Controle gelijke waarden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Bij het controleren of er een dvd uitgeleend is geeft hij alleen de eerste uitgeleende dvd weer als uitgeleend en de volgende die uitgeleend is geeft hij weer als OK

Iemand enig idee of een opzetje voor mij ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
    echo '<h1>Overzicht van dvd\'s</h1>'.PHP_EOL;
    $sql2 =mysql_query("SELECT dvd_id FROM uitgeleend WHERE datum_terug < datum_weg",$conn);
    $data2 = mysql_fetch_array($sql2);
    $sql =mysql_query("SELECT id, naam FROM dvd ORDER BY naam ASC",$conn);
    if ( mysql_num_rows($sql) >= 1 ) {
        $i = 0;
        echo '<table border="0">'.PHP_EOL;
        while ($data = mysql_fetch_array($sql))
        {

            $naam = stripslashes( $data['naam'] );
            $i++;
            echo '<tr>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formleft">'.PHP_EOL;
            echo $i.')'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formdata">'.PHP_EOL;
            echo '<a href="'.dvd.'?p=detail&amp;id='.$data['id'].'" title="Bekijk de details van '.$naam.'" class="formleft">'.$naam.'&nbsp;&nbsp;</a>'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td>'.PHP_EOL;
            if ($data['id'] == $data2['dvd_id']) {
                echo'<img src="'.coreimg.'bad.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }
else {
                echo'<img src="'.coreimg.'good.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }

            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '</tr>'.PHP_EOL;
        }

        echo '</table>'.PHP_EOL;
    }
else {
        echo 'Er zijn hier geen dvd\'s gevonden.'.PHP_EOL;    
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 02:31:55
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Je doet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $data2
= mysql_fetch_array($sql2);
?>

dus je haalt maar 1 record op. Wat je nodig hebt, is alle records die aan je query voldoen.
Edit:

Als je datamodel goed is, zou het ook in 1 query moeten kunnen. Wat is de structuur van je tabellen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:41:00
Quote Anchor link
SQL dump

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
--

CREATE TABLE `acteurs` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `naam` varchar(120) NOT NULL default '',
  `foto` varchar(40) NOT NULL default '',
  `omschrijving` text NOT NULL,
  `regisseur_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `speelduur` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `jaar` year(4) NOT NULL default '0000',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd_acteurs` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `acteur_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `personagenaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd_genres` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `genre_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `genres` (
  `id` smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `genre` varchar(25) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=21 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `genres`
--

INSERT INTO `genres` VALUES (1, 'actie');
INSERT INTO `genres` VALUES (2, 'avontuur');
INSERT INTO `genres` VALUES (3, 'biografie');
INSERT INTO `genres` VALUES (4, 'documentaire');
INSERT INTO `genres` VALUES (5, 'drama');
INSERT INTO `genres` VALUES (6, 'familie');
INSERT INTO `genres` VALUES (7, 'fantasie');
INSERT INTO `genres` VALUES (8, 'geschiedenis');
INSERT INTO `genres` VALUES (9, 'horror');
INSERT INTO `genres` VALUES (10, 'komedie');
INSERT INTO `genres` VALUES (11, 'kortfilms');
INSERT INTO `genres` VALUES (12, 'misdaad');
INSERT INTO `genres` VALUES (13, 'muziek');
INSERT INTO `genres` VALUES (14, 'oorlog');
INSERT INTO `genres` VALUES (15, 'romantiek');
INSERT INTO `genres` VALUES (16, 'science fiction');
INSERT INTO `genres` VALUES (17, 'sport');
INSERT INTO `genres` VALUES (18, 'tekenfilm');
INSERT INTO `genres` VALUES (19, 'thriller');
INSERT INTO `genres` VALUES (20, 'western');

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `leners`
--

CREATE TABLE `leners` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `regisseurs` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `status` (
  `id` smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `status` varchar(25) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `uitgeleend` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `leners_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `datum_weg` date NOT NULL default '0000-00-00',
  `datum_terug` date NOT NULL default '0000-00-00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

Edit:
Alle gegevens in 1 query ophalen is geen probleem het probleem zit er bij in dat alle dvd.id opgehaald worden voor de lijst maar dat hij bij de uitgeleende dvd_id een ander icoontje moet zetten.

