countries.php mist enkele landen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »
Stephen c

Stephen c

21/07/2011 11:35:41
Quote Anchor link
Hoi,

Op ons Conferentie website (Gemaakt in Joomla) heb ik een probleem waar b.v. Morocco wordt niet herkend.
In de component file, 'countries.php', gevonden in models / com_conferences / components zie ik dat Morocco niet eens bestaat.

Als ik dit: $countries["Morocco"] = array("Morocco", "Morocco");

erin plaakt zou dat dan werken?


Alvast bedankt,

Stephen


---------------------------------------------------------
countries.php FILE



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
<?php


setCountries();

function
setCountries(){
  global $countries;
  
$countries =  array();
$countries["Albania"] = array("Albania", "Republic of Albania");
$countries["Australia"] = array("Australia", "Commonwealth of Australia");
$countries["Austria"] = array("Austria", "Republic of Austria");
$countries["Bahamas"] = array("The Bahamas", "Commonwealth of The Bahamas");
$countries["Bangladesh"] = array("Bangladesh", "The People's Republic of Bangladesh");
$countries["Belgique"] = array("Belgium ", "Kingdom of Belgium");
$countries["Belgium"] = array("Belgium ", "Kingdom of Belgium");
$countries["Belgium Brussels"] = array("Belgium ", "Kingdom of Belgium");
$countries["Beligum"] = array("Belgium", "Kingdom of Belgium");
$countries["Bolivia"] = array("Bolivia", "The Plurinational State of Bolivia");
$countries["Bosnia And Herzegovina"] = array("Bosnia and Herzegovina", "Bosnia and Herzegovina");
$countries["Bosnia and Herzegovina"] = array("Bosnia and Herzegovina", "Bosnia and Herzegovina");
$countries["Brasil"] = array("Brazil", "Federative Republic of Brazil");
$countries["Brazil"] = array("Brazil", "Federative Republic of Brazil");
$countries["Bulgaria"] = array("Bulgaria","Republic of Bulgaria");
$countries["Burkina Faso"] = array("Burkina", "Burkina Faso");
$countries["Cambodia"] = array("Cambodia", "Kingdom of Cambodia");
$countries["Cameroon"] = array("Cameroon", "Republic of Cameroon");
$countries["Canada"] = array("Canada", "Canada");
$countries["Cayman Islands"] = array("Cayman Islands", "Cayman Islands");
$countries["China"] = array("People's Republic of China", "People's Republic of China");
$countries["Costa Rica"] = array("Costa Rica", "Republic of Costa Rica");
$countries["Croatia"] = array("Croatia", "Republic of Croatia");
$countries["Cyprus"] = array("Cyprus", "Republic of Cyprus");
$countries["Czech Rep."] = array("Czech Republic", "Czech Republic");
$countries["Czech Republic"] = array("Czech Republic", "Czech Republic");
$countries["Denmark"] = array("Denmark", "Denmark");
$countries["Ecuador"] = array("Ecuador", "Republic of Ecuador");
$countries["Estonia"] = array("Estonia", "Republic of Estonia");
$countries["Finland"] = array("Finland", "Republic of Finland");
$countries["France"] = array("France", "French Republic");
$countries["Germany"] = array("Germany", "Federal Republic of Germany");
$countries["Greece"] = array("Greece", "Hellenic Republic");
$countries["Greece - Belgium"] = array("Greece", "Hellenic Republic");
$countries["Hong Kong"] = array("Hong Kong", "Hong Kong");
$countries["Hungary"] = array("Hungary", "Republic of Hungary");
$countries["India"] = array("India", "Republic of India");
$countries["Indonesia"] = array("Indonesia", "Republic of Indonesia");
$countries["Iran"] = array("Iran", "Islamic Republic of Iran");
$countries["Iran, Islamic Republic Of"] = array("Iran", "Islamic Republic of Iran");
$countries["Ireland"] = array("Ireland", "Ireland");
$countries["Israel"] = array("Israel", "State of Israel");
$countries["Italy"] = array("Italy", "Italian Republic");
$countries["Japan"] = array("Japan", "Japan");
$countries["Jordan"] = array("Jordan", "Hashemite Kingdom of Jordan");
$countries["Korea"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Korea - South"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Korea, Republic Of"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Kosovo"] = array("Kosovo", "Republic of Kosovo");
$countries["Lao People's Democratic Republic"] = array("Laos", "Lao People's Democratic Republic");
$countries["Laos"] = array("Laos", "Lao People's Democratic Republic");
$countries["Lebanon"] = array("Lebanon", "Republic of Lebanon");
$countries["United States"] = array("USA", "United States of America");
$countries["Luxembourg"] = array("Luxembourg", "Grand Duchy of Luxembourg");
$countries["Luxemburg"] = array("Luxembourg", "Grand Duchy of Luxembourg");
$countries["Macedonia"] = array("Macedonia", "Republic of Macedonia");
$countries["Macedonia, The Former Yugoslav Republic Of"] = array("Macedonia", "Republic of Macedonia");
