Cookie wil niet verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 20:30:25
Quote Anchor link
Hey allemaal!

Ik zit een beetje in de knoop met een scriptje..
Het is meer een onduidelijkheid over cookies eigenlijk..

Namelijk:
Ik heb een website waar het admin paneel hiervan in de map /admin zit.
Als er nu ingelogd word op de website zelf dan worden er 2 cookies
en 2 sessies aangemaakt namelijk:
cc_userid
cc_key

Door middel van deze sessies/cookies kan je het admin paneel betreden door
dus naar de map /admin te gaan of gewoon op een knop te drukken.. Nu het
probleem:

Het is op het adminpaneel, dus in de map /admin niet mogelijk om uit te loggen.
De uitlog pagina met hetvolgende script verwijderd de cookies niet die op
de website zelf zijn aangemaakt.

Het script:
uitloggen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

echo"
<fieldset>
<legend>Uitloggen</legend>"
;
if(sesCheck()) {
    $expire = time()-60;
    setcookie("cc_userid", '', $expire);
    setcookie("cc_key", '', $expire);
    session_destroy();
    echo"<img src=\"images/icons/10.png\" />Je bent succesvol uitgelogd. Bedankt voor je bezoek! Je zal doorgestuurd worden naar de homepagina van APChellover.";
    setLog('Uitgelogt.');
    refresh('3');
    
}
else {
    echo"Er is niemand ingelogd op deze computer, dus kan je ook niet uitloggen.";
}

echo"</fieldset>";
?>


Mijn vraag is dus of het gewoon niet mogelijk is een cookie te verwijderen
die in een andere map op de server aangemaakt is.. Of dat het gewoon een
fout in mijn script is.

Ik hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen!

Groetjes,

Mik ten Holt.
Gewijzigd op 26/01/2011 23:16:25 door Mik PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:17:22
 

26/01/2011 22:52:12
Quote Anchor link
Lees eerst eens setcookie...
 
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 23:06:58
Quote Anchor link
Heb ik gedaan ook op w3school maar ik kon de oplossing niet vinden...
Heb ook nooit eerder het probleem gehad met de cookies, dus daarom
vraag ik even om hulp.. Weet jij wel waar het door komt?
 
Th van

Th van

26/01/2011 23:20:48
Quote Anchor link
Ga nu eens naar die pagina die Karl aangeeft.

En kijk dan eens onder dit kopje:

Example #2 setcookie() delete example
 

26/01/2011 23:25:14
Quote Anchor link
NEEN!
Hoger.
Hoger.
Hoger!
De eerste belangrijke regel...
Het staat er zo ontzettend duidelijk.
 
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 23:28:44
Quote Anchor link
haha oke nog een keer lezen

Toevoeging op 26/01/2011 23:33:05:

Aha, ja ik zat net al een beetje te kutten met die 4e en 5e waarde van die cookie, maar er is dus niks uitgekomen, ik zal dat is proberen hoe het daar precies is aangegeven.. Alleen een ding snap ik niet.. /~rasmus/ Dat moet dus het path zijn naar de pagina waar de cookie is aangemaakt?

Toevoeging op 26/01/2011 23:45:28:

Oke, wat ik nu heb gedaan:

Ik heb gekeken naar dat waar de cookies aangemaakt worden en heb dit veranderd van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
=time()+60*60*24*30;
setcookie("cc_userid", $id, $expire);
setcookie("cc_key", $key, $expire);
?>

naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
=time()+60*60*24*30;
setcookie("cc_userid", $id, $expire, "/", ".raaviland.nl");
setcookie("cc_key", $key, $expire, "/", ".raaviland.nl");
?>


en het uitloggen heb ik veranderd van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
= time()-3600;
setcookie("cc_userid", '', $expire);
setcookie("cc_key", '', $expire);
?>

naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$expire
= time()-3600;
setcookie("cc_userid", '', $expire, "/", ".raaviland.nl");
setcookie("cc_key", '', $expire, "/", ".raaviland.nl");
?>


helaas zonder resultaat, hij verwijdert de cookie nogsteeds niet..
Ik ben radeloos, zouden jullie het kunnen 'verklappen'?
 

26/01/2011 23:55:06
Quote Anchor link
php.net:
setcookie() defines a cookie to be sent along with the rest of the HTTP headers. Like other headers, cookies must be sent before any output from your script (this is a protocol restriction). This requires that you place calls to this function prior to any output, including <html> and <head> tags as well as any whitespace.

Helemaal bovenin staat dit.
 
Mik PHP

Mik PHP

26/01/2011 23:59:58
Quote Anchor link
Oke, ik zal dit even gaan proberen. Maar alleen het rare is dat het uitloggen, wat precies op dezelfde manier als in mijn admin, het wel gewoon doet op de normale website. Dus op www.raaviland.nl als je daar op uitlogt dan doet hij het wel alleen op www.raaviland.nl/admin doet hij het niet.. maar ik zal kijken of dit een oplossing is. In ieder geval bedankt!
 

27/01/2011 00:03:46
Quote Anchor link
Het maakt niet uit of het werkt. Je hoort setcookie / header / session boven de html / output te hebben.
Het is net als een envelope. Op de envelope zet je waar die naar toe moet. Niet erin.
 
Mik PHP

Mik PHP

27/01/2011 00:06:20
Quote Anchor link
Oke, naja zo zie je maar, je hebt wel gelijk. Het werkt inderdaad.. Nou ik dank je echt hartelijk voor het helpen! Nu ga ik het systeem even omscripten!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.