cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:01:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een login-systeem op mijn website. nu wil ik gebruik gaan maken van een systeempje wat hier op de site staat (php/mysql inlog funcitie) Na veel geklooi heb ik het voormekaar dat de database goed functioneert. krijg ik de volgende melding:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/derrudi.org/test/index.php:8) in /home/derrudi.org/test/index.php on line 88

Dit heeft met het cookie te maken toch? wat gaat er mis?

greetz Rudi
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:14:11
 
B a s
Beheerder

B a s

30/09/2004 15:09:00
Quote Anchor link
wat is het url adres van het script die je gebruikt??

die error houdt in ieder geval in, dat je een spatie, stukje tekst of html code (dus elk soort van output) boven je session_start(); of setcookie() hebt staan..

je moet er voor zorgen dat setcookie() of session_start() helemaal bovenaan je pagina staat.. er mag wel eerst een database connectie gemaakt worden etc. maar je moet er wel voor zorgen dat session_start() of setcookie() voor wat voor soort tekst ook komt.. of dit nu een spatie, html, tekst of javascript is maakt niet uit..
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:13:00
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:14:00
Quote Anchor link
hierin staat de setcookie toch ergens onderaan.. (toch?)
 
B a s
Beheerder

B a s

30/09/2004 15:18:00
Quote Anchor link
zie dat is allemaal wel goed, maar jij gebruikt dit script denk ik in je eigen layout en daardoor doet hij het niet goed.. jij hebt zelf denk ik een html pagina met html ofzo erin en daarna komt dit scriptje pas.. lees ff goed want leg het vlgns mij wel erg duidelijk uit zo :)
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:27:00
Quote Anchor link
hmm... :$ k vat het nog niet helemaal. Hij moet pas die setcookie doen als er ingelogd wordt toch? In de tutorial staat duidelijk dat die code onderaan moet staan..
Hoe los ik dat op dan?
 
B a s
Beheerder

B a s

30/09/2004 15:35:00
Quote Anchor link
wat is je website??
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:38:00
Quote Anchor link
http://test.derrudi.org

Heb m als zo gemaakt naast www.derrudi.org. kan ik lekker blijven testen :)
Gewijzigd op 30/09/2004 15:39:00 door Rutger Gelling
 
B a s
Beheerder

B a s

30/09/2004 15:42:00
Quote Anchor link
eigenlijk heb ik url of instructies nodig waar ik kan inloggen met welke test gegevens :)

Edit:
ik wil die error zien.. want je doet eerst tekst, daarna login script en niet andersom zoals ik zeg dat het moet
Gewijzigd op 30/09/2004 15:50:00 door B a s
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:50:00
Quote Anchor link
http://test.derrudi.org kun je inloggen met N: test P: test
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:51:00
Quote Anchor link
of bedoel je da nie? :)
 
B a s
Beheerder

B a s

30/09/2004 15:51:00
Quote Anchor link
<html>
<head>
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico">
<META NAME="author" LANG="nl" CONTENT="DeRRudi">
<META NAME="description" LANG="nl" CONTENT="DeRRudi.org, Over Mezelf (Rutger Gelling), Zwemmen, Drummen, foto's en FEESTEN!!">
<META NAME="keywords" LANG="nl" CONTENT='DeRRudi, Rutger, Gelling, Rutger Gelling, zwemmen, TriVia, trivia, wedstrijd zwemmen, drummen, informatica, fitness'>
<title>
DeRRudi.org
</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/main.css">
<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="./css/script.js"></script>

</head>

<body topmargin='0' leftmargin='0' marginheight='0' marginwidth='0' scroll='no' background='./images/kant.jpg'>
<br />
<b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/derrudi.org/test/index.php:57) in <b>/home/derrudi.org/test/index.php</b> on line <b>16</b><br />

ik zei toch :) eerst html daarna het login script.. wat je moet doen is dus BOVEN <html> het loginscript gebruiken..
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 15:57:00
Quote Anchor link
ok.. was de include van session vergeten :$ die stond er nog onder..

nu is de foutmelding weg.. maar ben ik nog niet ingelogd. :(
 
B a s
Beheerder

B a s

30/09/2004 16:10:00
Quote Anchor link
heb je dat wachtwoord in je users tabelletje wel md5??

zo niet dan kun je het wachtwoord 'test' omzetten in md5 hash via:

http://www.phphulp.nl/voorbeeld/md5_encryption.php

filename van die url moest wezen md5_hash maar dat wist ik toen nog niet :P

je kunt straks testen via:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo var_dump($_COOKIE);
?>


als er staat NULL dan lukt het niet.. staat er iets anders dan lukt het wel.. var_dump() geeft array terug met key's en values van al je cookies :)
Gewijzigd op 30/09/2004 16:10:00 door B a s
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 16:14:00
Quote Anchor link
heb ik gedaan. Het cookie is ook goed aangemaakt.
er zijn ook geen foutmeldingen.
 
Winston Smith

Winston Smith

30/09/2004 17:06:00
Quote Anchor link
Nog een kleine opmerking mijner zijds :)

Die error van headers already sent wil ook nog wel eens op te lossen zijn door ob_start(); op de eerste regel van je pagina te zetten.
En in je php.ini kan je volgens mij ook instellen dat eerst alle headers verzameld worden voordat er output is.

Dacht ik :P
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

30/09/2004 23:36:00
Quote Anchor link
OP een of andere manier kan hij nu: $user('name') niet weer vinden. de hele $user is leeg. Hoe los ik dit op..
 
B a s
Beheerder

B a s

01/10/2004 09:56:00
Quote Anchor link
wat is $user?? als dat een array is gebruik je niet ( ) maar [ ] .. graag wat duidelijkere vragen en zelf ook inzet tonen :)
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

01/10/2004 10:48:00
Quote Anchor link
okeuj :)

Mijn inzet is vrij hoog hoor! :)

Bij het inloggen gebruikt hij een controle op $user['name'] dit is een variabele van het type usersession. Deze wordt gedefinieerd in sessions.php. Hij gaat na het inloggen controleren of: $user['name'] bestaat. Ook al gaat al het inloggen goed. $user['name'] blijft altijd leeg. (heb al een controle uitgevoerd).
Gewijzigd op 01/10/2004 13:15:00 door Rutger Gelling
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

01/10/2004 13:27:00
Quote Anchor link
OK, volgende wat ik gevonden heb. Hij kan het cookie niet uitlezen. Als er geen login of logout is gaat hij de timehash van het cookie vergelijken met die van de database. als dit overenkomt returnt ie :$user. dit is de array die hij uitgelezen heeft uit de database.

OP het moment dat hij het cookie wil uitlezen moet er een timehash komen. Die vind hij niet. is deze: $_COOKIE[$website] functie dan wel goed? met dit returnt ie een 0-waarde. de inhoud van het cookie is wel goed (heb ik gecontroleerd) en komt overeen met de timehash van de database.
 
Rutger Gelling

Rutger Gelling

01/10/2004 13:37:00
Quote Anchor link
wat een niet aanwezige / in :$path al niet kan doen :S

finally it works.. dat had niet zo lang hoeven duren :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.