Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Marijn

Marijn

10/10/2005 20:35:00
Quote Anchor link
Ik heb een inlogscript gemaakt..
daar zet ik mijn sessies in..
nu wil ik er een cookie aan toevoegen..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
setcookie("login", $iets , time()+60*60*24*30); //cookie wordt 30 dagen bewaard.
?>


als je dan inlogt.. krijg je een header fout.. terwijl
sessionstart(); gewoon helemaal bovenaan staat.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:39:46
 
S -

S -

10/10/2005 20:47:00
Quote Anchor link
wat is die fout dan?
en kan je een paar regels rond om de fout laten zien?
 
Vdleije .

vdleije .

10/10/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Dat probleem heb ik ook, dat komt doordat er of css tussen de SESSION en cookie zit, of de headers zoals: <meta ... blablabla>
 
Marijn

Marijn

10/10/2005 23:45:00
Quote Anchor link
er zit niets tussen de session en het stuk dat ik het cookie set..
 
Marijn

Marijn

11/10/2005 17:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?
if ($submit){
if (isset($_COOKIE['login'])){
    echo "je bent al bekend ";
}

else{
    
    $sql_db = "SELECT id, loginnaam, paswoord, admin FROM $table WHERE loginnaam = '$_POST[loginnaam]' AND paswoord = '$_POST[paswoord]' '$_POST[admin]' ";
    $res_db = mysql_query($sql_db);

    // check of er een overeenkomst is met ingevoerde en uitgelezen bestanden
    if (mysql_num_rows($res_db) >= 1)
    {

        // zet de values van database in een array
        $row = mysql_fetch_array($res_db);

        // zet de sessions
        $sess_id = $row[id];
        $sess_loginnaam = $row[loginnaam];
        $sess_admin = $row[admin];

    
        // registreer ze
         $_SESSION['sess_id'] = $sess_id;  
         $_SESSION['sess_loginnaam'] = $sess_loginnaam;
         $_SESSION['sess_admin'] = $sess_admin;

$een = $sess_loginnaam;
setcookie("login", $een , time()+60*60*24*30); //cookie wordt 30 dagen bewaard.

else{
//form
?>
 
Eris -

Eris -

11/10/2005 17:50:00
Quote Anchor link
En dit include je ergens in. Wat is de exacte foutmelding?
 
S -

S -

11/10/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Ik kan niet zien of dit moet in het gehele script, maar heb je gekeken naar de '{' en '}':


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?
if ($submit){
if (isset($_COOKIE['login'])){
    echo "je bent al bekend ";
}

else{
    
    $sql_db = "SELECT id, loginnaam, paswoord, admin FROM $table WHERE loginnaam = '$_POST[loginnaam]' AND paswoord = '$_POST[paswoord]' '$_POST[admin]' ";
    $res_db = mysql_query($sql_db);

    // check of er een overeenkomst is met ingevoerde en uitgelezen bestanden
    if (mysql_num_rows($res_db) >= 1)
    {

        // zet de values van database in een array
        $row = mysql_fetch_array($res_db);

        // zet de sessions
        $sess_id = $row[id];
        $sess_loginnaam = $row[loginnaam];
        $sess_admin = $row[admin];

    
        // registreer ze
         $_SESSION['sess_id'] = $sess_id;  
         $_SESSION['sess_loginnaam'] = $sess_loginnaam;
         $_SESSION['sess_admin'] = $sess_admin;

$een = $sess_loginnaam;
setcookie("login", $een , time()+60*60*24*30); //cookie wordt 30 dagen bewaard.
} // MISCHIEN MOET ER HIER NOG ÉÉN
else{
//form
?>
 
Han eev

Han eev

11/10/2005 18:38:00
Quote Anchor link
$sess_id = $row[id];
$sess_loginnaam = $row[loginnaam];
$sess_admin = $row[admin]; zet die namen is tussen de quotes!
dus $row['admin'] enz...
 
Marijn

Marijn

11/10/2005 19:41:00
Quote Anchor link
helpt ook niets..
ik ben opnieuw gaan sleutelen aan mijn script..
nu heb ik mijn cookies werkend..
Probelemen zo goed als weg..
nu vroeg ik me af hoe je kan voorkomen dat als je 2 variabelen vergelijk kan dat ze hoofdlettergevoelig zijn..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

11/10/2005 19:54:00
Quote Anchor link
setcookie is net als header, er mag geen output voor komen. Ik los het altijd op door een meta refresh naar setcookie.php te maken, en daar de cookie te setten.
 
Marijn

Marijn

11/10/2005 19:59:00
Quote Anchor link
mhh.. maar hoe komt het dan dat je het vaak in scriptjes tussendoor ziet staan?
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2005 20:25:00
Quote Anchor link
ob_start(); ^^,
Alle output wordt gebufferd, dus niet echt als output gegeven. Nu kan je rustig vanalles echoën voordat je setcookie() of header() doet. ob_start() houd alles tegen, en stuurt de hele handel, dus dan de headers eerst, pas aan het eind van het script op als uitvoer.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.