$countries["Malaysia"] = array("Malaysia", "Malaysia");
$countries["Manila"] = array("Philippines", "Republic of the Philippines");
$countries["Mauritius"] = array("Mauritius", "Republic of Mauritius");
$countries["Germany"] = array("Germany", "Federal Republic of Germany");
$countries["Mexico"] = array("Mexico", "United Mexican States");
$countries["Micronesia"] = array("Micronesia", "Micronesia");
$countries["Monaco"] = array("Monaco", "Principality of Monaco");
$countries["Nederland"] = array("Netherlands", "The Netherlands");
$countries["Nepal"] = array("Nepal", "Federal Democratic Republic of Nepal");
$countries["Netherlands"] = array("Netherlands", "The Netherlands");
$countries["New Zealand"] = array("New Zealand", "New Zealand");
$countries["Nigeria"] = array("Nigeria", "Federal Republic of Nigeria");
$countries["Norway"] = array("Norway", "Kingdom of Norway");
$countries["Pakistan"] = array("Pakistan", "Islamic Republic of Pakistan");
$countries["People's Republic of China"] = array("People's Republic of China", "People's Republic of China");
$countries["Peru"] = array("Peru", "Republic of Peru");
$countries["Philippines"] = array("Philippines", "Republic of the Philippines");
$countries["Poland"] = array("Poland", "Republic of Poland");
$countries["Portugal"] = array("Portugal", "Portuguese Republic");
$countries["Qatar"] = array("Qatar", "State of Qatar");
$countries["Republic of Indonesia"] = array("Indonesia", "Republic of Indonesia");
$countries["Republic of Korea"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Republic of South Africa"] = array("South Africa", "Republic of South Africa");
$countries["Romania"] = array("Romania", "Romania");
$countries["Rwanda"] = array("Rwanda", "Republic of Rwanda");
$countries["Serbia"] = array("Serbia", "Republic of Serbia");
$countries["Serbia And Montenegro"] = array("Serbia And Montenegro", "Serbia And Montenegro");
$countries["Sierra Leone"] = array("Sierra Leone", "Republic of Sierra Leone");
$countries["Singapore"] = array("Singapore", "Republic of Singapore");
$countries["Slovakia"] = array("Slovakia", "Slovak Republic");
$countries["Somalia"] = array("Somalia", "Republic of Somalia");
$countries["South Africa"] = array("South Africa", "Republic of South Africa");
$countries["South Korea"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Spain"] = array("Spain", "Kingdom of Spain");
$countries["Sri Lanka"] = array("Sri Lanka", "Democratic Socialist Republic of Sri Lanka");
$countries["Suisse"] = array("Switzerland ", "Swiss Confederation");
$countries["Sweden"] = array("Sweden", "Kingdom of Sweden");
$countries["Swiss"] = array("Switzerland ", "Swiss Confederation");
$countries["Switzerland"] = array("Switzerland ", "Swiss Confederation");
$countries["Taiwan"] = array("Taiwan", "Taiwan");
$countries["Thailand"] = array("Thailand", "Kingdom of Thailand");
$countries["The Netherlands"] = array("Netherlands", "The Netherlands");
$countries["The Philippines"] = array("Philippines", "Republic of the Philippines");
$countries["Tokelau"] = array("New Zealand", "New Zealand");
$countries["Uganda"] = array("Uganda", "Republic of Uganda");
$countries["UK"] = array("UK", "United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland");
$countries["Ukraine"] = array("Ukraine", "Ukraine");
$countries["United Arab Emarates"] = array("United Arab Emirates", "United Arab Emirates");
$countries["United Arab Emirates"] = array("United Arab Emirates", "United Arab Emirates");
$countries["United Kingdom"] = array("UK", "United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland");
$countries["United States"] = array("USA", "United States of America");
$countries["United States of America"] = array("USA", "United States of America");
$countries["USA"] = array("USA", "United States of America");
$countries["USA Boston"] = array("USA", "United States of America");
$countries["Vatican"] = array("Vatican City", "State of the Vatican City");
$countries["Viet Nam"] = array("Vietnam", "Socialist Republic of Vietnam");
$countries["Vietnam"] = array("Vietnam", "Socialist Republic of Vietnam");
$countries["Yugoslavia"] = array("Yugoslavia", "Yugoslavia");
$countries["Zimbabwe"] = array("Zimbabwe", "Republic of Zimbabwe");
$countries["Russia"] = array("Russia", "Russian Federation");
$countries["Iceland"] = array("Iceland", "Iceland");
$countries["Chile"] = array("Chile", "Republic of Chile");
$countries["Argentinia"] = array("Argentinia", "Argentine Republic");
$countries["Uruguay"] = array("Uruguay", "Oriental Republic of Uruguay");
$countries["Paraguay"] = array("Paraguay", "Republic of Paraguay");
$countries["Mongolia"] = array("Mongolia", "Mongolia");
 