Mischien een handig weetje alleen de uitleen datum word ingevuld de retour datum bijft op 0 staan totdat hij terug is gebracht
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Probeer deze eens:

SELECT d.naam
FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
WHERE d.id = u.dvd_id
AND CURDATE() BETWEEN u.datum_weg AND u.datum_terug
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
Nu geeft hij aan dat er geen dvd's gevonden zijn :)

Mijn volgende vraag is eigenlijk, ik wil ALLE dvd's inhalen alleen bij de uitgeleende een ander icoontje als bij de anderen dus hoe markeer ik deze dan ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Het hangt er van af hoe je het in je DB bijhoudt. Als een DVD uitgeleend wordt, vul je dan meteen datum_weg en datum_terug in? Of blijft datum_terug leeg tot de DVD terugkomt?
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 23:00:00
Quote Anchor link
mijn vorige edit
Edit:
Alle gegevens in 1 query ophalen is geen probleem het probleem zit er bij in dat alle dvd.id opgehaald worden voor de lijst maar dat hij bij de uitgeleende dvd_id een ander icoontje moet zetten.

Mischien een handig weetje alleen de uitleen datum word ingevuld en de retour datum bijft op 0 staan totdat hij terug is gebracht
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Het kan, maar de query wordt ingewikkelder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT d.naam,
CASE
    WHEN u.datum_terug < u.datum_weg THEN 'ja'
    WHEN u.datum_terug >= u.datum_weg THEN 'nee'
END
AS dvd_uitgeleend
FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
WHERE d.id = u.dvd_id
 
Red Crew

Red Crew

19/10/2006 22:29:00
Quote Anchor link
Dit is BIJNA perfect alleen zou ik alle namen willen weergeven uit de tabel dvd's en alleen de uitgeleende dvd's markeren.

op deze manier geeft hij alle dvd's weer die ooit zijn uitgeleend met een aanduiding van de terug gebrachte.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    $sql
=mysql_query("
        SELECT d.id, d.naam,
        CASE
            WHEN u.datum_terug < u.datum_weg THEN 'true'
            WHEN u.datum_terug >= u.datum_weg THEN 'false'
        END
        AS dvd_uitgeleend
        FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
        WHERE d.id = u.dvd_id
        "
,$conn);

    if ( mysql_num_rows($sql) >= 1 ) {
        $i = 0;
        echo '<table border="0">'.PHP_EOL;
        while ($data = mysql_fetch_array($sql))
        {

            $naam = stripslashes( $data['naam'] );
            $uitgeleend = stripslashes( $data['dvd_uitgeleend']);
            echo $uitgeleend;
            $i++;
            echo '<tr>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formleft">'.PHP_EOL;
            echo $i.')'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formdata">'.PHP_EOL;
            echo '<a href="'.dvd.'?p=detail&amp;id='.$data['id'].'" title="Bekijk de details van '.$naam.'" class="formleft">'.$naam.'&nbsp;&nbsp;</a>'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td>'.PHP_EOL;
            if ($data['dvd_uitgeleend'] == 'true') {
                echo'<img src="'.coreimg.'bad.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }
else {
                echo'<img src="'.coreimg.'good.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }

            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '</tr>'.PHP_EOL;
        }

        echo '</table>'.PHP_EOL;
    }
else {
        echo 'Er zijn hier geen dvd\'s gevonden.'.PHP_EOL;    
?>

    }

Enig idee wat ik moet veranderen om alle namen uit de tabel dvd ipv uitgeleend weer te geven ?
edit: PHP tags vergeten, was onduidelijk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Dion

Dion

20/10/2006 21:56:00
Quote Anchor link
post ffe veranderd in nix. omdat het er al in stond:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dion
 
Red Crew

Red Crew

23/10/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost.
Deze query werd door Jelmer gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    $sql
=mysql_query("
        SELECT
            dvd.id as id,
            dvd.naam as naam,
        COUNT(uitgeleend.id) as dvd_uitgeleend
        FROM
            dvd
        LEFT JOIN
            uitgeleend ON uitgeleend.dvd_id = dvd.id
        AND
            uitgeleend.datum_terug = '0000-00-00'
        GROUP BY dvd.id
        "
,$conn);
[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.