countries.php mist enkele landen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »
Stephen c

Stephen c

21/07/2011 11:35:41
Quote Anchor link
Hoi,

Op ons Conferentie website (Gemaakt in Joomla) heb ik een probleem waar b.v. Morocco wordt niet herkend.
In de component file, 'countries.php', gevonden in models / com_conferences / components zie ik dat Morocco niet eens bestaat.

Als ik dit: $countries["Morocco"] = array("Morocco", "Morocco");

erin plaakt zou dat dan werken?


Alvast bedankt,

Stephen


---------------------------------------------------------
countries.php FILE



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
<?php


setCountries();

function
setCountries(){
  global $countries;
  
$countries =  array();
$countries["Albania"] = array("Albania", "Republic of Albania");
$countries["Australia"] = array("Australia", "Commonwealth of Australia");
$countries["Austria"] = array("Austria", "Republic of Austria");
$countries["Bahamas"] = array("The Bahamas", "Commonwealth of The Bahamas");
$countries["Bangladesh"] = array("Bangladesh", "The People's Republic of Bangladesh");
$countries["Belgique"] = array("Belgium ", "Kingdom of Belgium");
$countries["Belgium"] = array("Belgium ", "Kingdom of Belgium");
$countries["Belgium Brussels"] = array("Belgium ", "Kingdom of Belgium");
$countries["Beligum"] = array("Belgium", "Kingdom of Belgium");
$countries["Bolivia"] = array("Bolivia", "The Plurinational State of Bolivia");
$countries["Bosnia And Herzegovina"] = array("Bosnia and Herzegovina", "Bosnia and Herzegovina");
$countries["Bosnia and Herzegovina"] = array("Bosnia and Herzegovina", "Bosnia and Herzegovina");
$countries["Brasil"] = array("Brazil", "Federative Republic of Brazil");
$countries["Brazil"] = array("Brazil", "Federative Republic of Brazil");
$countries["Bulgaria"] = array("Bulgaria","Republic of Bulgaria");
$countries["Burkina Faso"] = array("Burkina", "Burkina Faso");
$countries["Cambodia"] = array("Cambodia", "Kingdom of Cambodia");
$countries["Cameroon"] = array("Cameroon", "Republic of Cameroon");
$countries["Canada"] = array("Canada", "Canada");
$countries["Cayman Islands"] = array("Cayman Islands", "Cayman Islands");
$countries["China"] = array("People's Republic of China", "People's Republic of China");
$countries["Costa Rica"] = array("Costa Rica", "Republic of Costa Rica");
$countries["Croatia"] = array("Croatia", "Republic of Croatia");
$countries["Cyprus"] = array("Cyprus", "Republic of Cyprus");
$countries["Czech Rep."] = array("Czech Republic", "Czech Republic");
$countries["Czech Republic"] = array("Czech Republic", "Czech Republic");
$countries["Denmark"] = array("Denmark", "Denmark");
$countries["Ecuador"] = array("Ecuador", "Republic of Ecuador");
$countries["Estonia"] = array("Estonia", "Republic of Estonia");
$countries["Finland"] = array("Finland", "Republic of Finland");
$countries["France"] = array("France", "French Republic");
$countries["Germany"] = array("Germany", "Federal Republic of Germany");
$countries["Greece"] = array("Greece", "Hellenic Republic");
$countries["Greece - Belgium"] = array("Greece", "Hellenic Republic");
$countries["Hong Kong"] = array("Hong Kong", "Hong Kong");
$countries["Hungary"] = array("Hungary", "Republic of Hungary");
$countries["India"] = array("India", "Republic of India");
$countries["Indonesia"] = array("Indonesia", "Republic of Indonesia");
$countries["Iran"] = array("Iran", "Islamic Republic of Iran");
$countries["Iran, Islamic Republic Of"] = array("Iran", "Islamic Republic of Iran");
$countries["Ireland"] = array("Ireland", "Ireland");
$countries["Israel"] = array("Israel", "State of Israel");
$countries["Italy"] = array("Italy", "Italian Republic");
$countries["Japan"] = array("Japan", "Japan");
$countries["Jordan"] = array("Jordan", "Hashemite Kingdom of Jordan");
$countries["Korea"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Korea - South"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Korea, Republic Of"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Kosovo"] = array("Kosovo", "Republic of Kosovo");
$countries["Lao People's Democratic Republic"] = array("Laos", "Lao People's Democratic Republic");
$countries["Laos"] = array("Laos", "Lao People's Democratic Republic");
$countries["Lebanon"] = array("Lebanon", "Republic of Lebanon");
$countries["United States"] = array("USA", "United States of America");
$countries["Luxembourg"] = array("Luxembourg", "Grand Duchy of Luxembourg");
$countries["Luxemburg"] = array("Luxembourg", "Grand Duchy of Luxembourg");
$countries["Macedonia"] = array("Macedonia", "Republic of Macedonia");
$countries["Macedonia, The Former Yugoslav Republic Of"] = array("Macedonia", "Republic of Macedonia");
