create query: error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/04/2013 10:21:40
Quote Anchor link
Ik krijg deze error #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 22 bij volgende query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
CREATE TABLE admin (
  sitetitel varchar(25),
  sitesubtitel varchar(100),
  hometekst1 varchar(10000),
  hometekst2 varchar(10000),
  analytics varchar(15),
  headerkleur varchar(7),
  navigatiekleur varchar(7),
  contentkleur varchar(7),
  footerkleur varchar(7),
  sitetitelkleur varchar(7),
  tekstfooterkleur varchar(7),
  email varchar(100),
  hoetekst varchar(10000),
  voorwaarden varchar(10000),
  kliks int(11),
  beloning decimal(11,3),
  aantalkliks int(11),
  bankgegevens varchar(1000),
  uitbgrens decimal(11,3),
  paypal varchar(1000),
) ;    -- <--------- dit is line 22


Dit is de volledige query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
-- Dit is de database, kopieer alle tekst en plaats deze bij phpadmin in een SQL-query

CREATE TABLE aanbieding (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  product varchar(100),
  omschrijving varchar(500),
  prijs decimal(11,2),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE admin (
  sitetitel varchar(25),
  sitesubtitel varchar(100),
  hometekst1 varchar(10000),
  hometekst2 varchar(10000),
  analytics varchar(15),
  headerkleur varchar(7),
  navigatiekleur varchar(7),
  contentkleur varchar(7),
  footerkleur varchar(7),
  sitetitelkleur varchar(7),
  tekstfooterkleur varchar(7),
  email varchar(100),
  hoetekst varchar(10000),
  voorwaarden varchar(10000),
  kliks int(11),
  beloning decimal(11,3),
  aantalkliks int(11),
  bankgegevens varchar(1000),
  uitbgrens decimal(11,3),
  paypal varchar(1000),
) ;

INSERT INTO admin (sitetitel, sitesubtitel, hometekst1, hometekst2, headerkleur, navigatiekleur, contentkleur, footerkleur, sitetitelkleur, tekstfooterkleur, hoetekst, voorwaarden, wachtwoord) VALUES ('Sitetitel', 'Sitebeschrijving', 'Eerste tekst', 'Tweede tekst', '#000000', '#7f7f7f', '#ffffff', '#000000', '#ffffff', '#ffffff', 'Hoe werkt het tekst', 'Voorwaarden tekst', 'cc03e747a6afbbcbf8be7668acfebee5');

CREATE TABLE cred (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  saldo decimal(11,3),
  totaal decimal(11,3),  
  klikenwin decimal(11,3),
  refopbrengst decimal(11,3),
  overig decimal(11,3),
  PRIMARY KEY (id),
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE gebr (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  voornaam varchar(50),
  email varchar(100),
  wachtwoord varchar(32),
  ref1 int(11),
  ref2 int(11),
  ip varchar(20),
  dlemail varchar(100),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE klik (
  id int(11),
  afbid int(11),
  gebr int(11),
  tijd int(11),
  PRIMARY KEY (id)
) ;

CREATE TABLE klikenwin (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  afbeelding varchar(1000),
  url varchar(1000),
  kliks int(11),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE links (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  url varchar(200),
  tekst varchar(40),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE tijd (
  code int(11),
  voornaam varchar(50),
  email varchar(100),
  wachtwoord varchar(32),
  ref int(11),
  ip varchar(20),
) AUTO_INCREMENT=1 ;

CREATE TABLE winnaars (
  id int(11) AUTO_INCREMENT,
  naam varchar(100),
  datum int(11),
  PRIMARY KEY (id)
) AUTO_INCREMENT=1 ;


Hoe kan ik dit probleem oplossen?
Gewijzigd op 13/04/2013 10:26:17 door Louis Deconinck
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:27:59
 
Bart V B

Bart V B

13/04/2013 10:30:03
Quote Anchor link
Het probleem zit hem de regel paypal varchar(1000),.
Daar staat een komma die er niet hoor. Als je die weghaalt werkt het gewoon.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
CREATE TABLE admin (
  sitetitel varchar(25),
  sitesubtitel varchar(100),
  hometekst1 varchar(10000),
  hometekst2 varchar(10000),
  analytics varchar(15),
  headerkleur varchar(7),
  navigatiekleur varchar(7),
  contentkleur varchar(7),
  footerkleur varchar(7),
  sitetitelkleur varchar(7),
  tekstfooterkleur varchar(7),
  email varchar(100),  
  hoetekst varchar(10000),
  voorwaarden varchar(10000),
  kliks int(11),
  beloning decimal(11,3),
  aantalkliks int(11),
  bankgegevens varchar(1000),
  uitbgrens decimal(11,3),
  paypal varchar(1000), <<<<----- DEZE , weghalen
) ;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/04/2013 10:30:38
Quote Anchor link
Op lijn 21 van je eerste code-blok staat er een komma na het laatste veld. Dat kan uiteraard niet ;-)
Gewijzigd op 13/04/2013 10:30:52 door - Ariën -
 
Louis Deconinck

Louis Deconinck

13/04/2013 10:35:48
Quote Anchor link
Ok, dat was inderdaad een domme fout :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.