Couldn't find mysqli probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

02/02/2013 19:23:19
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik word helemaal gek.
Ik heb het volgende script wat maar een error blijft geven...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($result = $mysqli->query($qry)):
                    
                        if(!empty($_POST['voorn'])): $_SESSION['Form']['voorn'] = $_POST['voorn']; endif;
                        if(!empty($_POST['achtern'])): $_SESSION['Form']['achtern'] = $_POST['achtern']; endif;
                        
                        $_SESSION['Form']['error'] = false;
                        $_SESSION['Form']['succes'] = true;
                
                else:
                
                    $_SESSION['Form']['error'] = true;
                    $_SESSION['Form']['msg'] = 'Uw aanmelding kon niet worden voltooid.';
                
                endif;

?>


Ik krijg de error:

Warning: mysqli::query() [mysqli.query]: Couldn't fetch mysqli in /home/paintmarkt/domains/paintballmarkt.nl/public_html/beta1.1/php/registreren.php on line 483

Heeft iemand enig idee wat ik moet doen en wat ik fout doe??

Waarop if($result = $mysqli->query($qry)): dus line : 483 is...
Gewijzigd op 02/02/2013 19:23:56 door Joni Fleischer
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:04:04
 
Wouter J

Wouter J

02/02/2013 19:30:02
Quote Anchor link
Kunnen we vrij weinig over zeggen als we niet zien hoe je mysqli aan hebt gemaakt en hoe $qry eruit ziet ect.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

02/02/2013 20:17:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$qry
= "INSERT INTO users VALUES(";
            $qry .= "'',";                                 // ID toevoegen
            $qry .= "'".$emailadres."',";                 // E-mail
            $qry .= "'".$wachtwoord."',";                 // Wachtwoord
            $qry .= "'".$voornaam."',";                 // Voornaam
            $qry .= "'".$achternaam."',";                 // Achternaam
            $qry .= "'".$postcode."',";                 // Postcode
            $qry .= "'".$huisnr."',";                     // Huisnummer
            $qry .= "'".$adres."',";                     // Adres
            $qry .= "'".$woonplaats."',";                 // Woonplaats
            $qry .= "'".$provincie."',";                 // Provincie
            $qry .= "'".$geboortedatum."',";             // Geboortedatum
            $qry .= "'".$geslacht."',";                 // Geslacht
            $qry .= "'".$telefoonnummer."',";             // Telefoon nummer
            $qry .= "'".$mobielnummer."',";             // Mobiel nummer
            $qry .= "'".date("Y-m-d")."',";             // Inschrijf datum
            $qry .= "'non-actief',";                     // Status
            $qry .= "'".$activatienummer."',";             // Activatie code
            $qry .= "'".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";     // IP adres
            $qry .= ")";
?>


En de mysqli:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$mysqli
= new mysqli(DATABASE_HST,USER_DB,PASS_DB,DATABASE_DB);
    if(mysqli_connect_errno())
    {

        trigger_error('Fout bij verbinding: '.$mysqli->error);
    }

?>
 
Wouter J

Wouter J

02/02/2013 20:20:51
Quote Anchor link
Je gaat van een mysqli object stijl (new MySQLi) naar een mysql procedurele stijl (mysqli_connect_errno) en weer naar een mysqli object stijl ($mysqli->query). Kies wat je wilt gebruiken: Of de procedurele of de object stijl.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

02/02/2013 20:23:02
Quote Anchor link
Is dat dan ook het probleem of een opmerking?

Ben bekend met het oude programeren, maar mysqli is nieuw voor mij..

Toevoeging op 02/02/2013 20:26:11:

Probleem al gevonden..

Had DATABASE_HOST mijn username ingevuld ipv localhost :D
 
Wouter J

Wouter J

02/02/2013 20:27:43
Quote Anchor link
Dat is inderdaad de oplossing en daarnaast nog veel duidelijker ook.

MySQLi kan op 2 manieren gebruikt worden, met allemaal functies:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mysqli
= new mysqli_connect(...);

$result = mysqli_query($mysqli, 'SELECT foo FROM bar');

while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
    echo $row['foo'];
}

?>

Of in de object stijl:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mysqli
= new MySQLi(...);

$result = $mysqli->query('SELECT foo FROM bar');

while ($row = $result->fetch_assoc()) {
    echo $row['foo'];
}

?>


Je moet 1 van die 2 kiezen, nu mix je die. Lees anders eens deze goede tutorial over MySQLi: http://phptuts.nl/view/26/
 
Erwin H

Erwin H

03/02/2013 09:39:44
Quote Anchor link
Even een tip. Dit:
Joni Fleischer op 02/02/2013 20:17:56:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            $qry
.= "'',";                                 // ID toevoegen
?>

Doe je neem ik aan omdat het id veld een integer is met een auto_increment. Dan is dit in principe fout. Een string kan je namelijk niet in een integer veld proppen. Omdat mysql nogal makkelijk is zal het automatisch worden geconverteerd naar een nieuwe id waarde, maar je krijgt wel een warning "Incorrect integer value: '' for column 'id' at row 1".
Bij een auto_increment kan je de waarde gewoon weglaten, dan is er niets aan de hand. Wat je dan wel zal moeten doen (en wat altijd verstandig is) is het definieren van alle kolommen die je wilt invoeren. Nu geef je alleen een rits waardes, maar laat je het aan mysql om het in de juiste kolom in te voeren, dat is een recept voor fouten. Beter sql statement zou dus dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$qry
= 'INSERT INTO users(email, wachtwoord, voornaam, achternaam, etc, etc)
VALUES("'
.$emailadres.'","'.$wachtwoord.'","'.$voornaam.'","'.$achternaam.'","'.etc etc.'")';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.