$countries["Malaysia"] = array("Malaysia", "Malaysia");
$countries["Manila"] = array("Philippines", "Republic of the Philippines");
$countries["Mauritius"] = array("Mauritius", "Republic of Mauritius");
$countries["Germany"] = array("Germany", "Federal Republic of Germany");
$countries["Mexico"] = array("Mexico", "United Mexican States");
$countries["Micronesia"] = array("Micronesia", "Micronesia");
$countries["Monaco"] = array("Monaco", "Principality of Monaco");
$countries["Nederland"] = array("Netherlands", "The Netherlands");
$countries["Nepal"] = array("Nepal", "Federal Democratic Republic of Nepal");
$countries["Netherlands"] = array("Netherlands", "The Netherlands");
$countries["New Zealand"] = array("New Zealand", "New Zealand");
$countries["Nigeria"] = array("Nigeria", "Federal Republic of Nigeria");
$countries["Norway"] = array("Norway", "Kingdom of Norway");
$countries["Pakistan"] = array("Pakistan", "Islamic Republic of Pakistan");
$countries["People's Republic of China"] = array("People's Republic of China", "People's Republic of China");
$countries["Peru"] = array("Peru", "Republic of Peru");
$countries["Philippines"] = array("Philippines", "Republic of the Philippines");
$countries["Poland"] = array("Poland", "Republic of Poland");
$countries["Portugal"] = array("Portugal", "Portuguese Republic");
$countries["Qatar"] = array("Qatar", "State of Qatar");
$countries["Republic of Indonesia"] = array("Indonesia", "Republic of Indonesia");
$countries["Republic of Korea"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Republic of South Africa"] = array("South Africa", "Republic of South Africa");
$countries["Romania"] = array("Romania", "Romania");
$countries["Rwanda"] = array("Rwanda", "Republic of Rwanda");
$countries["Serbia"] = array("Serbia", "Republic of Serbia");
$countries["Serbia And Montenegro"] = array("Serbia And Montenegro", "Serbia And Montenegro");
$countries["Sierra Leone"] = array("Sierra Leone", "Republic of Sierra Leone");
$countries["Singapore"] = array("Singapore", "Republic of Singapore");
$countries["Slovakia"] = array("Slovakia", "Slovak Republic");
$countries["Somalia"] = array("Somalia", "Republic of Somalia");
$countries["South Africa"] = array("South Africa", "Republic of South Africa");
$countries["South Korea"] = array("South Korea", "Republic of Korea");
$countries["Spain"] = array("Spain", "Kingdom of Spain");
$countries["Sri Lanka"] = array("Sri Lanka", "Democratic Socialist Republic of Sri Lanka");
$countries["Suisse"] = array("Switzerland ", "Swiss Confederation");
$countries["Sweden"] = array("Sweden", "Kingdom of Sweden");
$countries["Swiss"] = array("Switzerland ", "Swiss Confederation");
$countries["Switzerland"] = array("Switzerland ", "Swiss Confederation");
$countries["Taiwan"] = array("Taiwan", "Taiwan");
$countries["Thailand"] = array("Thailand", "Kingdom of Thailand");
$countries["The Netherlands"] = array("Netherlands", "The Netherlands");
$countries["The Philippines"] = array("Philippines", "Republic of the Philippines");
$countries["Tokelau"] = array("New Zealand", "New Zealand");
$countries["Uganda"] = array("Uganda", "Republic of Uganda");
$countries["UK"] = array("UK", "United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland");
$countries["Ukraine"] = array("Ukraine", "Ukraine");
$countries["United Arab Emarates"] = array("United Arab Emirates", "United Arab Emirates");
$countries["United Arab Emirates"] = array("United Arab Emirates", "United Arab Emirates");
$countries["United Kingdom"] = array("UK", "United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland");
$countries["United States"] = array("USA", "United States of America");
$countries["United States of America"] = array("USA", "United States of America");
$countries["USA"] = array("USA", "United States of America");
$countries["USA Boston"] = array("USA", "United States of America");
$countries["Vatican"] = array("Vatican City", "State of the Vatican City");
$countries["Viet Nam"] = array("Vietnam", "Socialist Republic of Vietnam");
$countries["Vietnam"] = array("Vietnam", "Socialist Republic of Vietnam");
$countries["Yugoslavia"] = array("Yugoslavia", "Yugoslavia");
$countries["Zimbabwe"] = array("Zimbabwe", "Republic of Zimbabwe");
$countries["Russia"] = array("Russia", "Russian Federation");
$countries["Iceland"] = array("Iceland", "Iceland");
$countries["Chile"] = array("Chile", "Republic of Chile");
$countries["Argentinia"] = array("Argentinia", "Argentine Republic");
$countries["Uruguay"] = array("Uruguay", "Oriental Republic of Uruguay");
$countries["Paraguay"] = array("Paraguay", "Republic of Paraguay");
$countries["Mongolia"] = array("Mongolia", "Mongolia");
 
