datum_terug < datum_weg",$conn);
    $data2 = mysql_fetch_array($sql2);
    $sql =mysql_query("SELECT id, naam FROM dvd ORDER BY naam ASC",$conn);
    if ( mysql_num_rows($sql) >= 1 ) {
        $i = 0;
        echo '<table border="0">'.PHP_EOL;
        while ($data = mysql_fetch_array($sql))
        {

            $naam = stripslashes( $data['naam'] );
            $i++;
            echo '<tr>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formleft">'.PHP_EOL;
            echo $i.')'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formdata">'.PHP_EOL;
            echo '<a href="'.dvd.'?p=detail&amp;id='.$data['id'].'" title="Bekijk de details van '.$naam.'" class="formleft">'.$naam.'&nbsp;&nbsp;</a>'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td>'.PHP_EOL;
            if ($data['id'] == $data2['dvd_id']) {
                echo'<img src="'.coreimg.'bad.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }
else {
                echo'<img src="'.coreimg.'good.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }

            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '</tr>'.PHP_EOL;
        }

        echo '</table>'.PHP_EOL;
    }
else {
        echo 'Er zijn hier geen dvd\'s gevonden.'.PHP_EOL;    
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 07:08:22
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Je doet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $data2
= mysql_fetch_array($sql2);
?>

dus je haalt maar 1 record op. Wat je nodig hebt, is alle records die aan je query voldoen.
Edit:

Als je datamodel goed is, zou het ook in 1 query moeten kunnen. Wat is de structuur van je tabellen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:41:00
Quote Anchor link
SQL dump

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
--

CREATE TABLE `acteurs` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `naam` varchar(120) NOT NULL default '',
  `foto` varchar(40) NOT NULL default '',
  `omschrijving` text NOT NULL,
  `regisseur_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `speelduur` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `jaar` year(4) NOT NULL default '0000',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd_acteurs` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `acteur_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `personagenaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd_genres` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `genre_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `genres` (
  `id` smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `genre` varchar(25) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=21 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `genres`
--

INSERT INTO `genres` VALUES (1, 'actie');
INSERT INTO `genres` VALUES (2, 'avontuur');
INSERT INTO `genres` VALUES (3, 'biografie');
INSERT INTO `genres` VALUES (4, 'documentaire');
INSERT INTO `genres` VALUES (5, 'drama');
INSERT INTO `genres` VALUES (6, 'familie');
INSERT INTO `genres` VALUES (7, 'fantasie');
INSERT INTO `genres` VALUES (8, 'geschiedenis');
INSERT INTO `genres` VALUES (9, 'horror');
INSERT INTO `genres` VALUES (10, 'komedie');
INSERT INTO `genres` VALUES (11, 'kortfilms');
INSERT INTO `genres` VALUES (12, 'misdaad');
INSERT INTO `genres` VALUES (13, 'muziek');
INSERT INTO `genres` VALUES (14, 'oorlog');
INSERT INTO `genres` VALUES (15, 'romantiek');
INSERT INTO `genres` VALUES (16, 'science fiction');
INSERT INTO `genres` VALUES (17, 'sport');
INSERT INTO `genres` VALUES (18, 'tekenfilm');
INSERT INTO `genres` VALUES (19, 'thriller');
INSERT INTO `genres` VALUES (20, 'western');

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `leners`
--

CREATE TABLE `leners` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `regisseurs` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `status` (
  `id` smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `status` varchar(25) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `uitgeleend` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `leners_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `datum_weg` date NOT NULL default '0000-00-00',
  `datum_terug` date NOT NULL default '0000-00-00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

Edit:
Alle gegevens in 1 query ophalen is geen probleem het probleem zit er bij in dat alle dvd.id opgehaald worden voor de lijst maar dat hij bij de uitgeleende dvd_id een ander icoontje moet zetten.

