Cookies willen niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Jesse Degger

Jesse Degger

25/02/2007 20:10:00
Quote Anchor link
ik heb net geprobeert om deze pop-up alleen tegeven als de cookie nog niet gezet is. bij het if statement ben ik nog niet gekomen. oftewel. de cookies willen niet gezet worden.
ik heb deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
<?php
$formulier
="<p align='center'><font size='4'>Hoe ben je op JesseD.nl terecht gekomen.</font><br>
</p>
<form method='POST' action='"
. $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>
    <center>
    <table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse; border-style: dotted; border-width: 0'

bordercolor='#111111' width='35%' id='AutoNumber1' height='199'>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_1' name='_1'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Gehoort
        van een ander.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_2' name='_2'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Reclame.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_3' name='_3'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Een zoek
        machine.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_4' name='_4'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Via een
        Forum/Gastenboek</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_5' name='_5'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Puur
        toeval.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_6' name='_6'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        Doorgelinkt via andere site.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_7' name='_7'></td>
        <td width='98%' height='20' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Ik keek
        op tip van&nbsp; beheerder.</td>
      </tr>
      <tr>
        <td width='2%' height='19' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>
        <input type='radio' value='_8' name='_8'></td>
        <td width='98%' height='19' style='border: 1px dotted #C0C0C0'>Anders</td>
      </tr>
      </table>
    </center>
  </div>
  <p align='center'><input type='submit' value='Stem.' name='B1'><br>
  <i>Stemmen is in zijn totaal anoniem,<b> geen uitzonderingen</b>. Deze pop-up komt
  elke keer terug tenzij je stemt.</i></p>
</form>"
;
echo $formulier;

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

if ($_POST['_1']==true)
{

$message="er is gestemd op: Gehoort van een ander.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_2']==true)
{

$message="er is gestemd op: Reclame.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_3']==true)
{

$message="er is gestemd op: Een zoek machine.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_4']==true)
{

$message="er is gestemd op: Via een Forum/Gastenboek.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_5']==true)
{

$message="er is gestemd op: Puur toeval.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_6']==true)
{

$message="er is gestemd op: Doorgelinkt via andere site.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_7']==true)
{

$message="er is gestemd op: Ik keek op tip van beheerder.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}

if ($_POST['_8']==true)
{

$message="er is gestemd op: Anders.";
$subject="Gestemd";
mail( "[email protected]", $subject, $message);
echo "<center>Bedankt voor uw medewerking</center>";
}
}

?>


bij elke
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if ($_POST['_getal']==true) ?>

moet een actie bijkomen die een cookie write. (ze hoeven niet verschillen dezijn) khad net van php.net setcookie ofzo maar hij zet helemaal niks. van alels geprobeert.

ikzou hopen dat iemand oplossing weet
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:45:55
 
Ponzi

Ponzi

25/02/2007 20:25:00
Quote Anchor link
Ben je er zeker van dat je de cookie aanmaakt voor er enige output naar de webbrowser is :-) ?
 
Barry

Barry

25/02/2007 20:52:00
Quote Anchor link
set es helemaal bovenaan je script ob_start();

en laat 'm dan gewoon de cookie zetten...

Groet,

Barry
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/02/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Dankje barry ! het werkt :D
 
Jesse Degger

Jesse Degger

26/02/2007 15:52:00
Quote Anchor link
nieuw probleem:

ik wil dat hij controleert of cookie bestaat. he tlukt moet niet. half php.net afgezocht maar nee. :S

please help my :) Tnqu..Jesse
 
PHP Newbie

PHP Newbie

26/02/2007 16:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if(isset($_COOKIE['cookienaam']))
?>
 
Jesse Degger

Jesse Degger

26/02/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
if(isset($_COOKIE['poll_hoe_kom_je_hier'])) { echo "<center>er is al gestemd in de poll";
}
else { echo "Nog niet gestemd"; }
?>


werkt niet..

<edit> laatmaar, het path stond niet goed x'D </edit>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2007 17:04:00
Quote Anchor link
En wat werkt er wél? Je geeft niet erg veel info.
 
Jesse Degger

Jesse Degger

26/02/2007 17:04:00
Quote Anchor link
zie post voor uw reactie.
 
Jesse Degger

Jesse Degger

27/02/2007 20:04:00
Quote Anchor link
laatmaar, was ob_start vergeten -.-
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.