/* use official name aswell */

foreach($countries as $country){
  $countries[$country[1]] = $country;
}
 
 
}
  
function
GetFullCountryName($name)
{

  global $countries;
  return $countries[$name][1];
}

function
GetShortCountryName($name)
{

  global $countries;
  
  $name = trim($name);
  if(!$name || !$countries[$name][0]){
   return "Unknown";
  }

  
  return $countries[$name][0];  
}


?>
Gewijzigd op 21/07/2011 11:47:13 door Stephen c
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 16:46:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/07/2011 12:22:24
Quote Anchor link
Wat houdt je tegen om het te proberen?
 
Stephen c

Stephen c

21/07/2011 13:14:46
Quote Anchor link
Hoi -Aar-,

Bedankt voor je reactie, Ik weet nog niet genoeg in php om te weten als het fout loopt. De site in in Joomla en soms in Joomla kan het flink fout gaan;-) Ik dacht dat iemand hier mij kan vertellen als het zonder probleem zou kunnen werken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

21/07/2011 13:16:27
Quote Anchor link
Probeer het, krijg je een fout dan post je die hier en dan kunnen we jou verder helpen.
 
Stephen c

Stephen c

21/07/2011 13:25:09
Quote Anchor link
Dankje,

Ik ga vandaag op Vakantie dus gelijk op mijn eerste dag terug doe ik het ;-)

Bedankt voor julie advies

Stephen
Gewijzigd op 21/07/2011 13:33:06 door Stephen c
 
Stephen c

Stephen c

20/12/2011 12:36:41
Quote Anchor link
Ik heb de code gewoon geplakt en het werkt prima.

Bedankt,
Stephen
 
- SanThe -

- SanThe -

20/12/2011 13:23:50
Quote Anchor link
Zo..., vijf maanden vakantie?
 
Stephen c

Stephen c

20/12/2011 14:49:03
Quote Anchor link
;-) klink lekker, maar nee.

Toevoeging op 20/12/2011 14:50:17:

Stephen c op 20/12/2011 14:49:03:
;-) klink lekker, maar nee. Ik vind het altijd goed om te reageren of feedback geven aan mensen die advies geeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.