Mischien een handig weetje alleen de uitleen datum word ingevuld de retour datum bijft op 0 staan totdat hij terug is gebracht
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Probeer deze eens:

SELECT d.naam
FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
WHERE d.id = u.dvd_id
AND CURDATE() BETWEEN u.datum_weg AND u.datum_terug
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
Nu geeft hij aan dat er geen dvd's gevonden zijn :)

Mijn volgende vraag is eigenlijk, ik wil ALLE dvd's inhalen alleen bij de uitgeleende een ander icoontje als bij de anderen dus hoe markeer ik deze dan ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Het hangt er van af hoe je het in je DB bijhoudt. Als een DVD uitgeleend wordt, vul je dan meteen datum_weg en datum_terug in? Of blijft datum_terug leeg tot de DVD terugkomt?
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 23:00:00
Quote Anchor link
mijn vorige edit
Edit:
Alle gegevens in 1 query ophalen is geen probleem het probleem zit er bij in dat alle dvd.id opgehaald worden voor de lijst maar dat hij bij de uitgeleende dvd_id een ander icoontje moet zetten.

Mischien een handig weetje alleen de uitleen datum word ingevuld en de retour datum bijft op 0 staan totdat hij terug is gebracht
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Het kan, maar de query wordt ingewikkelder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT d.naam,
CASE
    WHEN u.datum_terug < u.datum_weg THEN 'ja'
    WHEN u.datum_terug >= u.datum_weg THEN 'nee'
END
AS dvd_uitgeleend
FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
WHERE d.id = u.dvd_id
 
Red Crew

Red Crew

19/10/2006 22:29:00
Quote Anchor link
Dit is BIJNA perfect alleen zou ik alle namen willen weergeven uit de tabel dvd's en alleen de uitgeleende dvd's markeren.

op deze manier geeft hij alle dvd's weer die ooit zijn uitgeleend met een aanduiding van de terug gebrachte.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    $sql
=mysql_query("
        SELECT d.id, d.naam,
        CASE
            WHEN u.datum_terug < u.datum_weg THEN 'true'
            WHEN u.datum_terug >= u.datum_weg THEN 'false'
        END
        AS dvd_uitgeleend
        FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
        WHERE d.id = u.dvd_id
        "
,$conn);

    if ( mysql_num_rows($sql) >= 1 ) {
        $i = 0;
        echo '<table border="0">'.PHP_EOL;
        while ($data = mysql_fetch_array($sql))
        {

            $naam = stripslashes( $data['naam'] );
            $uitgeleend = stripslashes( $data['dvd_uitgeleend']);
            echo $uitgeleend;
            $i++;
            echo '<tr>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formleft">'.PHP_EOL;
            echo $i.')'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formdata">'.PHP_EOL;
            echo '<a href="'.dvd.'?p=detail&amp;id='.$data['id'].'" title="Bekijk de details van '.$naam.'" class="formleft">'.$naam.'&nbsp;&nbsp;</a>'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td>'.PHP_EOL;
            if ($data['dvd_uitgeleend'] == 'true') {
                echo'<img src="'.coreimg.'bad.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }
else {
                echo'<img src="'.coreimg.'good.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }

            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '</tr>'.PHP_EOL;
        }

        echo '</table>'.PHP_EOL;
    }
else {
        echo 'Er zijn hier geen dvd\'s gevonden.'.PHP_EOL;    
?>

    }

Enig idee wat ik moet veranderen om alle namen uit de tabel dvd ipv uitgeleend weer te geven ?
edit: PHP tags vergeten, was onduidelijk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Dion

Dion

20/10/2006 21:56:00
Quote Anchor link
post ffe veranderd in nix. omdat het er al in stond:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dion
 
Red Crew

Red Crew

23/10/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost.
Deze query werd door Jelmer gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    $sql
=mysql_query("
        SELECT
            dvd.id as id,
            dvd.naam as naam,
        COUNT(uitgeleend.id) as dvd_uitgeleend
        FROM
            dvd
        LEFT JOIN
            uitgeleend ON uitgeleend.dvd_id = dvd.id
        AND
            uitgeleend.datum_terug = '0000-00-00'
        GROUP BY dvd.id
        "
,$conn);
[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.