/* use official name aswell */

foreach($countries as $country){
  $countries[$country[1]] = $country;
}
 
 
}
  
function
GetFullCountryName($name)
{

  global $countries;
  return $countries[$name][1];
}

function
GetShortCountryName($name)
{

  global $countries;
  
  $name = trim($name);
  if(!$name || !$countries[$name][0]){
   return "Unknown";
  }

  
  return $countries[$name][0];  
}


?>
Gewijzigd op 21/07/2011 11:47:13 door Stephen c
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:23:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/07/2011 12:22:24
Quote Anchor link
Wat houdt je tegen om het te proberen?
 
Stephen c

Stephen c

21/07/2011 13:14:46
Quote Anchor link
Hoi -Aar-,

Bedankt voor je reactie, Ik weet nog niet genoeg in php om te weten als het fout loopt. De site in in Joomla en soms in Joomla kan het flink fout gaan;-) Ik dacht dat iemand hier mij kan vertellen als het zonder probleem zou kunnen werken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

21/07/2011 13:16:27
Quote Anchor link
Probeer het, krijg je een fout dan post je die hier en dan kunnen we jou verder helpen.
 
Stephen c

Stephen c

21/07/2011 13:25:09
Quote Anchor link
Dankje,

Ik ga vandaag op Vakantie dus gelijk op mijn eerste dag terug doe ik het ;-)

Bedankt voor julie advies

Stephen
Gewijzigd op 21/07/2011 13:33:06 door Stephen c
 
Stephen c

Stephen c

20/12/2011 12:36:41
Quote Anchor link
Ik heb de code gewoon geplakt en het werkt prima.

Bedankt,
Stephen
 
- SanThe -

- SanThe -

20/12/2011 13:23:50
Quote Anchor link
Zo..., vijf maanden vakantie?
 
Stephen c

Stephen c

20/12/2011 14:49:03
Quote Anchor link
;-) klink lekker, maar nee.

Toevoeging op 20/12/2011 14:50:17:

Stephen c op 20/12/2011 14:49:03:
;-) klink lekker, maar nee. Ik vind het altijd goed om te reageren of feedback geven aan mensen die advies geeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.