Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »
Yme-Jan

Yme-Jan

10/05/2005 19:13:00
Quote Anchor link
ik heb deze tut gelezen, maar ik snap er eigenlijk nog niks van..
ik wil mijn site namelijk cookie based maken,
zodat je maar 1x hoeft in te loggen enzo..
maar hoe werkt dan zoiets?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:19:12
 
Jelmer -

Jelmer -

10/05/2005 20:23:00
Quote Anchor link
if(!isset($_COOKIE['loggedin'])){
//login
}

if($_POST['password'] == "goed"){
setcookie("loggedin", "ik ben wel ingelogd!", time()+3600*24,"/",".phphulp.nl",0);
}

edit: PS: dit is niet de meest veilige manier ^^,
En verder kun je ook sessions gebruiken, daarmee blijft iemand ingelogd totdat hij zijn browser afsluit.
PPS: hou er wel rekeing mee dat er mensen zijn die cookies uitzetten. Dus je site cookie-based maken is ook niet echt een goed idee, nee, maak hem liever cookie-enabled.
Gewijzigd op 10/05/2005 20:25:00 door Jelmer -
 
Yme-Jan

Yme-Jan

11/05/2005 22:49:00
Quote Anchor link
mja.. maar werkt dat cookie-enebled anders dan?
 
Frank

Frank

11/05/2005 22:58:00
Quote Anchor link
Ja, dan werkt het ook wanneer een bezoeker geen cookies accepteerd. Oftewel een combinatie van sessions en cookies.
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 10:49:00
Quote Anchor link
ik bedoel qua script ;)

edit: hoe haal ik da gegeven van username uit de cookie om te gebruiken in bijv. een query?
Gewijzigd op 12/05/2005 10:52:00 door Yme-Jan
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 11:21:00
Quote Anchor link
Fout 1:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/level/home.php:17) in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/php/login.php on line 15
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
setcookie("treadstone", "$username", time()+3600*24,"/ts/",".a4o.nl",0); // regel 15
?>

hij maakt de cookie niet aan.

Fout 2:
wil ik inloggen met sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
$session
= $_SESSION['ts'];
$cookie = $_COOKIE['ts'];

if(!$cookie){
    echo "Niet ingelogd";
}
elseif(!$session){
    echo "Niet ingelogd";
}
else{
    echo "Wel ingelogd";
}

?>


hij kijkt of de cookie bestaat, besaat niet.
echter de sessie bestaat wel,
tog staat er Niet ingelogd..
hoe kan ik er voor zorgen dat hij de 1 met rust laat als die er niet is..

Edit:
Fout 2 is opgelost
Gewijzigd op 12/05/2005 11:28:00 door Yme-Jan
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 12:20:00
Quote Anchor link
login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if($session){
    echo "You are already logged in.";    
}
else{
#########################################
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST){
    $username = $_POST['username'];
    $password = md5($_POST['password']);
    $b_cookie = $_POST['cookie'];
    
        $query = mysql_query("SELECT * FROM `ts_members` WHERE `username`='$username' AND `password`='$password'");
        $check = mysql_fetch_object($query);
        if(mysql_num_rows($query) != 0 && $check->activated == 1){
            if($b_cookie == ON){
                setcookie("treadstone", "$username", time()+3600*24,"/",".a4o.nl",1);
            }
else{
                $_SESSION['ts'] = $username;
            }

    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td><b>Login</b></td></tr>";
    echo "<tr><td>You are logged in successfully. $b_cookie </td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"1; url=index.php\">";
    
        }
else{
    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td><b>ERROR</b></td></tr>";
    echo "<tr><td>Login Failure:<br>
                  1. Wrong Username or Password<br>
                  2. Empty Fields<br>
                  3. Account UnActivated"
;
    echo "</table>";
        }
}
else{
    ?>
<FORM ACTION="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" METHOD="POST">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Username:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"text\" style=\"width: 90%\" name=\"username\"></td></tr>";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Password:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"password\" style=\"width: 90%\" name=\"password\"></td></tr>";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Remember Me:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"checkbox\" name=\"cookie\" value=\"ON\"></td></tr>";
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" value=\"Login\"></td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";

} }

?>


hier zit de fout op regel 15:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/level/home.php:17) in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/php/login.php on line 15

regel 15 is de setcookie...
weet iemand mss hoe ik dit kan verhelpen?
 
Eris -

Eris -

12/05/2005 12:30:00
Quote Anchor link
Heb je de php faq op deze pagina al gelezen?
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 12:51:00
Quote Anchor link
:|
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 13:18:00
Quote Anchor link
[faq] [/faq]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.